Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
E frumos, insa eu nu l-as alege din doua motive: manerul nu este tip bara si e mai greu de manevrat si rotile nu sunt destul de mari. Nu te supara, e doar parerea mea... Alina, 26+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
pot sa-mi dau si eu cu parerea?
eu am avut carucior cu roti normale, adica nu mari, si vorba aia am trecut iarna cu el excelent...fara pb din cauza zapezii.. 2 la mana, caruciorul meu nu are maner bara, dar e f usor de manevrat, rotile din fata fiind pivotante...sigur, e mai greu sa-l manevrezi cu o mana, dar daca ii blochezi rotile pivotante e mai simplu...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku Buna delfinariu! poti sa intrii in prenatal si la mijlocul lunii??? adik eu as vrea sa intru pe 14iunie. atunci cum se calculeaza? ma refer la cele 6 luni pt baza de calcul... de la 14 dec 2009 sau de cand??? neuronul meu singuratic azi nu functioneaza 20+ cu bebic rusinos |
in prenatal poti intra inainte cu 84 zile calendaristice inainte de DPN...eu una asa mi-am luat prenatalul..sigur, poti lasa o marja de cateva zile, in caz ca nasti dupa DPN...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Otiliav spune:
citat din mesajul lui pufescu ziceati de cat se plateste in prenatal la salarii mari...am verificat cu contabila, si prenatalul are regim similar cu concediile medicale, adica venitul care se ia in considerare este maxim 7200 roni..asa ca iei plafonat 4000 roni si in prenatal. Deci veselie maxima, pacat ca nu plafoneaza si cand iti iau impozie.... Prin urmare din punct de vedere al veniturilor este mai eficient sa rabzi si sa intri in prenatal cat mai tarziu, altfel te poti trezi cu surprize la indemniztia pt CIC. Sigur e plafonat, stiu pe cineva care a fost in situatia asta si a luat 4000 ron....saraca s-a dus si in luna a 9a la servici(avea un proiect de terminat si a zis sa nu ii lase balta)...asta nu i-a impiedicat sa o concedieze la 2 luni dupa ce s-a intors la lucru. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa fie mai tarziu, mai ales ca lucrez intr-un domeniu puternic afectat de criza...sia nul asta da toate semnele ca e mult mai rau ca anul trecut :( 23+ Raducu |
Din pacate asa este si aici, se plafoneaza la o suma 6G, un fel de salariu mediu pe economie, adica nu pot lua 80% din salariul meu ci din 6G, m-am scos . Bineinteles ca impozitele sunt din salariul intreg. Asa ca sunt in mari dubii cu ce voi face dupa nastere, de fapt dupa cele 6 saptamani obligatorii de postnatal.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui anagia Alina, Cred ca e vorba de Dr Ioan Parvu, eu nasc cu el la Elias. georgiana 27+ cu & amalia (06 august 2006) |
hihi sa nu ma spui
cate sapt ai tu?
later edit: am vazut nr sapt, scuze
Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor,eu am o mare problema cu DC!!!!!!!!!NU POT STA LOGATA!!!!!AM TRIMIS MAIL ADMINISTARTORULUI SI NU AM NICI UN RASPUNS DE IERI!!! NU POT MODIFICA SEMNATURA,MESAJUL,PROFILUL,NU POT ACCESA PM!!!!!!! Va rog daca puteti sa ma ajutati careva sa ia legatura cu administratorul sa rezolvam problema. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 22+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
denisa, e posibil sa fie browserul de vina. ce folosesti? si incearca sa stergi toate cookies, sigur va merge
Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
nela_didea spune:
Fetelor imi dati voie sa schimb semnatura de astazi? Maine poate sunt ocupata si n-o sa am timp.( Ce motiv am bagat)
Multumesc
21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
CarmenAlbu spune:
Michelle uite www.youtube.com/watch?v=bxjWYDLC56g" target="_blank">aici, te invata cum sa-l faci pas cu pas fara sa fie dureros si din ce saptamana, daca nu e relevant iti dau detalii pe PM, este vorba practic de a invata vaginul sa fie elastic si sa nu se rupa, te invata intr-un mod mai sexual, dar poti sa alegi si modul nesexula, doar muzica si masaj pana simti cum se intinde!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu
CarmenAlbu spune:
Nu l-am incercat ca nu se incearca de acum ci din saptaman 30-32, am inteles ca e destul de popular in multe tari mie prietena mea din california mi l-a recomandat!
Eladea , Otillia, Denisa mersi , va trebui sa-l si vad in realitatea!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu
CarmenAlbu spune:
www.youtube.com/watch?v=oaFWfOv7csc&feature=related" target="_blank">AICI tehnica
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu
CarmenAlbu spune:
Aelita vezi ce repede am inteles?
Despre invataturile cum sa ascunzi linkul vorbesc
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu