poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14
Raspunsuri - Pagina 5
A_Iulia spune:
Pai am inteles ca s-a deschis aeroportul...ca nu vad cum altfel sa ajungi tu in Cipru
si noi plecam joi, la Disneyland.
buli spune:
deci, gata, am renuntat sa plec - vorba aia de haram a venit, de haram s-a dus
de-acu mai viu pe acilea mai des
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Hei, bine v-am gasit! Din Maldive, a se citi Rai, din nou pe pamant. Am ajuns asta noapte, cu avionul din Dubai pana in Istanbul si apoi cu masina. Azi la munca, doamne si ce zi. Asa ca nu contati pe povestiri pana diseara sau chiar maine, poze nici atat prea curand. Oricum a fost absolut minunat.
Pe aceasta cale multumesc Adinei pentru iepurii cadou, mi-au ajuns, m-am si intors cu ei bine sanatosi.
Ioana, pupacim tare mamica, Arturicii si surioara. Ma bucur ca totul e bine acolea (o sa se dea si Yann pe brazda cu surioara).
Firutza, pai 20 de kg e chiar bine, atata are si Alexandra si mie mi se pare mult. Euzinofilele alea chiar se modifica la paraziti, si Alex avea asa de la giardia.
Ramona, bine ati revenit cu vesti, pupam fetele!
Anca, sa stii ca si Alex era asa cu copiii mai mici inainte, avea cam aceleasi replici ca si Matei. Si cu Andrei la inceput comenta de scandal, acum e consolata.
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Pai am inteles ca s-a deschis aeroportul...ca nu vad cum altfel sa ajungi tu in Cipru si noi plecam joi, la Disneyland. |
Pana joi va fi ok sigur.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Anca, m-am mobilizat in urma indemnului tau si am actualizat albumul de poze al Oliviei: http://community.webshots.com/user/adinaiulia |
Absolut superba gagica!
Si noroc ca abia am venit din Maldive ca altfel stateam acum sa imi rod unghiile la pozele voastre din concedii.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui arturicii a, de cateva zile baietii isi fac singuri dus, nu mai vor nici sa stau in baie... Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Eu ma sustrag demult de la aceasta activitate a Alexandrei, numai pe cap ce o mai ajut la spalat, dar se descurca si cu samponul.
Roxana_G spune:
Gagici, acu vazui ce sperante v-ati facut voi ca raman in Maldive. Nuu. Plecaram de acolo de vineri, am ramas in Dubai vreo 2 zile, si ieri sosiram via Istanbul cum am mai povestit.
Vad ca si Anca e calatoare, poate poate iese si Cipru. Oricum Anca, distractie placuta la party diseara! De Bulgaria ce ne zici?
M-am distrat tare cu scrisorile lui Matei, ia sa ii scrie si Alexandrei una ca si ea e mare fan trimis scrisori.
Cat despre haine si alte giumbuslucuri pentru fete, eu zic mersi ca Alex nu e asa pretentioasa. Mai are si ea niste fixatii, si avea la un moment dat o prietena cocheta tare de la care preluase niste oarece pretentii, dar acum e liniste si pace. Sarafane nu prea vrea nici ea, uneori vrea fuste, dar de cele mai multe ori prefera pantaloni. In rest canci accesorii, par prins, clamite sau altele.
Hai ca ma duc la munca. Mai palavragim mai incolo.
A_Iulia spune:
Bine-ai revenit Roxana, ne-ai dat oaresce emotii cu zborurile astea blocate...bine ca esti acasa deja!
Te lasam sa te "refaci" dupa o odihna atat de placuta si asteptam cu interes pozele si povestile.
arturicii spune:
Hello!
Bun revenit Rox!!!!! Ce bine ca a fost bine!!!!
Anca, deci eu ma plang ca nu ies din casa si tu imi fluturi pe aici pe la nas ba Bulgaria ba Cipru. Eeeeeee, ce e asta? Ia mai stai te rog pe acasa (nu prin casa). Cum fu party-ul?
Adina, deci plecati pana la urma; f fain! sa il salutati pe Mickey din partea noastra.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Roxana_G spune:
Offf, ce vreme urata! Vreau inapoi la cald si soare! Nu stiu daca vremea e de vina sau aerul de Bucuresti, dar ai naibii iepuri par sa se imbolnaveasca deja.
Sa stiti ca nu am pus poze din conced, aseara la 10 fara dormeam deja. Sper sa ma mobilizez azi, mai ales ca merg la sport seara si de obicei vin de acolo energizata.
Dar daca tot e vreme de zacut azi, printre mailuri si organizari de meetinguri poate reusesc sa va povestesc de prin conced.