Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Aceasta e prima luna atat de prolifica

Presupun ca te referi prolifica la primit, ca la dat probabil tot timpul e asa.
Doamne ajuta sa fie si mai bine, tot mai bine!

Da Alexandrina la primit
Doamne ajuta!

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Azi ne-a fost eliberat certificatul de incadrare in grad a dizabilitatii Donu'lui...si am efectuat aproape toate drumurile necesare de dupa..cu ambii copii dupa mine
Stat la cozi si depus aproximativ toate hartiile necesare...mai am de depus in Navadori si GATA pentru un an de zile....abia acum pot spune Gata

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Serbarea de an scolar

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

S-au distrat copilasii... Foarte frumoase pozele.
Felicitari pt apropierea sfarsitului alergaturii. Si sa dea DD o luna si mai prolifica (la primit) decat cea care a trecut

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Buna,
azi pentru mine e o zi din aceea ,foarte grea,in care suport cu mare greutate chinul copilului meu
Bogdan suporta,mai bine zis nu suporta deloc soarele,cand iesim tipa si plange ca-l dor ochiutii.Am sperat sa se stranga repede banutii pentru ochelarii ..(sunt ff constienta ca majoritatea persoanele donatoare nu-s cu situatii financiare excelente).Pana acum s-au strans cca 700 lei (adica s-au adaugat inca 400la ceea ce era deja)...am cautat si gasit sa ma imprumut (diferenta)cu conditia ca la sfarsitul lunii sa-i inapoiez...(sunt convinsa ca pana atunci vor mai intra ceva banuti...macar sa acopar ochelarii daca la capitolul terapiii o sa raman datoare.Iar daca nu o sa am bani de terapii voi vedea atunci ce si cum am de facut...

Azi sunt ff trista si necajita.Caci am iesit pe la 8,30 afara l-am tinut si condus ca pe orbi l-am asezat pe bancutza si nici macar nu ne-a putut urmari cu privirea ,(o plimbam pe Isabella...si chiraia a bucurie) iar el plangea...in clipe ca acestea ma urasc ,da URASC ca nu pot face mai mult.

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Dodo, iti doresc sa reusesti rapid sa strangi banii necesari pt ochelarii lui Bogdanel...
va doresc sanatate si stati la racoare, am iesit cu Ema la ora 8 dimineata si ma luase cu rau in parc...

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 22+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Aseara a sosit un cadou...LoraG76..
nu stiu daca-ti inchipuii cata bucuria ati adus...MULTUMESC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna tuturor...
pe 14.06 am platit avansul la ochelarii lui Bogdan....aseara m-au sunat sa merg sa-i ridic ...si multumita VOUA nu a fost nevoie sa ma imprumut ieri au era in cont si diferenta necesara(300ron) sa-i achit fara sa ma imprumut.
Astfel de la ora 9 Bogdan are ochelarii ...pentru prima data Donu' meu nu a mai mers cu capul in jos...a privit in jurul lui(s-a oprit si ploia si a iesit soarele)...I-am pus "n" intrebari sa vad cum vede...<ce culoare are semaforul?>>
<<vine masina(care era destul de departe)>>
Si DA vedea si nu tipa cand ridica ochii si nici nu mai spunea <<Nu ot..>>

Mai tarziu putin fac foto cu Donu' sa vedeti cat e de mandru cu "lelalii" lui

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

super veste,gabi!
sa-i fie de bine!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

asa m-am emotionat de cuvintele tale!!! nu stiu cum este o astfel de bucurie a unei mame. copiii mei sunt/erau sanatosi, iar cand am aflat ca Alex are psoriazis (nevindecabil) a cazut cerul pe mine, desi stiu ca nu este ceva grav, nu-i pune viata in pericol si poate trai foarte bine si asa. cu atat mai mult te apreciez si sunt convinsa ca orice progres, cat de mic, pentru tine este o mare realizare.
iti doresc sa ai putere si sa reusesti sa faci pentru puiul tau tot ce-ti doresti.
multi si toata dragostea

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput