Aspirante optimiste > 20 ani (471)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Si acum catalogul:

Albinutza,Alesia,anne`mary,doula,dragutza,Katy,ramayana,roxi@vasi,cami_antonia,mamipui,Ylari,leonardo,Valentina_D cu ceva vesti la raport va rogLe asteptam mai de pe Talida,Moni_28,anamira,Sorinake,Ukume,HappyBurticutzele noastre care nu ne-au mai dat de mult de molipsire :Andreea,Joy,Hera,Elena,Nike,Vanny,ony,geniusamb,Corina,Ioana_Mami,Alysa,nikolici!Tana stiu ca ne urmareste din umbra si ne mai trimite din cand in cand deci e iertata

Sper ca nu am uitat pe nimeni,nu e cu intentie,inca doarme neuronul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ehee fetelor, eu in sarcina nu am avut nici pofta si nici greata, doar o foame ..ca nu te mai intelegeai cu mine, am pus 18 kg (3 in trimI, 12 in trimII si 3 in trimIII)

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ingeras sunt euAm uitat sa ma delogez
Neatza Tanamera
Si eu vreau pepene

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Madutza atat de bine te inteleg cu foamea.Eu seara incerc sa o stapanesc cu lapte ca altfel m-as face cat China.Deocamdata nu m-am ingrasat deloc,vad eu mai incolo.

Cosminutza ai pofte?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

[quote]citat din mesajul lui PaulaFrida

JoAnn nici eu n-am avut pofte cand am fost ,am mancat numai ce am putut,primele 3 luni am pus numai 1 kg pe mine,nu suportam mezelurile,carnea,usturoiul,macam numai fructe si iaurturi,mancam lebenita(pepene verde) 3-4 kg pe zii si 1,5-2 kg de banane pe zii si gem de caise cate un borcan o data,de la 3-7 luni am pus 12 kg pe mine,mancam de toate,mi-era foame non-stop
Ce amintiri frumoase,bine ca am experienta si cu sarcina si cu nasterea,stiu ce ma asteapta,abia astept,e asa de frumos sa fii ,ma simteam cea mai frumoasa femeie din lume,eram asa de mandra de burtica mea
Va doresc la toate fetelor sa va ajute DD sa fiti gravidutze si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen,asta e cel mai important

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

paula scuza-ma ca sunt si intreb, dar nu am citit primele capitole, tu ai pierdut sarcina? sau ce ai patit prima oara?
sper ca nu sunt prea .... ca intreb

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Si pe mine m-a apucat foamea de la 1 luna,numai ca nu puteam sa pap mai nimic,mergeam cu sotiorul la magazin si ma tot uitam pe rafturi,dar nu-mi trebuia nimic,dar de la 3-7 luni am recuperat eu

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

cosmy
tanamera si tie un

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Roxy la 27 de sapt a murit bebe,fetita,pt ca nu avea rinichi,a baut toata apa si cum nu avea rinichi nu a putut sa produca ea pipi si a ramas fara apa si nu s-au dezvoltat nici plamanii,oricum nu ar fii supravietuit nici daca se nastea la termen.

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Roxy_s .

Voi de cat timp lucrati la proiectul bebe?

Paula te admir cand vad cu cata seninatate vorbesti de necazurile prin care ai trecut,nu multa lume ar putea.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Roxy la 27 de sapt a murit bebe,fetita,pt ca nu avea rinichi,a baut toata apa si cum nu avea rinichi nu a putut sa produca ea pipi si a ramas fara apa si nu s-au dezvoltat nici plamanii,oricum nu ar fii supravietuit nici daca se nastea la termen.

[font=Comic Sans
MS]TTC Ticker
Marriage ticker[/font=Comic Sans MS]

offfff
eu la 28 sapt am pierdut-o dar la mine a fost perfect sanatoasa, a fost vina mea ca am fost o zvapaiata si n-am stat locului 1 minut, mie mi s-au rupt membranele si mi s-a scurs treptat lichidul, nici nu mi-am dat seama, ca mi-a curs treptat ca o scurgere normala. Eu m-am dus de urgenta ca nu mai simteam pe bebe ca misca, si nu mai avea lichid si uite asa am pierdut-o.
am zis ca acum cand raman insarcinata nu mai fac nimic, nimic, nimic, stau cuminte si ma odihnesc.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput