poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
chiar asa, Ramona, bine ca ai trecut pe aici, asa imi place cind se anima atmosfera
ce familion frumos aveti, bravo!
Ioana, de Sabina intreb eu, se pune?
acu chiar mi-am adus aminte cum reactioneaza Matei la copii mai mici. ca sa spun drept n-are cine stie ce intelegere pentru ei.
la gradi mai pling cei de la grupa pampers si Matei striga la educatoare "teacher, sa-l ia cineva pe asta micu' de aici, i-auzi ce galagie face!!"
si mai avem niste prieteni cu un baietel de aproape doi ani.ne-am tot vazut cu el, bebelus fiind si acum ma intreaba "ce mai face D, a mai invatat sa faca ceva?" (adica mers, vorbit etc). si daca ii zic ca vorbeste ma intreaba daca vorbeste corect sau asa de nu-l intelege nimeni, iar cind i-am spus ca merge in picioare cica "da' pe bicicleta stie?"
nu e foarte empatic baiatul, in schimb daca avem de plimbat bebelusi in carut e in culmea fericirii. asta e, nu poti fi cu toate
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
eiii, Ioana, vrei plimbari deja?
stai incet, mai ai putintica rabdare. macar citeva saptamini.
chiar asa cum ti-e cu operatia alea-alea?
Sabina, suge regulamentar, da?
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli eiii, Ioana, vrei plimbari deja? stai incet, mai ai putintica rabdare. macar citeva saptamini. chiar asa cum ti-e cu operatia alea-alea? Sabina, suge regulamentar, da? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
ce operatie, care operatie??
eu nu am simtit nici o secunda ca-s operata, si vorbesc f serios;
nu tu durere, retinere, arsura sau mai stiu eu ce; se mirau si aia din spital ce plimbari faceam eu de cand m-am ridicat din pat....
Se pune si pupicul tau, hai, fie.
Sabina e regulamentara cu mancatul, numa de pe stoc de la mine. la 2, 3 ore max; si avem un consum de pampersi ceva de speriat!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
buli spune:
supertare - si eu tot asa, habar n-am avut ca am avut operatie - bravo!!
A_Iulia spune:
Anca, m-am mobilizat in urma indemnului tau si am actualizat albumul de poze al Oliviei.
ramonaa spune:
Ce ma bucur ca nu m-ati uitat!
Eu mai greu cu scrisul pentru ca timpul e limitat dar am sa ma straduiesc. Sper sa reusesc si eu sa actualizez albumul cu fotografii.
Fetelor ce sa spun, e frumos cu trei copii , e galagie dar sunt minunati.
Robert e un strengar, e fan Fulger McQeeen, ii place sa picteze, sa deseneze. Ar sta cat mai mult afara cu copii. Multumim de laude.
Am vazut si eu cateva poze cu d-ra Olivia - superbe.
sunt cu bb in brate si nu ma lasa vrea plimbata. Voi reveni saptamana viitoare pentru ca intra pc-ul la reparat.
Va pup !
Poze
Ramona si Iris+
Larisa + Robert
arturicii spune:
uauuuuu ce domnisoara!!!!!!!!!!!!!!!! cat despre toalete am ramas masca!
mda, ce sa mai zic, inteleg acu de ce intreaba Matei de ea;
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
buli spune:
pai nu, abia astept sa ajung acasa sa le fac cunostinta
are o fatzuca asa dulce si cuminte
arturicii spune:
a, de cateva zile baietii isi fac singuri dus, nu mai vor nici sa stau in baie...
Ioana,
Philip, Yann, Sabina