*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_cata spune:
eii ma duc sa pregatesc bibele si sa adorm baiatul...nu o sa mai intru pentru ca o sa se uite randunoiul la meci pe net asa ca va urez sa aveti o petrecere frumoasa maine si astept pozeeee multe multeeeee

va
si noapte buna
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
Multumesc de urarile de aici si sms-uri, dragele mele!
Am sarbatorit puii in familie, am fost cu totii la un loc de joaca de langa noi, deschis relativ recent si gooool si s-au bucurat de toate minunatiile de acolo cateva ore. a fost tare dragut. apoi, am papat tortulet ornat cu figurinele Disney de la ouale Kinder
, pun zilele urmatoare si pozele, ca a iesit tare dragalas.
acum, ma rog de copii sa lase jucariile de care nu se mai despart si sa faca nani, ca maine avem o zi "grea"
, care debuteaza cu o petrecere pt pici si se termina cu spectacolul de patinaj pt mami si tati...nu de alta, dar acum 2 ani l-am ratat, caci aveam ceva treaba pe 11 aprilie
.
no, acum 2 ani, la ora asta inviam si ma chinuiam sa-mi dau seama pe ce lume ma aflu si admiram mutrita dulce a celui mai frumos dintre frumosii pe care i-am vazut pe lume.
acum 7 ani, deja aveam fetita mare in brate, avea aproape 19 ore de viata si era micuta, roz si minunata.
acum ma uit la ei si ma minunez cat de mult ma iubeste Dumnezeu de mi-a oferit asa copii perfecti. Multumesc Doamne!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 Multumesc de urarile de aici si sms-uri, dragele mele! Am sarbatorit puii in familie, am fost cu totii la un loc de joaca de langa noi, deschis relativ recent si gooool si s-au bucurat de toate minunatiile de acolo cateva ore. a fost tare dragut. apoi, am papat tortulet ornat cu figurinele Disney de la ouale Kinder acum, ma rog de copii sa lase jucariile de care nu se mai despart si sa faca nani, ca maine avem o zi "grea" no, acum 2 ani, la ora asta inviam si ma chinuiam sa-mi dau seama pe ce lume ma aflu si admiram mutrita dulce a celui mai frumos dintre frumosii pe care i-am vazut pe lume. acum 7 ani, deja aveam fetita mare in brate, avea aproape 19 ore de viata si era micuta, roz si minunata. acum ma uit la ei si ma minunez cat de mult ma iubeste Dumnezeu de mi-a oferit asa copii perfecti. Multumesc Doamne! mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |

natynic spune:
Urez si eu cu drag LA MULTI ANI sarbatoritilor minunati de azi!
In al doilea rand, sa o
si eu pe Simo care intr-adevar arata superb si imi venea sa-i mananc din poze pe toti cei 3 baieti.![]()
Bubu, eu la rusi am si dureri de burta cam cu o sapt inainte sa vina si apoi SI dureri de cap crunte pe toata perioada CM
-deci, stiu ce-i aia. Bine ca te hodinesti.
Iulia iar s-a stricat nitel la burtica
, sper sa nu fie mare lucru si sa venim sa ne distram maine pe cinste. N-a mancat nimic aiurea, cred ca tot de la nenorocitul de nisip (la care s-a jucat ieri) i se trage; a sapat in el si a bagat mainile in gura inainte sa apuc -a suta oara- sa i le sterg. Asta e!
Off, sunt momente in care urasc locurile de joaca cu copii si prefer sa o tin singurica sa zburde in parculetul mic si izolat de vizavi de casa (cam cum zicea si Ramo ca prefera...). M-au enervat crunt ieri doua fetite de 5 ani. Sa va povestesc, ziceti-mi daca exagerez. In primul rand, nu o lasau pe Iulia la niciun leagan/tobogan, etc, la nimic, tipand la ea ca "asta e pt copii mari, pleaca". Ca de obicei, Iulia, prietenoasa, nu s-a suparat si tot incerca sa se joace cu ele, zambitoare-de mi se rupea inima
Fetitele aveau fiecare cate o papusa; si s-au apucat sa-i tot fluture Iuliei pe la nas papusile, iar cand ea intindea manutele sa le ia, i le smulgeau razand. Mi-a venit sa le pocnesc!!! Dar...copilul meu s-a dovedit MULT mai intelept. A impins-o usor pe una din fete, nu violent ci cu scarba
, le-a intors spatele si cat a stat acolo la locul de joaca le-a ignorat cu desavarsire si si-a vazut de treburile ei. Poate vi se pare o tampenie, dar am plecat cu inima grea.Ma tem enorm ca nu cumva, vazand in jur mereu astfel de comportamente, sa devina si ea la fel (desi nu pare). Si, privind deja in departare, incepe sa-mi fie frica de vremea cand ii voi da drumul in lumea asta rea si nu voi mai putea sa o protejez 24 /24

Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Ariel, poze, da? Ca taaare scumpa esti la aratat poze....
------------------
A venit primavara!
Nicoleta spune:
Naty, nu aveau parintii cu ele fetitele respective?
------------------
A venit primavara!
bubu05 spune:
Naty, credeam a sunt singura cu dureri de cap la CM 
Iar de fetitzele din parc...nu ele sunt vinovate!! Ci parintii sau cu cine erau in parc :(. Sa stii ca asa fac toti copiii, chiar la 5 ani...ma uit la Vlad...si el are faze din astea...dar daca eu stau langa el si ii explic, cedeaza, intelege...plus ca la Vlad conteaza si fratele mai mic...poate fetitele nu aveau frati si asa se comporta!!! parintii sunt de vina ca nu le explica si nu le atrag atentia...iar ele sunt mici ma...cred ca li se cuvine totul, le e greu sa imparta...
Prietena lui Vlad, Alexia, nu mai are frati si cateodata e rea cu Stef...dar atragandu-i atentia si eu si mama ei intelege...ea il dadea la o parte si cand mergea de-a busilea...
Si Stela era suparata zilele trecute de niste copilasi de aceeasi varsta care nu au lasat-o pe Tea la leagane...
Ce sa zic...eu ii inteleg si vad altfel...repet, parintii sunt de vina!
Mie mi-a trecut capul, am papat, m-am uitat la film...vad ca nu prea va inghesuiti pe-aici...
Nico, stie sa pedaleze? esti curajoasa sa-i iei bicicleta pe 2 roti![]()
Noi am mutat rotile la rolele lui Vlad! cea mai mare prostie la rolele astea cu 4 roti, sa fie 2 in fata si 2 in spate...cel mai bine invata pe ele cu rotile in linie. Rolele sunt destul de grele si are tendinta sa mearga mai mult decat sa alunece, avand stabilitate mai mare pe 4 roti...oboseste repede si nici nu invata nimic...asa ca de 2 zile merge pe ele si se descurca bine. Abia astept sa-mi cumpar si eu role, sa ne plimbam impreuna! cred ca saptamana asta imi cumpar ![]()
ramo_cata spune:
am pregatit bibele dar il mai las 10 minute sa se joace cu ta'su ..asa ca mai scriu cateva randuri...
naty stiu ca ai tot avut probleme cu iulia din cauza nisipului ..de ce nu incerci sa-l eviti?..am fost si eu de cateva ori luna trecuta,ieri la fel dar am zis ca nu-l mai duc pentru ca e f multa mizerie,plus ca ieri ,la fel ca pe tine,m-a enervat un baietel de vreo 5-6 ani care se dadea pe tobogan si a scuipat exact pe tobogan ,pe unde se dau toti copii
nu o sa-l privez de locurile de joaca dar o sa-l duc mai rar...prefer mai bine sa-l plimb,sa stau cu el in curte sau sa gasesc un loc cu verdeata cu o bancuta unde putem sa ne jucam linistiti....
si sa treca repede burtica
gata am plecat in domitor la 
..pe maine
si da ariel poze ,multe poze ca imi e dor de pufosii tai...
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Naty, nu aveau parintii cu ele fetitele respective? |
Aveau fiecare pe bunica...Una era total inerta si nepasatoare. Pe cealalta, intamplare face ca o cunosc din cartier de multi ani, e o doamna deosebita si ea chiar a incercat sa intervina, a certat-o pe nepotica pt ca se poarta asa dar nu avea cu cine discuta. Fetita e copilul unui fotbalist destul de cunoscut care acum evolueaza in starinatate, sunt plini de bani si se vede ca e o mega-rasfatata scapata complet din mana.
Si apoi (pe aici prin Ro zic, ca poate la austrieci e altfel) cati parinti/bunici ai vazut tu sa intervina in astfel de situatii? Incep sa ma cred penibila ca eu o indemn mereu pe Iulia sa-si imparta jucariile, sa nu ia nimic strain, sa se poarte frumos cu copiii, etc. Nu, nene, probabil ca ar trebui sa ma intereseze doar sa o apar de ceilalti si atat...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Ntz, ntz, Bubu! NU are ma pedale! Vasleste cu picioarele!
------------------
A venit primavara!