Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Doris si Vlad suspina mult, dar noi am pus pe seama spitalului, uneori mai si plange in somn, speram sa treaca si peste asta.
Andree a scris despre niste supozitori homeopate, poate ar trebui sa discuti cu pediatru despre ele, poate ajuta copilul. Si eu am cumpara, dar din cauza operatiei am amanat sa-i pun cu toate ca uneori este foarte agitat si super nervos.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

LauraB,sa dea DD sa gasiti un tratament si Diana sa-si recapete din mobilitate. Fotografia care o ai pe picassa e superba,are ochisorii atat de patrunzatori si un zambet inocent,timid...Imi pare atat de rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva si sper din tot sufletul ca viitorul sa-i rezerve ceva bun,bun de tot!
Multumesc pt informatiile cu privire la BLW,eu deja am inceput,cu pasi timizi...Dupa ce ma voi informa mai bine,sper sa imi reuseasca,Annabelle pare foarte interesata.

RamonaC,multumim din tot sufletul! Offf,mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul.Te cred,si eu nutresc aceleasi sentimente pt Domi si pt alti cativa fulgusori(sa nu fie cu suparare fetelor noi...).Off,si cu cata grija si frica am stat pt Domi,mai bine ca nu ti-am spus,pt ca te ingrijorai si mai mult...dar acum,ca a trecut,nu mai conteaza nimic!

Many_Bany,vorba vine ca mananca...dar incearca si asta conteaza f mult pt mine!!!
Stai lin istita ca si Vladut va papa singur curand.Pupam poponetul

Dancutza,ca sa te linistesti,eu as sugera sa consulti cativa medici(eu intotdeauna cer parerea a 2 medici cand ma ingrijoreaza ceva).Eu te inteleg perfect(eu sunt plina de pitici,paranoia etc...dar consider ca e mai bine asa,decat sa nu fac ceva cand trebuie).Te astept cu vesti bune cat de curand!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna fetelor, sint rupta de oboseala, asa ca intru doar sa va salut, miingii pe crestet, pup pe ochisori, legan un pic, shhh shhh shhh

LauraB multumim pt ca ne-ai impartasit povestea Dianei, si va dorimtot binele din lume! Referitor la personalitatea bebeilor, eu cred ca anumite aspecte se pot vedea de acum - la a mea, de ex,incapatinarea si o tendinta catre autoritarism, prevad ca va bate din piciorus si ne va fi destul de greu sa-i explicam ca nu tot ce vrea ea se poate. Si Mariuca a ajuns la tirire de fapt tot din lene, i s-a parut o alternativa mai simpla decit rasucitul la loc pe spate.In seara asta reusit sa se deplaseze vreo 20 de cm pe paturica, in regatul melcilor si al testoaselor cred ca e un record
Lumi ma bucur ca pisicuta a lipait de pe degetel. Vad ca si de pe degetele proprii Am o prietena care a ajuns la urgenta cu copilul pt ca nu minca deloc, pina cind la un moment dat a reusit aia mica sa-i traga mina cu castronelul si a inceput sa lipaie direct din el, ca un catelus. Si apoi n-a mai fost nici o problema cu mincatul, doar ca nu vrea decit asa
Many_bani ma bucur sa aud de voi,o sa incep sa ma uit prin magazine dupa o pereche de tanga pt Mister Vlad As inclina catre unii argintii... Daca tot stiu amindoi a se tiri, ii putem pune in parc la nisip, ca pe rime [emoticon cu mama sadica rinjind]
Hai ca ma duc la culcare ca am luat-o rau pe aratura
NB doamnelor

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Noi azi am tras o fuga pana la ai mei...
Dymomoimi parerau ca nu doarme Danut... sper sa gasesti motivul cat mai curand
Laura te admir mult si sper sa apara un remediu cat mai repede..
Dancutza dak medicul spune ca e ok nu-ti mai fa griji... Calculatorul de greutate mi se pare la fel de amuzant ca si ste-ul care iti prezice sexul copilului in functie de luna conceptiei. Sunt facute la modul general, dar fiecare e unic..si are ritmul sau.
Ramonika o solutie ar mai fi sa mergi la reprezentanta Seat...
Lili si Andra face ca "strutul" dar dupa 3-4 incercari plange ca nu reuseste...
Azi fii-mea m-a impresionat "maxim"...A adormit in patul parintillor, si am plecat la tv... In somn s-a speriat si a inceput sa scanceasca...nici n-a apucat sa deschida ochii ca eram langa ea(fara sa o ridic de pe pat)...si o linisteam tinand-o de manuta, iar ea...pe langa faptul ca ma strangea tare de deget si se cuibarea langa mine...mi-a luat mana si mi-a aratat cum vrea tinuta in brate(s-a "auto-imbratisat" cu mana mea...dak pot sa zic asa). Cand am vazut ce face... nu m-am mai miscat.

Va mai zic ceva si gata. De foarte multe ori mi s-a intamplat sa citesc ce scrieti si sa deschid paginile cu poze (cu gand sa ma uit dupa ce termin de citit..ca sa ma delectez cu nazdravanii vostri, sa vad cam ce va face si fata mea in curand...) dar n-am apucat decat sa arunc o privire rapida ca o alea pe gaza plansul,sau se trezea. Cam asta ar fi motivul pentru care nu reusesc sa las comenturi la poze. Sincer imi pare rau, si stiu cat de fain e sa vezi iti vezi copilul apreciat si de altii...dar sper sa resescs-o fac si pe asta...
As mai avea ceva de zis(intrebat) ...dar mai astept cateva zile poate se rezolva si nu mai intreb aiureli....
Va pupik pe toate si fug la nani ca sunt terminata...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

eu acum am intrat.recuperez si raspund.
fetele cu probleme.
la multi ani picilor de astazi.
dam si noi un verdict sumbru pentru mine:copilul meu nu se mai satura cu laptele.de 4 zile plange cand se trezeste noaptea,mananca intre 10-11 mase pe zi.doar seara imi goleste ambii sani in rest se satura fara sa ii termine dar cere foarte des.
am dedus ca trebuie sa incep diversificarea.
pana la 6 luni sper sa il pot pacali doar cu cereale de orez cu roscove.am vazut ca ii plac.dupa vrea si laptic.sunt de acord cu el.
noaptea mai nou are 3 mese si mananca la fel ca ziua.
e vreun puseu de crestere si nu stiu eu?de o saptamana jumatate se trezeste noapte,inainte fara plansete.
diana,te rog daca poti sa ma ajuti.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep... ca de muuuult nu am mai scris pe aici... va citesc cat de mult pot, de multe ori am si avut tentativa sa scriu dar mereu intervenea ceva... si acum mi-a venit s-o fac dar nici nu stiu cu ce sa incep, multe din voi cred ca nici nu ma mai stiti... de aceea voi bate campii putin, ca la asta ma pricep tare bine...

meseria de mamica, hihi... e grea! atatia ani mi-am dorit sa fiu mamica, atatia ani am bantuit pe cararile infertilitatii, incat atunci cand am devenit mamica cu adevarat... Doamne, nici acum nu-mi vine sa cred!!! m-a luat prin surprindere totul... si cand spun asta nu ma refer numai la partea "tehnica", adica ce anume trebuie sa faci ca sa-ti cresti bine copilul, nu... ma refer mai ales la sentimente... o avalansa de sentimente de iubire care te napadesc zi de zi, de dimineata pana seara... da, studiez si eu scheme de diversificare (noi suntem de abia la faza cu cerealele, dar avand doi copii, trebuia sa fie altfel la fiecare, Dragos papa cu mare placere cu lingurita, in schimb Emi care e mai conservator, nu accepta inca lingurita decat pentru vitamine pe care le ia foarte stoic zi de zi)... desigur ca ma preocup de greutatea lor si trec meticulos in caiet cati mililitri de lapte bea fiecare si la ce ora... am grija de toate aspectele discutate de voi zi de zi, avem diferite feluri de a ne juca... dar cel mai mult si cel mai mult ma topesc sa le vad ochisorii jucand atunci cand le vorbesc... cu multa iubire... mai mult decat credeam ca voi avea vreodata pentru o fiinta... si pentru ca sunt doi, credeam ca iubirea se imaprte la doi... ei bine, nu! se multiplica!

ar fi trebuit sa vin cu niste chestii concrete, ceva, dar poate daca imi intru in ritm aici cu voi o voi face... daca nu, vad io... aici ne puteti vedea cum am crescut http://family.webshots.com/photo/2295361850105882352CNqmuZ

va pup, va doresc un somn linistit alaturi de copilasii vostri

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am o intrebare pt. fetele care au montat scaun de bebe in masina.
cum ati reusit sa-l montati? stiu ca poate fi cam greu de explicat in scris, insa noi n-am reusit sa-l punem cu fata invers la sensul de mers, pentru ca o curea ar insemna sa vina prin partea de sus a scaunelului, cum ar veni pe dupa capul copilului si o curea pe jos si se pare ca nu sunt asa de lungi centurile de la masina noastra (Seat ibiza)? sau (cel mai probabil) nu stim noi sa montam scaunelul corect.
nu avem instructiuni la scaunel, pt. ca ni l-a dat cineva si nu mai avea instructiunile.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Si noi avem tot Seat, doar ca Cordoba. Cu scoica vad ca e ok, nu stiu cum va fi cu scaunul. Dar scaunul nu are baza ? Sau nu au toate ? M-am zapacit de tot...e grele.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

ar fi trebuit sa vin cu niste chestii concrete, ceva, dar poate daca imi intru in ritm aici cu voi o voi face... daca nu, vad io... aici ne puteti vedea cum am crescut http://family.webshots.com/photo/2295361850105882352CNqmuZ

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Sunt superbi puii tai.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ramonika PREZENT. Mai greu dar sunt pe aici.

Daca a-ti vedea cum doarme Matteo in fata calculatorului. Eu numai asa pot citi sau scrie ceva la calc. El cu tzatza in gura si mami citeste sau scrie(mai rar). Intr-un final adoarme. I-am facut poze acum cand le descarc sa vedeti ce mama sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

ancutza ,multam pentru foitele cu alimente.ma vor ajuta pentru ca azi am inceput sa pregatesc un grafic cu ce voi introduce dupa 6 luni.
bancutza nu se mai face?
cam greu fara monis,diana,laura cam putin pe aici.fetelor,ce asteptati?
noapte buna.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput