Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Interesant aparatul, am cautat si eu pe net, dar cam scumput

Daca-si ia cineva din Bucuresti, il inchiriez cu mare placere pt 1-2 zile

--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Aici aparat de ascultat zgomotele bebelusului vostru:
http://www.bebeplanet.ro/categorie/Cadouri/Cadouri-pentru-mamici/produs/Angelsounds--Aparat-de-ascultat-zgomotele-fetale/14,66,868,detalii.bebe

uta28 este 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello burticute, mai da ce mai scrieti!!!
fetele care merg azi la echo, eu merg joi...mai e un pik
Marius este in stres mare, cumpara vinul, maine merge la BUcuresti sa isi cumpere costum ... eu trebuie sa fac niste interviuri pt la munca...asa ca nu pot sa il insotesc
am fost sa vorbesc despre aranjamentele florale...si la coafor, cred ca am rezolvat totul pt Duminica, numai daca nu intervine ceva ...subit
Suntem ok, Ema a inceput scoala, imi continui CO si ...ah, maine trebuie sa cumpar ingredientele pt prajituri. o prietena se ocupa de patiserie... imi face prajiturile pt eveniment.

cam atat, va pupacesc

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc din suflet tuturor, Crina, Klarisse, Andre_flo, Tanamera, Fulguta, Oramona... sper sa nu fi uitat pe cineva, imi cer scuze daca am facut-o, is cu creierii prastie. A iesit din operatie, se pare ca-i OK, a zis dr ca a cam facut figuri tensiunea lui dar acum e bine....va multumesc inca o data.

Acum asteptam vesti bune de la fetele ce merg la intalnire cu dragostea vietii lor

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Multumesc din suflet tuturor, Crina, Klarisse, Andre_flo, Tanamera, Fulguta, Oramona... sper sa nu fi uitat pe cineva, imi cer scuze daca am facut-o, is cu creierii prastie. A iesit din operatie, se pare ca-i OK, a zis dr ca a cam facut figuri tensiunea lui dar acum e bine....va multumesc inca o data.

Acum asteptam vesti bune de la fetele ce merg la intalnire cu dragostea vietii lor

14+ si mamica de Bianca

eveline, multa sananate tatalui tau si refacere rapida

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc tare mult Mari!

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Mari, stiu ca-i stres mare cu nunta asta, insa trebuie sa le iei pe toate usor. Cei drept io mai am inca o luna si jumatate. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie atunci.
Oricum, mare grija de tine si sa ne arati cateva poze de la nunta. Bafta!

uta28 este 13+

Mergi la inceput

V-ati gandit la recoltarea celulelor stem? Eu da, si am inceput sa punem bani pentru operatiunea asta. In august vreau sa semnez contractul cu ei.
Sper sa nu fie nevoie vreodata sa apelez la acele celule.

uta28 este 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fulguta, si noi ne-am gandit sa recoltam celule stem. O sa vb cu dr meu data viitoare cand mergem la el.
O cunostinta de-a noastra a facut asta si rezultatele recoltarii au venit la vreo 3 luni dupa nastere si erau ok. Acum trebuie sa plateasca suma in 3 transe.

Daca rezultatele la analize nu sunt ok, atunci nu se mai plateste nimic.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

si eu m-am gandit la recoltarea de celule stem, insa cunosc de la o prietena ca trebuie semnate contracte cu cel putin 2 firme, deoarece nu este sigur rezultatul recoltarii. adica se poate ca unei firme sa nu ii reuseasca recoltarea si tocmai asta-i motivul pt care se recolteaza cu mai multe firme. parintii aleg apoi cu ce firma vor incepe colaborarea pt cei 18 ani in care sunt titularii contractului, ma rog contractul se face pe numele mamei.

Mergi la inceput