Fulgusori Nov-Dec2009(58)
Raspunsuri - Pagina 16
Biara spune:
Neta pe la amiaza si de la noi :).
Gabi, si eu am inceput sa ii dau la prunca mea cereale, tot de orez de la Milupa si c asi pruncii tai daca i le prepar cu lapte le scuipa afara, in schimb daca i le prepar cu suc de mere sunt un deliciu, poate vrei sa incerci si tu asa.
Eu inca o alaptez pe Maia la san, si sper sa o alaptez cat mai mult dar desi e in grafic cu greutatea, nu a mai luat in greutate decat foarte putin asa ca am hotarat ca de la 4 lun i jumate sa incepem diversificare.
Aceasta a fost unul dintre motive , al doilea e faptul ca nu are scaun si am zis ca poate daca ii dau sucuri de fructe si cereale va incepe sa aiba un tranzit intestinal mai bun.
Va pupam si revenim mai incolo , ne refacem dupa majoratul lui fratelo
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Lumi_Richard spune:
Na_Bo,multumesc frumos!
Roxyaly,ma bucur ca papa bine Matei. Na ca azi am cumparat borcanase (mere cu pere) si a papat vreo 40g in amestec cu cereale...dar ghiciti cum a macat??? De pe deget,bineinteles,lingurita e rea! Probabil asociaza lingurita cu medicamentele....Oricum,eu sunt foarte fericita ca merge si la noi,in sfarsit,diversificarea...credca ar manca orice atata timp cat e de pe deget.
Ava,ma bucur sa te vad. Sunt superbi flacaii tai,sa-ti traiasca.Annabelle e ca Dragos,foarte sociabila si zambareste toata ziua!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Fetelor,m-am uitat pe la borcanase astazi...erau de la Hipp, Nestle si inca unele,nu mai stiu denumirea(bio hanneck manneck,nu stiu). Ce vroiam sa spun e ca acelea contin zahar!!! Deci,daca nu vreti sa le dati zahar la bebei,aveti grija.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
grigore_tina spune:
gabi eu i dau cereale de orez cu roscove de la nestle.sunt putin dulci.se fac cu apa.sunt pentru bebe cu potential alergenic.
lui stefan ii plac.i-am facut 2 lingurite cu apa pana au ajuns la consistenta unui piure subtire(astazi la ochi-ieri am facut cum ziceau ei pt inceput:o lingura + 4-5 de apa si nu mi-a placut.la noi zice ca se pun 25de g=7-8linguri rase in 160ml apa).
in legatura cu borcanelele si cerealele azi am luat fiecare cutie si am vazut ce contin.
nestle are sucroza la cereale restul au multe zaharuri. hipp nu stiu cum sunt exact ca nu prea am vazut sortimente.
altele:fructoza,dextroza,maltodextroza,etc.(humana,milupa).
borcanelele mi s-au parut mai ok de la nestle si hipp.eu atat am de gand sa folosesc.
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
DORIS_71 spune:
Buna si de la noi, Matteo a papat si acum a adormit asa ca mami poate sa arunce un ochi pe aici.
Am admirat pozici cu fulgusori draguti de Camy, Ava, Raluci, Lavinia.
Na_bo pe scoica mea scrie ca e buna pana la 9kg, dar Matteo deja in masina nu mai poate sta in ea ca e lung si cum se monteaza in directie opusa mersului de drum, nu-i mai incap picioarele, ar trebui sa stea cu piciorusele la piept. Zilele astea deja am fost sa vad niste modele de scaune ptr. masina care sunt bune pana cand copilul face 18kg si care se monteaza in directia de mers.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Na ca azi am cumparat borcanase (mere cu pere) si a papat vreo 40g in amestec cu cereale...dar ghiciti cum a macat??? De pe deget,bineinteles,lingurita e rea! Probabil asociaza lingurita cu medicamentele....Oricum,eu sunt foarte fericita ca merge si la noi,in sfarsit,diversificarea...cred ca ar manca orice atata timp cat e de pe deget. |
Te-ai gandit sa ii cumperi si www.bebestore.ro/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html" target="_blank">un saculet pentru hranire? Poate nu ar fi rau sa incerci si asa ceva. Cine stie? Poate o sa-i placa.
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Te-ai gandit sa ii cumperi si www.bebestore.ro/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html" target="_blank">un saculet pentru hranire? Poate nu ar fi rau sa incerci si asa ceva. Cine stie? Poate o sa-i placa. Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
fetelor, cum se foloseste saculetul asta de hranire? pare interesant.
de scump Maria 13.12.2009
pozici
grigore_tina spune:
gabi,am uitat sa scriu in mesaj.eu i-am dat cat a vrut el.nu am inlocuit o masa pentru ca el mai vrea lapte si dupa ce mananca.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
cristinica09 spune:
Ziua buna!
GABY eu ii dau puiului meu cereale cu lapte seara in jur de ora 22. ii fac 150 ml lapte in care adaug 3 masuri de cereale de la milupa-bio.Astazi i-am dat si la ora 14 cereale cu lapte dar a mancat mai putin decat mananca seara...ii inlocuiesc mesele ca altfel nu maninca...si ii dau cu biberonul care are tetina speciala pt asemenea consistenta.O tin asa pana la 5 luni si apoi incep diversificarea cu lingurita.