Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
Salutare! 
Remember us? ![]()
Cedez o programare pe 19 aprilie la Iosup/CMU, daca o doreste cineva, dati-mi un pm, va rog. Altfel o anulez.
Multa sanatate! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
crina-s spune:
N-am apucat sa va spun prea multe ca m-am cam speriat de cerclajul asta. Am stat destul de mult la doctorita, insa am vorbit cu Dana si a trecut timpul destul de repede. Copilasul e ok, statea cu manuta sub cap si era destul de activa.
Sincera sa fiu mi-e cam groaza de inca 5 luni petrecute numai in pat, dar daca trebuie.......facem si lucrul asta.
Inca n-am sa-mi schimb semnatura. Inca mai sper sa fie baietel, daca nu fac si eu schimb cu voi........

15+
crina
cu 
Klarisse spune:
Fetele fug si eu acasa..m-a luat o durere de spate, abia ma tin pe scaun.
Sper sa citesc numai vesti bune de la fetele care sunt la eco.
Va pup, sa aveti o seara frumoasa.

Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s N-am apucat sa va spun prea multe ca m-am cam speriat de cerclajul asta. Am stat destul de mult la doctorita, insa am vorbit cu Dana si a trecut timpul destul de repede. Copilasul e ok, statea cu manuta sub cap si era destul de activa. Sincera sa fiu mi-e cam groaza de inca 5 luni petrecute numai in pat, dar daca trebuie.......facem si lucrul asta. Inca n-am sa-mi schimb semnatura. Inca mai sper sa fie baietel, daca nu fac si eu schimb cu voi........ ![]() ![]() ![]() 15+ crina cu ![]() |
Pai daca imi iese mie tot baiat, il dau eu la schimb pe o fetita
Aoleu, va dati seama daca or ajunge piticii nostri peste ceva ani sa citeasca ce am scris aici, ce or sa zica?
Kiti,
14+ si mami de Vlad (15.05.2006)
fianna spune:
Crina felicitari pentru fetita!
Am avut insa o prietena care a avut nevoie de cerclaj si nu isi putea permite sa stea in pat atatea luni asa ca dupa mai multi doctori a ajuns la unul care nu stiu ce i-a facut exact( tot cerclaj dar si altceva cred) si si-a dus sarcina la sfarsit fara probleme.
fianna
cu printisorul Matei
12
danaisa20 spune:
Fetelor, asa cum v-a spus Crina si bebezinul meu pare a fi bine, doar ca dna doctor recomanda sa mai continuam concediul si repaosul pt inca 3 saptamani!
Puiul meu a fost, ca de obicei, f linistit! Doctora zice ca a vazut de toate pe acolo, mai putin sexul...![]()
Dar am avut parte - in direct - de schimbarea sexului la puiutul Crinei! A fost primul lucru pe care l-a zis cand a iesit din cabinet - ca i-a cazut putza! Si eu , tontomaca si emotionata, nu ma prindeam!
Multumim de sustinere fetelor! le asteptam si pe celalalte cu vesti bune!
Bafta kitti pt maine!
danaisa20
12+
tanamera spune:
M-am intors si eu de la eco,bebelusul are 7 cm,TN 1.5 mm si era tare jucaus.Sexul il aflam doar data viitoare la 16w
.
Mi-a recomandat medicul sa fac la alegere DT sau TT la gine I la Cluj,cica ei au cel mai bun soft din zona.
Ce sfat imi dati,sa fac DT sau TT?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
danaisa20 spune:
Crina, bineinteles ca am vb vrute si nevrute si am uitat sa te intreb ceva - cand ai mers la spital tu i-ai mai dat ceva dnei doctor sau nu? nu stiu daca maine cand merg la policlinica sa imi iau concediul medical ar trebui sa ii mai dau ceva? tu ce zici?![]()
vineri mergi la cabinet sa iei rezultatul la TT? la ce ora?
danaisa20
12+
ghiocela13 spune:
Fetelor, fetelor...hot news, hot news!!!!!!
Am foat la eco azi. E fetitaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Doamne dumnezeule! eram convinsa ca este baietel. Asa simteam...dupa firea mea chiar daca stiu ca nu are nicio legatura. Tot familionul meu vrea fetita. Este ok, dezvoltata in parametrii normali pt varsta, iar medicul mi-a spus ca nu mai are rost sa fac bitest si sa trec direct la triplutest.
Yupiiiiiiiiiiii. soy felice!!!!
Va dorec la toate sa aveti parte numai de vesti bune ca cea de astazi a mea. eu m-am dus cu o frica pe care nu mi-o puteam controla cu niciun chip. As vrea sa va ajute Dumnezeu pe toate sa traiti numai emotii pozitive!!!!
14+ 

Ghiocela
fulguta28 spune:
Heia, heia, heia! Bebelusul meu era tare zglobiu in burtica. Este in parametrii normali. Cu putza sau fara, e bine. Sunt foarte incantata de evolutia lui. Il fac antrenor de fitness.
Tanamera, dupa spusele doctoritei mele, DT-ul este cel mai probabil. Multe din odiseea noastra le-a fost recomandat insa, trebuie facut pana la 13 saptamani si 6 zile. Alegerea iti apartine.
uta28 este
13+