Dilema....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Felicitari! Sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de viata!
Voiam sa-ti spun, inainte de a citi ca ai nascut deja, ca as fi procedat ca tine, dar..putin mai repede.

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

XXWOAMAN,ma bucur ca totul e ok si ca toate temerile au ramas undeva,in urma!sa va traiasca minunea si sa fiti sanatosi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Va multumim de urari... Intru mai rar, suntem ocupate, mancam non=stop.......

o sa-mi permit sa dau numele doctorului cu care am nascut in final pentru ca simt ca-i datorez macar atat pentru disponibilitate si atentia cu care s-a comportat - e vorba de dna Cristina Parpalici - Spitalul Judetean Ilfov... Nu-mi pare rau de alegerea facuta desi e o diferenta clara de renume intre spitalul si medicul de aici si cel de la Elias....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizuka spune:

Felicitari! Pacat ca a trebuit sa treci prin atatea, insa cred ca acum, privindu-ti copiii, nu mai conteaza si poti sa te bucuri de familia ta. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui xxxwoman

Va multumim de urari... Intru mai rar, suntem ocupate, mancam non=stop.......

o sa-mi permit sa dau numele doctorului cu care am nascut in final pentru ca simt ca-i datorez macar atat pentru disponibilitate si atentia cu care s-a comportat - e vorba de dna Cristina Parpalici - Spitalul Judetean Ilfov... Nu-mi pare rau de alegerea facuta desi e o diferenta clara de renume intre spitalul si medicul de aici si cel de la Elias....

Doamne, ce bine ca totul e in ordine cu fetita si cu tine! Ai trecut prin clipe de cosmar, sunt convinsa, dar uite ca Dumnezeu v-a ajutat si sunteti bine amandoua! Ma bucur mult pentru tine si familia ta, ma bucur ca s-au inselat doctorii si ca fetita e sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Asta e cel mai important... Pff... atata stres sarcina asta de nici n-am apucat sa ma informez despre ingrijirea bebelusului fetita... Mai arunc cand mai apuc cate un ochi pe-aici pe forum... Nici nu-mi vine sa cred ca e gata totul.... Si ma mir ca nu simt oboseala desi am ajuns deja la faze de genu - ii facem baie lui bebe...Cel mare (2.8 ani), vreau si eu, cu puma! (adica spuma)... Si la el baia dureaza o ora, cu balaceli si tot tacamul..
Uite-asa, in tot acest foc continuu, schimbat 1, 2, hranit 1 , 2, baie 1, 2.. totusi nu ma simt obosita... Probabil sunt inca euforica, dar ce bine e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Am urmarit subiectul deschis de tine si ma bucur sa vad ca finalul a fost unul fericit.
Elias versus Sp Judetean Ilfov...intre acestea 2 am oscilat si eu si am facut aceeasi alegere ca si tine doar ca doctorita mea este alta, un medic foarte bun dealtfel.

Multa sanatate tie si familiei tale.
_

afiliados elite

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

xxxwoman, am citi si reciti povestea ta..., cupielea de gaina, un nod in gat si lacrimi in ochi! Ma bucur enorm ca sunteti bine amandoua!
Cunosc o parte din framantarile tale, fiind si eu mamica de copil cu retard de crestere. Doar ca a mea a fost scoasa la 34 sapt si 5 zile, 1700g, 45 cm, fluxuri proaste pe arterele uterine si pe ombilicala, retard de crestere intrauterina de 3 sapt. N-am prea avut de ales, am incercat si eu o a doua opinie, stiu ce inseamna refuzul mascat al medicilor, ca nu se baga peste altcineva...
In fine, n-am avut taria ta, eram si la primul copil si era vara, toti in concediu, insa fetita e bine. E mica si acum fata de standarde, avea 11 kg 700 la 2,5 ani, cu capul micut si schelet fragil, insa vioaie si vorbareata.
Mi-a folosit mult tot ce ai relatat fiindca ma gandesc la inca un copil si- sper sa nu fie cazul, insa nu se stiece va fi...
Sanatate multa va doresc amandurora, de fapt numai bine pentru toti 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

xxxwoman, am citi si reciti povestea ta..., cupielea de gaina, un nod in gat si lacrimi in ochi! Ma bucur enorm ca sunteti bine amandoua!
Cunosc o parte din framantarile tale, fiind si eu mamica de copil cu retard de crestere. Doar ca a mea a fost scoasa la 34 sapt si 5 zile, 1700g, 45 cm, fluxuri proaste pe arterele uterine si pe ombilicala, retard de crestere intrauterina de 3 sapt. N-am prea avut de ales, am incercat si eu o a doua opinie, stiu ce inseamna refuzul mascat al medicilor, ca nu se baga peste altcineva...
In fine, n-am avut taria ta, eram si la primul copil si era vara, toti in concediu, insa fetita e bine. E mica si acum fata de standarde, avea 11 kg 700 la 2,5 ani, cu capul micut si schelet fragil, insa vioaie si vorbareata.
Mi-a folosit mult tot ce ai relatat fiindca ma gandesc la inca un copil si- sper sa nu fie cazul, insa nu se stiece va fi...
Sanatate multa va doresc amandurora, de fapt numai bine pentru toti 4!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Bernix, lasa ca va creste Degetica voastra si ii ajunge din urma pe ceilalti! Si baiatul meu are cam la aceeasi varsta 12,5 kg, nascut la termen cu 3.1250, asa ca... Tot timpul m-am stresat ca e mai slabut, desi sugea bine, dar daca este vioi si sanatos, dezvoltat bine psihic, intelectual, atunci de ca sa imi fac griji?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

floaredemac, multumim frumos! Ai dreptate, sanatosi sa fie, ca grasimea nu-i sanatate!

Mergi la inceput