Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
gabi,doctorul asta OM,are si un nume/?
hai,fruntea sus!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Ledi stiu ca asa va fi dar acum mi-e greu...Sunt convinsa ca Bogdi va fi un adult independent .Dar acum sunt suparata(pe mine) ca nu am reusit pana acum mai mult...
Da Mihaela dr Rasanu Tudor azi am fost in policlinica cu plata(e 23lei consultatia) asre si cabinet particular in Tomis 3(nu stiu exact unde dar pot afla)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Ledi stiu ca asa va fi dar acum mi-e greu...Sunt convinsa ca Bogdi va fi un adult independent .Dar acum sunt suparata(pe mine) ca nu am reusit pana acum mai mult... Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
mai exact ce-ti reprosezi?ce ai fi putut face si nu ai facut?
a-ti gasi tie cine stie ce vina nu cred ca ajuta nimanui
deci acum ce variante ai?
-inca un an de gradi
-scoala normala cu riscul de a repeta anul
-scoala speciala ( exista apoi sansa de a-l transfera la o scoala normala?)
pe de alta parte nu stii nici tu nici doctorul cat va recupera el in anul asta .Si apoi nici nu ai inceput sa cauti invatator.Poate Dumnezeu iti va scoate in cale un OM adevarat
ana l spune:
Dodo, la Edi in clasa sunt 2 copii, frati, cu un handicap mental. Nu stiu ce intirziere au si daca mai au si alte probleme sau nu. Motor, sunt bine ca i-am zarit.
Cu 1 an inainte de a incepe scoala mama lor a reusit sa ii aduca la logopedul scolar sa faca si cu el terapie ( nu stiu unde mai faceau si daca mai faceau). In timpul asta au vorbit cu invatatoarea, care e cea mai buna din seria asta si i-a verificat si ea apoi si-a dat acceptul. Acum se descurca binisor, dupa ore merg in continuare la acelasi logoped.
Au mult de recuperat zicea doamna, va munci cu ei suplimentra fata de restul clasei, dar se poate si se vrea.
Acuma in clasa lor, ceilalti copii ii privesc ca pe copii normali. Au fost bine acceptati, mai ales ca mai au si citiva colegi de la gradi. Dar doamna ii pazeste ca nu iasa din clasa in pauze si sa alerge, ca nu stie ce se poate intimpla.
Ce am inteles eu de aici e ca totul depinde de un invatator bun si cu suflet de om. Meritul de a fi un bun dascal e dat si de rezultate bune optinute cu astfel de copii.
Cauta invatator, vorbeste cu el, plateste-i o evaluare, mai cauta unul sa ai o a doua opinie si poi decide. Nu abandona lupta ca esti pe drumul cel bun.
Succes !
hainute de vanzare
Dodo-pui spune:
Dastefa gasesc eu daca vreau sa-mi reprosez...destule...Cel mai mare repros pe care mi-l fac e acela ca am crezut in dr braileni si am gresit-dar asta numai am cum sa schimb.Dar sincer azi nu vreau decat sa merg mai departe si in final sa fiu/fim fericiti si din acest punct de vedere...pe perioada scolarizarii caci apoi nu or sa mai fie probleme.
Ana eu tot asa am inceput.Acum Bogdi o parte din logopedie o face cu logopedul arondat scolilor.De aceea doresc sa caut si invatator/oare ...sper sa reusesc.Batuta nu ma las dar sunt momente ca cel de ieri cand pentru cateva momente cad ...ma simt neputincioasa.
Doamne ajuta si lumineaza!
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Heiii...Gabi...capul sus...sti ca va fi bine!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Au inceput sa apara reactiile adverse de la medicamentele neurotrofice nu stiu exact de la care a vomat azi-noapte fara ca macar sa se poata trezi din somn.Eu am un somn astfel ca-i simt pe ambii indiferent ce ar fi.L-am auzit ca ignea am reusit sa-l ridic in fund deasupra unui lighean(care pt asta il folosesc)...efectiv m-am batut cu el sa-l tin in fund sa tin ligheanul...apoi sa-l schimb caci se murdarise prin somn mi-a zis"mami lea...lasa-na e son" si a adormit instantaneu .
Dimineata m-a intrebat de ce l-am schimbat si a cerut la gradi...unde l-am si dus .Am rugat educatoarea sa ma sune daca intervine ceva.Pana acum se pare ca totul e ok...la 11,30 merg dupa el...si aoi sun dr. sa vad ce-i de facut in afara de oprit tratamentul sau daca asta-i singura solutie.
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Gabi, sigur de la medicamente?
Poate totusi a facut o indigestie.
Doamne ajuta sa fie bine.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
mihaela77O spune:
dodo,dar ce medicamente ii dai?
ai grija,ca rasanu,o fi el OM,dar la medicamente mai da chix....eu am tras rau de tot cu Mihaita...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Lulu de la medicamente...sigur.
Mihaela de la unul din doua tanakan sau neuromultivitamine.
Dumnezeu imposibilul!