Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dankutza la greutate nici Danut nu se incadreaza in schema indicata de tine(nici macar la valoarea minima) dar aceste scheme sunt facute pentru copiii cu greutate "normala" la nastere ceea ce la noi doua nu e cazul. si pe tine si pe Cezara. Ei vor recupera dimensiunile mai mici la nastere dar nu pot face asta in cateva luni.
Ramonika al meu sotz zice ca daca aveti centura in 3 puncte(si sigur aveti) se poate monta scaunul fara probleme. Azi sotzul meu e la ore pana la 14.00 dar dupa-amiaza e acasa si a zis ca daca vrei putem vorbi la telefon si sa ii explice sotului tau cum se monteaza. Daca nu in alta zi. Telefonul meu e pe contul comun.
Many_bani fu bine la Suceava. Danut a fost ff cuminte si pe drum si acolo. Am mancat pe drum la Canay si el a stat in scoica si a zis ca daca tot e "la restaurant" sa il inaugureze cu un KK. A fost amuzant. Noaptea a fost greu ca a constatat si al meu sotz ca o noapte cu 7 treziri nu e noapte...
LauraB imbratisari pentru tine si un special pentru Diana si multumim ca ai impartasit cu noi din trairile tale.
Dragonitza inceputul e mai greu ca la o petrecere unde nu cunosti pe nimeni dar in timp merge totul de la sine. Vezi acum ne cunoastem deja mai bine si cand vei posta data viitoare(chiar daca va fi peste 1 luna) eu imi voi aminti de tine.
Monis un pentru tine si unul pentru Santi si sa stii ca ne lipsesti. (mie cel putin...).

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata la amiaza!

Vin si eu co o pentru toata lumea!

Azi merg la inmormantare!

Doris, Ava ma bucur ca ne`ati scris din nou! Ava, pupam gemeneii frumosi!

Many ma bucur ca totul e mai bne cu puiul tau. Rares doarme mai bine noaptea. Adica adoarme la 12.30 si se trezeste definitiv la 9.00...bine cu treziri la tzitzi noaptea...dare atunci papa cam vreo 5 minute si adoarme imediat! Ma declar multumita tinand cont ca noi am avut probleme mari inainte!

Sa va povestesc: copilul meu a descoperit ca poate sa comunice prin tipete. Cum ne vede ca ne miscam prin casa, striga dupa noi. Si inca o chestie care imi gadila orgoliul...aseara Rares era la sot in brate si se uitau la meci...eu trebaluiam prin camera, cand trec prin fata lor, si copilul meu ma observa si striga dupa mine. Ma intorc, il intreb daca vine la mine, ii intind bratele, si observ cum isi agita manutele si piciorusele si se indreapta catre mine cu capul. Il iau in brate...iar el imi rade cu hohote! Sunt extrem de fericita! Copilul meu creste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei:

Vlad Stefan de Busymummy
David de S_alinutza
Bebe de Simona9999
Teodora de DianaR
Justin Damian de Romanitza_31
Miruna de Mariaandreai

DianaR, draga mea...sa iti traiasca micuta Teo si ceilalti doi pusti superbi ai tai, iar tu sa fii sanatoasa si iubita si indragita si sa ai parte de tot binele din lume. Sper sa iti faci timp din cand in cand sa mai intri si sa mai pove cu noi....ca eu una iti duc dorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Dankutza la greutate nici Danut nu se incadreaza in schema indicata de tine(nici macar la valoarea minima) dar aceste scheme sunt facute pentru copiii cu greutate "normala" la nastere ceea ce la noi doua nu e cazul. si pe tine si pe Cezara. Ei vor recupera dimensiunile mai mici la nastere dar nu pot face asta in cateva luni.

Dy mai tii cumva minte ce greutatea avea la 3 si repectiv 4 luni? Ce greutate are acum?

Multumesc tuturor pt vorbele frumoase.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare fetelor!

ma bucur ca atmosfera s a mai destins si sper sa intre toate fetele sa povesteasca despre experintele prin care trec zi de zi. adevarul ca fiecare zi iti aduce ceva nou, pe cand crezi ca te ei obisnuit cu programul intervine ceva, sau asa e la mine.

vreau sa le spun in special mamicilor care au avut sau mai au probleme de sanatate cu fulgusorii lor ca le admir sincer si sunt alaturi de ele. dar e greu sa dai sfaturi daca nu te-ai confruntat cu problema respectiva, pentru ca nu stii efectiv

Dankutza- nu ti mai face griji cu greutatea, Cezarica si a dublat greutatea, nu are cum sa se inscrie in graficele respective, avand in vedere kg. cu care s a nascut. Amalia mea abia pe la 5 luni isi va dubla greutatea, dar daca e vesela si nu a scazut nu mai imi fac griji

Lumi- e ft draguta galusca ta cu banana

o intrebare, scoica pana la cate luni se poate folosi, eu am primit una si nu am instructiuni deloc

Pupici tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Lavi - ma bucur pentru comunicarea pe care o ai cu Rares, si Amalia tipa de vreo saptamana , sunt asa draguti

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

[quote]citat din mesajul lui na_bo

o intrebare, scoica pana la cate luni se poate folosi, eu am primit una si nu am instructiuni deloc

Pupici tuturor

Pe scoica noastra scrie ca se poate folosi pana la 12 luni.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna dimi.ne-am trezit de la 07.30 azi.
puiul meu a dormit mai bine. nu a mai plans deloc.azi am continuat cu cerealele la masa de la ora 10.00.ii plac.am de gand sa o duc asa pana la 6 luni.sper sa reusesc.daca nu macar pana la 5 luni jumatate.
incerc sa fac o schema de diversificare.sper sa fie gata pana joi cand ma duc la pediatra.
rasul in hohote a debutat si la noi spatamana asta pe la inceput cand am depistat ca stefanut se gadila pe burtica si pe coapse.
la multe alunite picilor sarbatoriti astazi.
fac si eu un strigat de dor pentru ionela,laura cu rechinasa ei,diana ,monis si putina muzica de la raluci daca se poate.
mi-e dor de bancutza.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari...

am putin timp liber pt ca mucosii dorm amandoi si, pana sunt gata bibe de sterilizat am si eu o intrebare, scuze daca s-a raspuns , nu am retinut, cum nu am retinut nici ce mi-a spus pediatra (la aceeasi intrebare).... e clar ca neuronul a luat-o razna si ca nu fac fata singura la 2 copii...vreau-nu vreau trebuie sa accept si un pic de ajutor
si acum intrebarea, in special pt mamicile care au inceput sa dea cereale copiilor...ce cantitatea le dati acum la inceput, o masa intreaga de lapte se substituie cu una de cereale (la mine inseamna 150-180 ml) sau doar cateva lingurite/ml si in continuare lapte urmand a se creste cantitaea de cereale progresiv?

noi in continuare nu vrem sa deschidem gura, decat sa radem cu lingura intre gingii, cand luam continutul in gurita sfarseste in ploita sau se scurge pe barba scos cu limba...

ieri dragos a luat un pic mai bine, cateva lingurite au ajuns integral in stomacel....dar dureaza mult o masa de cereale si se plictisesc

noi acum avem cereale cu orez simplu de la milupa, pedi zicea ca sunt cel mai usor de acceptat de copii pt ca nu modifica gustul LP, dar se pare ca nu ne plac (ori ele ori lingurita)...cred ca incerc si alt tip, ceva cu "gust" poate le accepta

in alta ordine de idei, la multi ani fulgusorilor care azi aniverseaza niste lunite, distractie placuta celor care se crestineaza astazi (pt familii si invitati ca pt ei nu stiu cat de distractiv e...vedm si noi duminica viitoare)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ariadna.... patuturile mele sunt din cele cu cadru metalic si plasa, se pliaza pt transport
faptul ca intentionam sa ma mut dupa 6 luni ale lor la craiova cu ei pana cand faceau ei 1 an a fost unul din motivele pt care le-am cumparat asa... mai greu e cu salteaua ca aia nu se pliaza si nu incape in portbagaj, decat in spate la masina
cand ne vom muta, daca e mai mutam, va veni cineva cu un nissan din acela cu o platforma in loc de portbagaj si o sa incarc tot ce e mare acolo...mai ales hardughia aia de carut (chiar daca o sa trecem la unul sport pana atunci, il trimit acolo ca ma aglomereaza pe aici) si eu cu copiii si cu chestiile marunte mergem cu masina mica

totusi mutatul nostru nu mai e asa sigur...tati vrea sa fie cu ei, sa-i vada cum cresc, sa vorbeasca si sa se joace... nu numai saptamanal asa ca se mai studiaza problema

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput