Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Mihaela 99% din risatarun il cumpar din alta sursa iar 1% le obtin din marinimia unor OAMENI.
Doamne ajuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna,
de mult tare de mult am promis foto cu "scriitorul" Bodo
Azi a dat Bunul DD sa fac foto si sa postez in …inceput..primul caiet special…primul stilou…prima pagina…
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
Bravo, Bogdan! Asteptam sa vina ziua cand o sa puna mami poza cu diploma de bacalaureat, cu diploma de licenta apoi.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
luy spune:
Bravo, tineti-o tot asa ! E grozav !
Azi am trimis un pachetel cu doua mingiute care poate ii vor fi de ajutor lui Bogdan ( mi s-a spus ca-s mingiute anti-stress ), nu am reusit inca sa ajung la acel magazin de articole tehnico-medicale sa intreb de mingii speciale. Insa nu uit si cand am drum prin zona am sa merg sa caut.
Multa sanatate si progrese in fiecare zi va dorim !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator
Dodo-pui spune:
Luy multumim au sosit
Dumnezeu imposibilul!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Mihaela 99% din risatarun il cumpar din alta sursa iar 1% le obtin din marinimia unor OAMENI. |
Dodo, io's aia 1%? cred ca nu-i un secret, eu i-am trimis doua cutii de risatarun luna trecuta.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld Dodo, io's aia 1%? cred ca nu-i un secret, eu i-am trimis doua cutii de risatarun luna trecuta. |
nu am apucat sa-ti cer permisiunea sa-ti dau numele .... multumim inca odata
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Mai e o luna pana incepa anul scolar 2010-2011,dar Bogdan numai are rabdare...ma intreaba zilnic...chiar si de cateva ori pe zi cand mergem la gradi.El din totdeauna a urat vacantele...
E super incantat cand ajunge in grupul de copii("popii lui") de la Constanta cu care se joaca.
Azi e una din acele zile(inca nu stie...ca m-ar zapaci cu"si cand megem","e gata"...)
In rest ma bucur ca nu a fost foarte afectat de aceste calduri(nu l-au agitat..ci putin l-au molesit)Se "lupta" sa o faca sa inteleaga pe Isabella ca el e "flatele male" si ca el trebuie sa conduca ostilitatile...
Sper ca acest an scolar sa faca progrese si mai vizibile sa recupereze acesti 2 ani pierduti din nestiinta sau dezinteresul dr braileni
Dumnezeu imposibilul!