Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Mihaela acestea le facea ...nu stia/putea sa faca miscare inversa a obrajilor sa soarba apa
De ieri e dupa amiaza a facut febra mare,,,am sunat dr si e iar pe tratament .Cu ei (el cu febra si fata mucoasa)de gat am fugit dupa medicamente in centrul orasului(la singura farmacie deschisa duminica).Dimineata lui ii era mai bine si a avut o noapte cat de cat linistita.
Azi la 10 am avut intalnire si cu noua logopeda"tanala si mumoasa"(concluzia lui Donu'-si are dreptate )
Ne-a cerut cateva date de contact(nr de tel,adresa),rel despre el si diagnostice...si mi-am ales ca zi de logopedie marti la ora 10(incepand cu 19 oct).Ne-a mai cerut un dosar si iar copii dupa toate actele lui(care sunt aceleasi de anul trecut +1 ) dar prefera sa faca iar dosar...[bla],un caiet(cel de anul trecut e nefolosit....si pe parcurs vom mai vedea.
Oricum eu merg in paralel si cu logopeda de peste vara cu care Bogdan mi-a dat rezultate fffff bune.Merg si o data pe saptamana la aceasta de la protectia copilului caci o sa am nevoie de caracterizarea pentru cand voi intra iar in comisia de evaluare complexa .
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
multa sanatate la puiuti
si colaborare fructuasa cu noua logopede
si tie putere multa.....tu nu ai voie sa te imbolnavesti,sa nu ai chef ,sa nu mai poti...
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
dadi_t spune:
Sanatate multa,,hunilor''! Gabi am primit ,,pachetul'',multumesc mult! Mi=au placut tare mult toate.....
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
Dodo-pui spune:
Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune!
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Bogdi e inca racit...dar spre vindecare.
Ieri la gradi au avut de facut familia mea
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Bravo, Bogdi ! Ce frumos te-a reprezentat, Gabi cu bratele largi si incapatoare si primitoare pt toti
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Bogdi e inca racit...dar spre vindecare. Ieri la gradi au avut de facut familia mea Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Superb! E foarte clar cum te vede, cat de mult contezi tu pentru el. Faci o treaba excelenta ca mamica, Gabi, sa nu te indoiesti nici o secunda de asta.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
Acele brate luuungi m-au facut sa inteleg inca o data tot ce ati spus voi mai sus...sa plang de fericire ca el ma vede asa ,sa multumesc lui DUMNEZEU pentru puterea ce mi-a dat-o si sper sa mai mi-o dea...Sa "trag" in continuare.
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
si eu am gandit la fel in momentul in care am vazut cum te-a reprezentat
si in prim plan
bravo lui
nici nu stie el ce cadou mare ti-a facut
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
Dodo-pui spune:
A trecut o luna de la ultimul raport.In primul rand multumesc din suflet si sa ma rog lui DD sa dea multa sanatate celor ce ne sunt alaturi si sa le intoarca totul inmiit
De luna trecuta mai erau in cont 50lei iar in aceasta lina s-au strans 760lei.Bani cu care am acoperit terapiile:
-250kinetoterapeutul
-320 logopedul
si o parte din risatarun(era necesar ~60 euro)
Luna octombrie va fi o luna grea din punct de vedere financiar caci pe langa terapii si tratament trebuie sa ajungem si la control la ochi.Sper din tot sufletul ca saptamana viitoare sa stiu exact in ce zi voi fi la B si sa-l poata vedea d-na dr Monica Pop.
Dumnezeu imposibilul!