Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Azi fiind sambata impreuna cu fetele de la Gashca de Constanta am fost la "Atelierul de ciocolata".
A fost o sambata perfecta pentru Bogdan...fara teme dar cu ciocolata cata a vrut si putut.
De maine incepem iar cu temele ( am achizitionat de la d-na directoare a gradinitei caietele speciale pentru grupa pregatitoare-22 lei).Nu doream sa le cumpar dar nu a vrut educatoarea sa-mi dea sa fac copii dupa cele de la grupa<<<<ca nu-i nevoie...caci imi va arata ea ce trebuie sa fac.Am fost o saptamana cu caietul sa-mi faca primul semn grafic...raspunsul era caut si maine va arata! sau lasati maine>>>>
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Ce invidioasa sunt pe Atelierul de ciocolata. La noi n-am auzit niciodata de asa ceva.
Dodo, grea munca vei avea cu educatoarea, dupa cum vad.
hainute de vanzare
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Ce invidioasa sunt pe Atelierul de ciocolata. La noi n-am auzit niciodata de asa ceva. |
Pai acesta de la Constanta e www.silvian.ro/stiri/6/ChocoArt.html" target="_blank">primul din SE Europei
Cat despre educatoare o consider supraveghetoarea copiilor(desi nici asta nu prea este) si ma bucur de ajutorul dat de celelalte cadre didactice....Si sunt convinsa ca voi "profita" de tot ce pot si-mi furnizeaza pentru a lucra cu Bogdi.
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
buna,
maine am o zi plina de "drumuri" .Mergem la neuropsihiatru la fostul centru unde a facut recuperare pana acum un an si vreo doua drumuri necesare familiei noastre .Prin urmare ne "vedem" maine dupa amiaza.
Doamne ajuta!
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Din pacate m-am laudat degeaba...azi nu pot pleca ,caci ploua(nu tare dar nu-i de mers cu Isabella la pas si cu Bogdi (care-i fan ploaie).Daca nu ar fi batut vantul (la Navodari bate si destul de tare) cat de cat ar fi fost posibil...dar asa nu.
Iar dr neuropsihiatru abia miercurea viitoare va mai fi...ufff
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Din cauza de lipsa de interes pentru meseria a educatoarei(careia nu-i pasa de nici un copil ...nu doar de Bogdan)Donu' meu face la gradi ce vrea si daca vrea.Asta nu inseamna ca "alearga" prin clasa sau tipa..nu ...Face teme daca vrea...si cum are chef(intr-un fel il inteleg-pt ca e intrebat <<vrei sa scrii?vrei sa...?>> si in functie de cheful lui asa lucreaza dar in 90% raspunsul e NU)
Din acest motiv si pentru terapia ocupationala Bogdi are nevoie de psihoterapeut .Am cautat cca 3 saptamani de ieri am inceput sa gasesc pana acum 3...majoritatea aveau cabinte in Ct...dar mai mult ca sigur la iarna nu o sa pot face naveta cu fata de gat spre Constanta.Caci nu voi putea sa astept autobuzul,deci sa stau in statii cu copii pe frig si ger.Intr-un final am gasit terapeut care vine acasa .La "vazut" pe Bogdi si a zis ca trebuie sa faca 3 sedinte pe saptamana ..fiecare sedinta costand 40 lei....
Ma bucur ca l-am gasit...in rest ....
Doamne ajuta!
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
Dodo, bine ca l-ai gasit. Cat despre bani... e mult, dar e si multa lume in jurul vostru
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
RHYANNA spune:
dodo_pui ajutam si noi cat e nevoie
copilasul trebuie sa se faca bine
orice pui merita orice sacrificii
Dodo-pui spune:
buna
azi a dat Bunul Dumnezeu si am ajuns la doctorul neuropsihiatru...altul decat cei le care am fost pana acum...din motive fff intemeiate.Si pentru prima data in viata mea am intalnit un neuropsihiatru si aici(Constanta) care sa vorbeasca cu parintii sa nu jigneasca,sa puna mana pe copil sa-i verifici tot ce poate motor ,neuro...sa lase nr de telefon in caz de intervine ceva imprevizibil si neplacut in urma tratamentului.
Si pentru prima data mi s-a explicat ce fac si medicamentele care i-au fost prescrise:
-cerebrolizin-injectabil
-tanakan-picaturi
-neuromultivitamin-se inghit.
Dumnealui mi le-a prescris gratuit la farmacie am lasat ~60lei
si peste doua saptamani sa ne prezentam la control pentru a vedea cum ii merge cu tratamentul acesta si sa ne luam reteta de risatarun(caci nu avea toate sampilele necesare).
Pentru prima data mi s-a explicat avantaje /dezavantaje scolii normale si dizabilitatiile lui Bogdan...si tot pentru prima data privesc cu alti "ochi" realitatea vietii mele/noastre.
E trist...dar fff adevarat si de felul meu nu-mi place sa ma mint ...dar se pare ca pana acum doctorii(cei care m-au jignit)m-au dus putin si-n eroare.Daca nu aveam ceva dubii nu deschideam subiectul scoala normala in atentia acestui dr.Care a fost fff sincer .Nu mi-a spus copilul e de speciala ci varianta cealalta simpla sa aleg eu"poti sa-l duci si acum la scoala normala .Dar el merge cum merge...vorbeste cum vorbeste....."si tot ce a urmat...
Sunt trista pentru mine ca nu am reusit ceea ce mi-am propus pana la aceasta varsta si anume sa recupereze tot.
Mai este cu intarziere usoara ...dar este...va putea recupera dar nu fiind jignit si dat la o parte de catre ceilalti copii..
Bogdan a facut progrese ffffff mari,miraculoase din punctul de vedere al doctorilor....si pentru asta multumesc lui Dumnezeu si celor ce ne sunt aproape
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Dodo,eu sunt convinsa ca Bogdan se va recupera complet si va deveni un adult independent si nu un caz social.A recuperat oricum enorm de mult,eu zic ca lucrurile merg spre bine si va fi bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.