poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14
Raspunsuri - Pagina 4
A_Iulia spune:
Multumesc
La capitolul haine, pai...nu stiu cum faceti voi cu baietii si daca ei accepta sa-i imbracati zilnic dupa bunul vostru plac , dar eu nu mai pot sa-i aleg deloc hainele, ea si le alege. Pot sa-i mai refuz una, doua, maxim trei variante daca sunt chiar nepotrivite, dar pe a patra ar trebui sa i-o accept, altfel iese cu scandal . Deci subiectul este foarte sensibil.
La capitolul baie, Olivia e mare fan scufundari in cada , isi pune ochelarii de inot si face pe sirena.
Anca, n-ai ajuns acasa? Da' umbli, nu gluma.
buli spune:
Matei imi lasa mesaje off line pe YM - e aboslut bestial si ma topeste cu asta.
de scrisoarea cu vecinul v-am zis?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Matei imi lasa mesaje off line pe YM - e aboslut bestial si ma topeste cu asta. de scrisoarea cu vecinul v-am zis? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Nu! Ce scrisoare? ce vecin?
arturicii spune:
hai mai Anca, ne zici cum e cu vecinul sau ce faci?
Adina, nu stiu cum e cu fetele insa o sa aflu..
La Arturici e mai simplu, nadragi (care in 50% din cazuri sunt peticiti in genunchi; nu exista sa iasa cu o pereche intacta mai mult de 4 ori afara ca apoi vin cu ei rupti in genunchi) si tricou (de preferat sa fie cu chestii urate pe ele, gen monstri, capete de pirati, etc)
Iar la fete...eu zic ca mai copiaza si de la mamica; Olivia cum putea sa fie altfel, decat fain imbracata si aranjata, asa cum esti tu;
Rox?
De la mine o sa copieze blugii si tricoul...Asta daca nu imi revin eu si mai schimb din tinute.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
buli spune:
bonsoir, scuzati, dar abia ce am ajuns si am intrat in piine urgent :D
zic repede cu vecinul si reviu cind oi putea.
M are un bun prieten in bloc, partenerul lui de curse cu bicicleta.
toate verile si le petrec pedalind si facind curse. se cauta si se pindesc unul pe altul de la balcoane, se striga de la 1 km daca se vad, ca disperatii.
iarna asta nu prea s-au vazut. frig afara, program diferit samd.
de cind s-a facut frumos afara tot nu s-au vazut, nu am reusit sa ne sincronizam programele deloc.
dar Mircea a gasit o solutie: i-a scris lui Matei o scrisoare ... pe care i-a pus-o in cutia postala.
citez din memorie "draga Matei, te invit la o cursa cu bicicleta. Paste fericit, Mircea"
Matei a fost extrem, dar extrem de incintat, a luat scrisoarea si o foaie si a revenit dupa un sfert de ora: "Draga Mircia (:P), sint de acord sa ne intlnim la o cursa, cu o conditie, sa stabilim drumul. Matei". a facut scrisoarea avion :)) si a pus-o in cutia postala a lui Mircea.
A_Iulia spune:
Ioana, multumesc, dar stiu eu daca ma copiaza pe mine sau poate mai degraba vreo printesa Disney? de ex eu port colanti cu rochite, ea nici nu vrea sa auda de colanti...rochita doar si atat, dresuri eventual. Eu mai port si blugi cand e vacanta, ea...doar fuste si rochii, pe avion, prin excursii, pe oriunde - foarte rar o conving sa accepte pantaloni! (stiu ca am pus poze in care apare cu colanti sau blugi, dar credeti-ma ca sunt exceptii in toata regula!)
sarafane nu doreste domnisoara, nu poarta maieu pe sub nici o bluza (deci nici tricou pe sub sarafan...) cateodata imi vine sa-mi iau campii cate haine are care pur si simplu nu vrea sa le imbrace! I-am spus de curand ca face "fitze de dorobanti" si s-a suparat pe mine, a plans.
Ce bine e cu voi, purtate hainele pana se rup, ura si la gara! la gunoi si altele la rand. Ah, nici nu stii ce proces de selectie a hainelor avem noi...
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli citez din memorie "draga Matei, te invit la o cursa cu bicicleta. Paste fericit, Mircea" Matei a fost extrem, dar extrem de incintat, a luat scrisoarea si o foaie si a revenit dupa un sfert de ora: "Draga Mircia (:P), sint de acord sa ne intlnim la o cursa, cu o conditie, sa stabilim drumul. Matei". a facut scrisoarea avion :)) si a pus-o in cutia postala a lui Mircea. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Ce frumos sa le pastrati scrisoarelele astea
A_Iulia spune:
Anca, dar tu ai ajuns cu bine acasa? Parca erai plecata din tara?
Si oare Roxi nu mai petrece prin Maldive cateva zile in plus, cu aeroporturile astea europene inchise peste tot? Stiu eu, e de bine, e de rau? Parca e de bine, cateva zile in plus la crescatoria de iepuri...
arturicii spune:
F tare, Anca, ce comunicari are Matei!!! Vorba Adinei, astea merita pastrate.
Adina, nu suntem in stadiul de a arunca ce se rupe; cei ce raman mici ii pastrez ptr petice la ce se rupe din cei ce ne sunt buni; am devenit experta in peticeli; nadragii lor au buzunare in genunchi; cand au vazut o tipa cu pantalonii rupti in genunchi au zis ca "uite mami, ea nu si i-a cusut".
Chiar sa cumparam blugi la 2 saptamani nu se poate;
Iar despre tinutele domnisoarelor, om vedea; momentan ptr cea mica nu am investit in hainute ca am primit de la o mamica de fetita cate ceva; peste vreun an om mai vedea;
Iti dai seama ca si eu de-abia astept sa o vad in rochite insa cum sunt atatia baieti in casa plus eu care nu ies din pantaloni, de unde sa copieze si ea...
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
buli spune:
am ajuns bine. stop. noroc ca plecasem cu masina. stop. la birou nebuneala secolului. stop. miine dimi ar tb sa plec in cipru. stop. diseara am o petrecere
va pup
ps- si eu ma gindeam la Rox