Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)
Raspunsuri - Pagina 17
kiti2205 spune:
Eu am inceput sa imi pun ceva intrebari cu recoltarea asta, desi eram pro recoltare convinsa. Am cunoscut o pereche la ziua cuiva si ei ne-au zis - la bebele lor cand au recoltat - celulele recoltate pot fi folosite doar pentru greutatea maxima de 21kg, ca atat s-a putut recolta la ei. Deci daca, Doamne fereste, se intampla ceva copilului cand are 30kg? Acum nu stiu, trebuie sa ma mai documentez eu, clar, dar ce mi-au spus mi-a dat de gandit. Ma rog, ei trecusera acum in tabara contra total si mi-au adus numai argumente impotriva, dar... Trebuie sa ma documentez eu, cand o sa am ceva timp.
Kiti,
14+ si mami de Vlad (15.05.2006)
maricicutz spune:
buna burticute
eveline, multa sanatate tatalui tau..stai linistita, sunt sigura ca ce a fost mai greu a trecut si recuperarea va fi usoara..
asteptam vesti bune de la fetele care merg la eco...
noi suntem bine, ne-am speriat un pic azi dimi, ca a intrat unul in masina noastra, si desi nu a patit nimic masina eu am intrat in panica,pentru ca stateam la stop si de-odata buf, ne-a lovit din spate...i-o fi scapat piciorul de pe frana...ma rog...mi-am revenit cu ajutorul lui tati care m-a tinut de mana si mi-a zis sa stau linistita ca nu e nimic...ce-as dormi acum...dar tot la scarbici sunt..of, nu mai e mult si poate imi reduc timpul de lucru la 6 ore..si apoi intru in prenatal prin august si gata, adio pt vreo 2 ani ...pup
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
Klarisse spune:
Maricicutz ai mare grija in trafic ca sunt atatia nebuni si nu ne face bine sa ne panicam.
Si eu tot calculez aici cand as putea sa intru in prenatal ca tare m-am saturat..sunt 126 de zile din care obligatoriu de luat DUPA nastere 42, astfel raman 84 pentru prenatal..asta inseamna de la 6 luni as putea intra in concediu? Sau gresesc?
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Vis a vis de recoltarea de celule stem si noi vom apela la ea dintr-un singur considerent..daca Doamne fereste se intmapla vreo nenorocire cred ca innebunesti sa stii ca ai fi putut interveni cumva si totusi nu ai facut-o..N-as putea trai cu gandul asta.
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
fulguta28 spune:
Kiti, si pe mine ma nemultumeste chestia asta celulele steam pana la o anumita greutate, dar daca o luam pe alta parte, placenta produce o cantitate de sange in functie de organism. Calitatea sangelui extras, depinde de noi, viitoarele mamici.
In contract, sunt stipulate si articolele care fac referire la cantitatea/ calitatea sangelui raportat la greutate. Acum depinde si de cat de bine este citit acel contract.
Stiu o familie a caror fetita care a avut nevoie de acele celule pt refacerea corneei. A fost un real succes! Problema cea mai mare este ca noi in Romania nu avem medici specializati. Oricum ar fi este CEC-ul in alb al copilului meu.
uta28 este
13+
kiti2205 spune:
Mda, nu stiu... o sa ma mai gandesc si o sa mai studiez. Mai e ceva timp, pana la urma ![]()
Nu s-a intors nimeni de la eco inca? 
Kiti,
14+ si mami de Vlad (15.05.2006)
fulguta28 spune:
Klarisse, 85 de zile inainte de nastere. Nu gresesti. Si eu am fost supusa acestor calcule.
uta28 este
13+
ionela.n spune:
Fulguta, cam ai dreptate. Daca toate sunt bune, e CEC-ul in alb pentru copil.
Trebuie sa ma mai documentez si eu despre aceasta problema, dar cred ca e de luat in calcul.
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 13+
maricicutz spune:
klarisse, eu stiu asa, ca sunt 126 parca de zile din care obligatoriu trebuie sa ai 42 zile dupa nastere-6 saptamani de lauzie, parca asa se spune- dar nu zice nimeni ca restul trebuie sa le iei neaparat inainte de nastere..eu ma gandeam sa-mi iau in august cateva zile din co-ca am inteles ca am dreptul la zilele aferente lunilor lucrate in anul respectiv, dar nu stiu daca se calculeaza o zi/luna sau mai mult, si apoi intru in prenatal, ca nu vreau sa le las nimic astora...e dreptul meu..dar sunt fete care pot duce mai usor sarcina si stau mai mult la servici,poate chiar pana l 9 luni si intra apoi in pre si post natal, deci se poate si asa..cum o fi, sanatoase sa fim, cu bebici sanatosi si frumosi ca o scoatem noi la liman..pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
crina-s spune:
Gata dragilor am ajuns de la eco.
Copilasului meu i-a cazut putzica. Acum cica e fetita. E bine, sanatoasa. Am facut si TT, rezultatul cica vine vineri. Mie mi s-a scurtat colul si saptamana viitoare ma interneaza sa-mi faca serclaj. Sper sa fie bine. Stiti ceva de serclaj? A mai facut cineva?
15+
crina
cu