Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
pufescu spune:
ziceati de cat se plateste in prenatal la salarii mari...am verificat cu contabila, si prenatalul are regim similar cu concediile medicale, adica venitul care se ia in considerare este maxim 7200 roni..asa ca iei plafonat 4000 roni si in prenatal. Deci veselie maxima, pacat ca nu plafoneaza si cand iti iau impozie....
Prin urmare din punct de vedere al veniturilor este mai eficient sa rabzi si sa intri in prenatal cat mai tarziu, altfel te poti trezi cu surprize la indemniztia pt CIC.
Sigur e plafonat, stiu pe cineva care a fost in situatia asta si a luat 4000 ron....saraca s-a dus si in luna a 9a la servici(avea un proiect de terminat si a zis sa nu ii lase balta)...asta nu i-a impiedicat sa o concedieze la 2 luni dupa ce s-a intors la lucru. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa fie mai tarziu, mai ales ca lucrez intr-un domeniu puternic afectat de criza...sia nul asta da toate semnele ca e mult mai rau ca anul trecut :(
23+ Raducu
carla_2008 spune:
Fetelor,eu am o mare problema cu DC!!!!!!!!!NU POT STA LOGATA!!!!!AM TRIMIS MAIL ADMINISTARTORULUI SI NU AM NICI UN RASPUNS DE IERI!!!
NU POT MODIFICA SEMNATURA,MESAJUL,PROFILUL,NU POT ACCESA PM!!!!!!!
Va rog daca puteti sa ma ajutati careva sa ia legatura cu administratorul sa rezolvam problema.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica, de testul pt non stres fetal nu mi-au spus nimic.Tu il faci? Cel de glucoza il fac peste 2 sapt,iar teste pt anemie special nu mi-au facut,decat hemoleucograma lunar ,de unde reiese valoarea hemoglobinei.Si am o anemie maaare!!!!Vezi ca cele cu gemeni majoritatea au si trebuie sa ia fier mai mult! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 22+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Asa mi-a zis asistenta, mi-a dat chiar hartia cu care sa merg la laborator la 24 de saptamani, mi-a dat pentru diabet si aneie, ala de diabet cica dureaza jumatate de ora, imi da ceva sa beau apoi se face testul.......habar n-am cum o sa fie.
Testul de non stres la fel mi-a zis ca am sa-l fac la 24 de saptamani (pe 5 mai), tre sa stai 1 ora cu cablurle alea pe burtica, pe onitor se vad/se aud bataile inimii si ai un buton pe care apesi de cate ori il simti pe bebe.
Mi-a mai dat un grafic pe care am sa incep sa-l folosesc de la 25 de saptamani pe care sa notez de cate ori a miscat fiecare bebe, tre sa notez pana la 10.......ideea e sa miste de cel putin 10 ori pe zi fiecare, daca nu ajung la 10 sa ma prezint de urgenta la spital.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
Dragaica spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor cand trebuie sa apara colostru?voua v-a aparut?mie mi s-au modficat varfurile sfarcurilor,in sensul ca ,cateodta miros ciudat si se vad asa niste punctulete multe mai umflate,banuiesc ca sunt canalele care se pregatesc pt laptic. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 22+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Am inteles ca pe la 28 de saptamani ar trebui sa apara, am sa ma mai interesez.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Am inteles ca pe la 28 de saptamani ar trebui sa apara, am sa ma mai interesez. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
mie pe la 5 luni juma mi-a aparut colostru la prima sarcina...acu parac pe la 6...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
OTILIA, ce mi-au placut pozele tale. Le-am luat in ordine, am vazut-o pe Ana de la bebic pana in prezent, e superba. La fel si Elisa - 2 printese. Ce imi plac!
Cristina 26+ cu
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui pufescu ziceati de cat se plateste in prenatal la salarii mari...am verificat cu contabila, si prenatalul are regim similar cu concediile medicale, adica venitul care se ia in considerare este maxim 7200 roni..asa ca iei plafonat 4000 roni si in prenatal. 23+ Raducu |
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
eladea2005 spune:
sunt de acord cu tine ref la scoica..in plus sta asa ingramadit micutu...moale ca o carpa...zici ca acuma acuma se scurge din ea...
eu am mai zis-o, am avut landou, suficient de incapator, cu placa perfect dreapta, statea f bine acolo...si ziua si seara il culcam in el, montat pe carucior, langa patul meu..asta o vreme, pana l-am mutat in camera lui...f comod si usor de folosit...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
aelita spune:
pt scoica eu am cumparat husa separata din bumbac,foarte buna pt piele,putea sa stea copilul si in pielea goala .oricum nu transpira pe ea.
in cazul in care nu gasiti sa cumparati ,se pot face la o croitoreasa buna.
eu aveam una de iarna cu material de bumbac(gen cearsaf) si vi-l alegeti voi ce culoare vreti si dublat cu ceva inauntru ca la plapumioare.iar de vara aveam partea de deasupra de bumbac si pe dedesupt ca un prosop subtire.deci facuta din doua parti,si croita exact ca husa originala cu gaurile pt centuri.
nu am pus copilul doar pe husa originala .
urcam copilul in casa cu scoica,asa nu il mai deranjam sa il scot din centuri de fiecare data mai ales cand dormea.acasa il luam in scoica atunci cand faceam dush,ca sa nu ramana singur ,si in diferite momente in care plangea daca nu ma vedea.daca sta singur e ok,dar de cele mai multe ori mamicile nu se pot duce nici la wc ca plang copiii,si nu ii putem lasa nici pe ei sa planga,nici noi sa nu mai facem nimic.mergeam la bucatarie,il luam cu mine.astea erau doar pe momente,ca doar nu aveam activitati de ore,in general dormea mult,si statea in patut.in plus,pana in 6 luni am avut un cos -un fel de patut mai mic-pe care il puteam muta ziua in alte camere si sa stau cu el daca aveam altceva de facut.cosul are suport cu picioare,e dintr-un fel de rachita,cu saltea,si ocupa putin spatiu langa patul meu.in plus il pot manevra prin casa,il pot tine si fara picioare.dupa 6 luni mutat in patutul cu gratii de lemn,in camera lor.
noaptea in scoica bineinteles ca nu doarme nici un copil
in rest,da nu e comoda de plimbat copilul in ea,doar pe carut sau in masina.
dar pe scari e utila
CARLA ai intrebat de mine,gata,sunt aici!am avut musafiri din Ro,doua zile,si am lipsit azi sunt inca obosita rau dar incerc sa citesc din urma.
colostru nu neaparat apare vizibil,eu nu il aveam,si la prima sarcina am avut prea prea mult lapte de faceam febra si curgea noaptea de ma trezeam fleasca...deci poate sa nu apara vizibil si nu e nimic,nu inseamna ca nu va fi lapte.
de cate ori scriu ,cum stau intinsa cu laptopul,misca bebe continuu !
20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
sau ,daca nu vreti scoica,pt casa e foarte bun si un balansoar de genul www.hogarden.com/tiendahogarden/es/puericultura-infantil/desarrollo/trona-bebe-orinales-hamaquita/hamaquita-bebe-koelstra.html" target="_blank">ASTA ,care se poate muta usor prin casa.
20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)