Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare!!!

Crina la multi ani , multa sanatate si un bebe frumos si cuminte! Sa bem ceva in cinstea ta! Acum bebe e fetita? Haha! Mai bine nu zic nici ei nimic, ii cxam ciudat sa stii ca ai ceva si apoi altceva ...
Serclaj a facut o prietena la una din sarcini si a fost ok.

Eveline sper ca tatal tau e bine!!!

Danaisa felicitari, ma bucur ca si bebele tau e bine!!

Ghiocela felicitari pentru fetita! Cred ca din fetita in baiat e mai greu sa se schimbe Foarte fain, sa fie si fetite multe!

Eu nu mai sunt racita, dar am mancat azi cam mult si simt ca explodeeeeeeez

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hei fetele, numai vesti bune vad
pe mine ma incearca o gretica...of
azi am fost sa comand aranjamantul floral si buchetul...din floride sezon, lalele galbene cu frezii, sper sa iasa frumos.

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Fulguta ma bucur ca si bebele tau e bine, e tare frumos sa auzim vesti bune!!!

Sa va zic ca maine merg la eco...? Triplu test? Mai are rost sa zic cate emotii am? Vai Doamne sper sa fie tot bine, asta este nu ma pot abtine Maine seara o sa intru sa dau vesti. Repet, ca si data trecuta , prefer sa nu stiu ce e dar sa fie totul bine! Tre sa fie!
Am terminat si saptamana 15...

Ale

Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Mari esti in plina activitate chiar fiind in concediu... asa e... dau pup la Ema ta si burticii careia ii doresc sa pastreze pe bebe sanatos si cuminte!

Ale

15+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Crina, bineinteles ca am vb vrute si nevrute si am uitat sa te intreb ceva - cand ai mers la spital tu i-ai mai dat ceva dnei doctor sau nu? nu stiu daca maine cand merg la policlinica sa imi iau concediul medical ar trebui sa ii mai dau ceva? tu ce zici?

vineri mergi la cabinet sa iei rezultatul la TT? la ce ora?

danaisa20 12+

Dana eu la spital cand m-am dus sa-mi dea concediu nu i-am dus nimic. Maxim ii duci un buchet de flori maine cand te duci.
Eu nu stiu ce sa fac saptamana viitoare, sa-i dau ceva?Nici nu stiu care e procedura? Probabil ca o operatie: anestezist, asistente, infirmiere......
Sa-mi trimiti email , sa nu uiti.

15+

crina cu

Mergi la inceput

Tanamera felicitari pentru bebel.
Ghiocela tot fetita? Felicitari!
Fulguta ma bucur tare mult pentru bebe sanatos.
Ce frumos.... Am adus numai vesti bune astazi.
Cine trebuie sa mai vina de la eco?

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Fulguta ma bucur ca si bebele tau e bine, e tare frumos sa auzim vesti bune!!!

Sa va zic ca maine merg la eco...? Triplu test? Mai are rost sa zic cate emotii am? Vai Doamne sper sa fie tot bine, asta este nu ma pot abtine Maine seara o sa intru sa dau vesti. Repet, ca si data trecuta , prefer sa nu stiu ce e dar sa fie totul bine! Tre sa fie!
Am terminat si saptamana 15...

Ale

15+ cu bebe mic

Multumesc andra!
suntem alaturi si de tine maine si asteptam vesti dintre cele mai bune! ce bine ca ai scapat si de pardalnica de raceala!

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Crina, bineinteles ca am vb vrute si nevrute si am uitat sa te intreb ceva - cand ai mers la spital tu i-ai mai dat ceva dnei doctor sau nu? nu stiu daca maine cand merg la policlinica sa imi iau concediul medical ar trebui sa ii mai dau ceva? tu ce zici?

vineri mergi la cabinet sa iei rezultatul la TT? la ce ora?

danaisa20 12+

Dana eu la spital cand m-am dus sa-mi dea concediu nu i-am dus nimic. Maxim ii duci un buchet de flori maine cand te duci.
Eu nu stiu ce sa fac saptamana viitoare, sa-i dau ceva?Nici nu stiu care e procedura? Probabil ca o operatie: anestezist, asistente, infirmiere......
Sa-mi trimiti email , sa nu uiti.

15+

draguta, vis-a-vis de prima pb cred si eu ca maine nu ii dau nimic, doar flori poate! prima data cand am mers la control la spital i-am dat, dar eram disperata atunci cu sangerarea si ea m-a primit la urgenta si asa m-am gandit eu, asa ca nu a refuzat!
acum ma gandeam si eu ca azi doar ce am fost la cabinet si nu ar fi ok maine sa ii dau!

fata de problema cerclajului ma interesez si iti zic! am o prietena la iasi care are gemeni la purtator si a facut acum o luna. ii dau mail acum si o intreb cam cat a contribit ea la doctor , asistente, etc. cum imi raspunde te anunt

si dragutza, ti-am trimis deja mail! mamico de fetita...

crina cu

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Andra multumesc pentru urari. Oricum sa stii ca nu primesti tort astazi ca tocmai maine e ziua mea si oricum nu e gata.Oricum esti printre primele.
Bafta maine la TT. O sa fie bine ai sa vezi.

15+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Tanamera felicitari pentru bebel.
Ghiocela tot fetita? Felicitari!
Fulguta ma bucur tare mult pentru bebe sanatos.
Ce frumos.... Am adus numai vesti bune astazi.
Cine trebuie sa mai vina de la eco?

15+

crina cu

Zozela avea si ea intalnire azi cu bebe. pe ea o mai asteptam cu vesti! sper sa intre cat mai repede si sa ne zica cum e titirezul ei!

danaisa20 12+

Mergi la inceput