*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
naty stiu ca ai tot avut probleme cu iulia din cauza nisipului ..de ce nu incerci sa-l eviti?..am fost si eu de cateva ori luna trecuta,ieri la fel dar am zis ca nu-l mai duc pentru ca e f multa mizerie,plus ca ieri ,la fel ca pe tine,m-a enervat un baietel de vreo 5-6 ani care se dadea pe tobogan si a scuipat exact pe tobogan ,pe unde se dau toti copii nu o sa-l privez de locurile de joaca dar o sa-l duc mai rar...prefer mai bine sa-l plimb,sa stau cu el in curte sau sa gasesc un loc cu verdeata cu o bancuta unde putem sa ne jucam linistiti.... si sa treca repede burtica

Chiar evit nisipul, crede-ma! Si eu fac la fel, o tin fie in parculetul de langa casa (care e curat si f verde) fie ne plimbam pe strazi laturalnice; iar bona o duce in Gradina Botanica unde e f curat si au deja gasca lor de pici care se vad aproape zilnic si se joaca fain impreuna. Ieri insa, m-a luat "cu forta" afara de cum am intrat pe usa (franta) de la serviciu si la scurta vreme a inceput sa ploua. Am vrut sa ne intoarcem-aiurea, urlete, tipete. Asa ca mi-a venit ideea sa o plimb cu masina, am dat o tura prin zona dupa care ne-am dus la benzinarie ca-mi trebuia. Si, pt prima oara in viata ei, s-a speriat copilul ingrozitor cand m-am dus sa platesc benzina si am lasat-o in masina singura. Am gasit-o plangand in hohote, cu suspine. Ei, si langa benzinaria aia e locul asta de joaca, Iulia a cerut la el si cum eram cu inima rupta de mila ca plangea am cedat. Dar am sa caut de acum sa evit locul...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Ntz, ntz, Bubu! NU are ma pedale! Vasleste cu picioarele!

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, eu nu am aflat inca regulile jocului... cred totusi ca pe aici nu se intervine... aflu eu si va spun. Cred ca tu trebuie sa iti educi copilul cum crezi de cuviinta, nu influentata fiind de cum se comporta unii si altii cu ea. Parerea mea...

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Nico, Bubu, aveti dreptate, rolul parintilor e primordial...Ce va marturiseam eu voua e ca mi-e FRICA! Anume ca influenta mea (atat cat o consider eu de buna/corecta) nu va fi suficient de puternica. Si apoi eu nu ma consider un model de urmat. Eu, ca si copil, am fost o hiper-timida care evita copiii de aceeasi varsta si socializarea cu ei, ii preferam mereu pe cei mult mai mari (si mai intelegatori cu mine) pt ca daca ma fraiereau sau ma bruscau sufeream enorm. De-aia m-am bucurat de reactia Iuliei, ca le-a ignorat si si-a vazut de treaba.
Dar, na...asta e doar inceputul. Atat as vrea sa nu o faca nimeni sa sufere! Si stiu al naibii de bine ca asta e imposibil...
Sunt singura cu temerea asta? Ca n-o sa fiu in stare sa-mi feresc puiul de rautatea lumii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,Miha,Naty-va pupacesc

Naty,si eu consider ca parintii poarta cea mai mare vina ca nu stiu-nu vor sa isi educe copilul,sa ii spuna cand sa se opreasca...si noi am trecut prin diferite situatii de genul asta prin parcuri dar si cu un finut mai mic decat David cu 2 ani,care pur si simpul il teroriza iar David simtit nu zicea nimic.Si daca i-am zis finei ceva,vai ce s-a mai suparat..normal!Acum cam aceeiasi situatie e cu o finuta si Sam,mai mare decat el cu cateva luni...dar nu imi mai bat capul!Oricum,Sam nu e ca si David,el daca primeste cate una,da si el!Am ajuns la concluzia ca nu e bine sa ai bun simt...ca, ce e normal,in lumea asta nu e bine,trebuie sa ai tupeu din plin ca sa razbesti!Cu toate astea,eu nu imi pot educa asa copii,chiar daca sufera de rautatea altor copii...E asa de greu sa gasesti un copil educat,sa nu fie razgaiat.
Si e asa de greu sa gasesti echilibrul in toate,chiar si in educatia copiilor!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty. am si eu aceeasi temere, cum ca o sa-l cresc direct victima in mediul romanesc unde cocalarii si pitzipoancele sunt la putere. dar nu vreau sa dezvolt tema pentru ca abia am trecut la alegeri peste pragul psihologic... am vrut sa nu mai intru pe forum la cat de dezamagita am fost de atitudinea probasesciana. de aceea nu mi-a disparut dorinta de a pleca din tara asta, pentru ca valorile de aici (din romania), nu ma reprezinta, si ma simt intr-o minoritate... pe cale de disparitie.
am atata amaraciune in suflet pe tema asta... nu vreau sa dezvolt tema caci e foarte sensibila pentru mine... sau eu sunt foarte sensibila la ea

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, e greu...aveti dreptate...daca copilul e rasfatat si i se permite sa raspunde, sa scuipe, sa vorbeasca urat...atunci...degeaba...
Si eu am temerile astea...dar eu sper ca baietii mei sa fie atat de destepti incat sa-si dea singuri seama de ce e bine si ce nu...asta dupa ce o sa le repet la nesfarsit ce e bine si ce nu...plus sa vada cum ne purtam noi, prietenii nostri...e tare greu!

Nico, am crezut ca nu vad eu bine in poza Atunci spor la vaslit

Gata, ma duc la alt episod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty si mie imi e teama de TOT ...De nepasare,nesimtire,necivilizatie...dar asa cum a zis bubu sper sa fie destept si sa-si dea seama sg ce e bine si ce-i rau,sa se modeleze sg,eu imi dau toata silinta sa-i construiesc o imagine de cum trebuie sa fie si cum sa se poarte..mie mama imi zicea mereu:sa fii cuminte si sa inveti carte..."cuminte"-nu mi-a explicat concret la ce se referea...dar am inv sg ca trebuie sa fii respectoasa,sa vb frumos,mi-a placut tot timpul sa analizez oamenii,rudele si sa invat de la fiecare cate ceva....miha parca l-am citit pe mircea badea...off si mie imi e scarba de tot ce inseamna romania...scriu dupa tel mobil...asa ca doar va citesc ca-i greu de scris si zgomotos...pup

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

abia acum am ajuns si eu la calc., am avut azi o zi ...Antonia a trisat somnul de la 5....si era foarte obosita...si maraita, pana la urma am convins-o sa vina cu mine la bucatarie (ca ea vroia sa stau in pat langa ea, fara ca macar sa adoarma) sa facem sarmalutzele in foi de stevie, impreuna.....si eu intindeam frunza de stevie si ea punea cate un pumnisor de carne....bine , ca a dat pe jos, a vanturat carnea dintr-un castron in altul, dar ce era sa-i fac ????..pe seara a trebuit sa plecam putin, si a adormit mititica nespalata si fara laptele baut(oricum era satula ca a mancat aproape un peste intreg la cuptor)

Vali am vazut pozele de la tara....eu zic asa: ca atata Matei cand era mic cat si Luca seamana cu tine.....iar Matei acum are putin si de la tati...dar eu ii vad aducand mai mult cu tine

eu ma simt bine,(multumesc de intrebare) in sensul ca nu am temperatura, si nu mai am starea de gripa...dar cand ma apuca cate o griza de tuse seaca.....ma ia ameteala efectiv(ma enerveaza de mor tusea)....imi pare rau ca nu venim, mi-ar fi placut mult ca se mai juca si Antonia cu copii, dar daca nu suntem total vindecate nu vreau sa risc

ma duc sa fac o baie fierbinte cu sare multa....si pe urma sa beau un ceiutz cald si la ca sunt rupta de oboseala, dar nu inainte sa-i dau un dulce Iuliei , hai si unul mamicii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzulino, sanatate multa! si ce pofta mi-ai facut cu sarmalutele in stevie nu-ti poti imagina!!! maine cred ca fac si eu!!

Mergi la inceput