Sfaturi pentru iritatii ?

Sfaturi pentru iritatii ? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea sa stiu daca exista ceva remedii naturiste pentru o problema de-a mea recenta, de 2 zile: urinez des, din 2 in 2 ore, si dupa aceea simt usturimi in zona vaginului si vulvei. In timpul urinarii nu simt usturimi, inca. Ce sa fac??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Vezi sa nu ai vreo infectie urinara!!! Mergi la un centru de analize si fa o urocultura cu antibiograma.

Succes!!!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

asa pare, ca sunt simptome de infectie urinara. fa-ti analize de urina - urocultura. pana atunci, e bine sa bei multe lichide si eventual ceai diuretic. daca nu e o problema urinara, poate fi o micoza vaginala, dar mai intai exclude-o pe prima. sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

suna a infectie urinara. bea multe lichide si du-te la doctor cit poti de repede. exista antibiotice speciale care vindeca infectia. intre timp poti sa bei suc de cranberries (nu stiu cum le zice in romaneste) sau de afine. se pare ca afinele omoara bacteriile care provoaca infectia. du-te cit poti de des la baie. daca simti ca iti vine, nu mai amina caci trebuie ca bacteriile sa se elimine din vezica.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Infectiile urinare sunt grave? Nu as vrea sa iau antibiotice. Nu trec fara? Doar cu ceaiuri, bai, eventual ceva antibacteriene?

Mergi la inceput

din cite stiu eu nu trece fara antibiotice. antibioticele sint speciale pt bacteria care provoaca infectia si doctorii zic ca sint safe pt bb. poti sa incerci cu sucuri si cu multe lichide dar infectia se poate raspindi catre rinichi si se poate agrava. mai bine sa scapi de ea cit mai repede. tratamentul dureaza numai citeva zile.

fa un search pe net dupa "urinary tract infection" sau UTI si vezi ce sfaturi mai gasesti.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ai grija! Eu din cauza unei infectii urinare netratate la timp am ajuns cu frisoane si febra 40 la spital pt ca asa cum te-au atentionat si fetele infectia s-a extins si la rinichi

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Infectia urinara presupune obligatoriu usturimi?

CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Infectia urinara mu presupune neaparat usturime, poti sa simti doar durere la urinare (asta cand se agraveaza deja). Usturimi poti avea si din cauza unei ciuperci vaginale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cum e durerea asta la urinare?

Crinuta

Mergi la inceput

e ca o presiune pe burtica acolo unde ar fi vezica, cam intre ovare (sper ca nu scriu prostii). cind ai durere la ovare e cind pe stinga cind pe dreapta, la infectie urinara durerea e pe mijloc.

lorelai

Mergi la inceput