Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal
Raspunsuri - Pagina 9
ana l spune:
Dodo, Bogdan este singurul copil care prefera scoala/ gradi in locul vacantei. Minunat !
Ps la logopedie tot din aceeasi carte lucrati?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Dodo-pui spune:
Acum ,da ,de pe aceiasi carte...dar sunt curioasa din sept dupa ce vom lucra ca va fi o alta terapeuta(asa stiu acum)
-apoi i-am luat citeste si potriveste un joc cu imagini si litere(pe care-l jucam zilnic)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Dodo ,eu ma inspir mult din activitatea voastra, a mamelor cu copii speciali. Poti pune cu dedicatie pentru mine poza cu jocul cumparat, titlul cartii pe care le-o citesti acum, si nici nu-ti dai seama cite mamici vor cauta si ele cartea pentru puiii lor.
Pentru indeminare folositi jocuri gen mozaic , cele de cusut sablonul cu siret, sau cu ata direct?
Dodo-pui spune:
Ana am facut foto la cutie -fata si vreso
Pentru motricitate da tot avem acele jocuri "Sa tesem frumos","Sa coasem frumos"
Iar cartea pe care o folosesc acum (e cumparata mai de mult) "Primele mele 1000 de cuvinte cu 1000 de poze" de la Corint Junior
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Dodo, cartea o stiu, am mai discutat noi de ea. Eu o am pe cea cu cuvintele in engleza.
Dodo-pui spune:
Buna,
de cand s-a nascut Isabella mi-a fost teama sa nu-mi faca ambii copii febra odataSI am patit-o azi noapte la 0,20 Bogdan frigea de nu era adevara i-am scazut febra in jumatate de ora si a adormit iar la 4 scancea Isabella care ardea(prima ei febra) am reusit si cu ea in jumatate de ora sa-i scad febra.
Bogdi-avand deja ceva experinta(datorita varstei) acum e plin de viata desi sunt convinsa ca deseara va face iar febra...pe cand Isabella e scancita dar misuna prin casa -totusi.
O duminica frumoasa tuturor!
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
dodo multa sanatate la pui
dar de la ce au facut febra?
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
Dodo-pui spune:
Buna,
a mai trecut o luna din viata noastra...si cu ajutorul bazarului si acelor oameni minunati care ne ajuta luna aceasta s-au strans 870lei(pana azi,la ora asta).
Bani cu care am reusit sa fac urmatoarele :
-250kinetoterapeutul
-320 logopedul
-250 risatarunul(am trimis banii sa-mi fie cumparat~60euro)
~~~~~~~
-820lei
Ne-au ramas 50lei
Doamne ajuta!
Va multumesc din suflet pentru tot,DD sa va dea inmiit dar mai ales multa sanatate
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa dodo multa sanatate la pui dar de la ce au facut febra? |
De la un rosu in gat la Bogdi asociat cu o raceala usoara mai veche care tot a carat-o dupa el toata vara.Iar zanuca un amestec cu mai multe si cu iesirea a doi canini si 2 masele ...Oricum dr a zis antibiotic si asta am facut ...acum sunt mult mai bine...
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Noi iar am ramas singuri,D a plecat iar pentru 3 saptamani la "seltici"(servici)(asa spune Bogdan) la "sefu' lau si fala topii"(la seful rau si fara copii)(sincer nu am intrebat sotul daca seful are sau nu copii dar Bogdi considera ca nu are daca-l ia pe D de langa el .Dimineata s-a trezit plangand caci tati al lui nu l-a pupat de la revedere(cu gandul ca pleaca azi)...dar D nu plecase dimineata ci a plecat la 13.
A fost totusi multumit Bogdan caci tati al lui ia luat sandale pentru interior la gradi "si-s mumoase"
Mi-am inchipuit ca sufera pentru faptul ca D lucreaza in deplasare dar speram sa se obisnuiasca ...dar se pare ca fiecare plecare e si mai grea ...pentru toti
PS:Maine mergem si facem si analizele necesare pentru gradi...
Dumnezeu imposibilul!