Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am sunat sa-mi confirm sosire la controlul oftalmologic ...si d-ul dr nu-i pe 1iunie ...prin urmare vom merge pe 2 iunie

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Azi e greva prin urmare nu face logopedia

Bogdan e prin casa si ma tot intreaba ce-i aceea "gleva"

In rest fac bagaj adaug elimin...pana maine seara tot asa o sa fac

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Donu' meu tusea sec apoi se rupea dar daca tot stiam ca jung la dr astazi(sa vaccinez fata) l-a vazut si pe el dr care-i si homeopata si mi-a umplut un "maldar"de hartii cu care am mers la farmacie si am lasat 100lei pe homeopate si nu numai.

Am pregatit si ce trebuie pus in geanta ....la pranz can o sa-i culc o definitivez...iar dimineata o sa adaug si medicamentele care trebuie sa i le dau lui Bogdi.Maine seara sper sa fim acasa cu ajutorul lui DD

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

La multi ani! pentru Bodo si Isabelle. sanatate si multa bafta in toate!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

La multi ani copii frumosi !Drum bun maine la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Sa-i traiasca puiutii, Dodo
Mult succes maine

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Buna,
am ajuns acasa...cu vesti bune zic eu....ochelarii prescris gresit nu au afectat vederea Donu'lui...deci fara ochelari vede cca 60%.
Dr a spus/prescris alta perechete de ochelari,heliomati care trebuie sa-i poarte pana la urmatorul control....i astfel sa fie sub supraveghere cataracta si daca evolueaza ori nu....apoi hotarasc.
Am intrebat si acolo cat ar costa perechea de ochelari necesara...pret 1000lei...nu aveam atatia bani...si m-am hotarat ca de maine sa caut in Navodari si Constanta...macar si cu 1 milion mai ieftin.Fapul ca-s heliomatiii face sa fie atat de scumpi...iar fara chiar nu se poate ...la soare Bogdan tipa(soaree deraneaza teribil)...

Din banii donati in aceasta luna am achitat kinetoterapia(250),am luat medicamentee ieri (100)si ce s-a cheltuit astazi(cca400),risatarunul (250)...si mai am cca 300 in cont.

Sper sa pot incepe si logopedia ...caci deja m-a anuntat terapeutat ca la gratuit.."stiti s-a cam terminat anul scolar".
Asta ar insemna ca necesar lunar:
-250 kineto
-320leilogopedia
-60 euro~250lei risatarun

Asta in afara de ochelari

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Dodo, s-au strins citiva banuti in cont luna asta. Sa dea DD sa fie bine si deacum incolo!

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

SLING

Mergi la inceput

Aceasta e prima luna atat de prolifica

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Aceasta e prima luna atat de prolifica

Presupun ca te referi prolifica la primit, ca la dat probabil tot timpul e asa.
Doamne ajuta sa fie si mai bine, tot mai bine!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput