Ajutor

Ajutor | Autor: alexandra55

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare foarte importanta pentru mine si foarte urgenta :
Am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative, dar cu toate acestea parca am senzatie ca sunt insarcinata si imi fac foarte multe griji. Eu eram virgina, dar am putea spune ca numai ne`am atins, nu ca am facut sex. Citesc cate simptome de sarcina si nu prea am .. doar urinare frecventa, ma dor cateodata sanii si in ultimul timp parca burta e putin mai nush cum. Dar nu stiu, prietena mea zice doar ca imi imaginez eu cate si ma gandesc la aceasta posibila sarcina. Daca ar fi sa fiu insarcinata as fi in luna 3

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Du-te la medic, nu trebuia sa astepti 3 luni cu semnul intrebarii deasupra capului. Nu cred ca esti insarcinata daca 5 teste au iesit negative, dar totusi, DU-TE LA MEDIC.

Menstruatie ai avut?

Si, un sfat..urgent pentru tine: foloseste prezervativul data viitoare. Nu ai nevoie de probleme, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra55 spune:

pai in prima luna mi`a venit la fix , dupa am inceput sa stau cu stres si mi`am facut 2 teste si au iesit negative, dupa iarasi m`am mai gandit la cate si am mai facut 3 teste, si acum inca nu mi`a venit ... prietena mea zice ca e din cauza stresului, ca m`am gandit prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

alexandra55 : Alexandra ,prietena ta are dreptate, ciclul poate intarzia si din cauza stresului, a unor raceli sau a unei probleme ginecologice. Cel mai bine ar fi sa faci un controlpentru a nu mai sta cu stres. Oricum parerea mea , este ca tu, fiind stresata sa nu fii insarcinata, ti se pare ca ai cam toate simptomele. Stiu senzatia si eu am trecut prin acest lucru. De asemeni daca stai sa te gandesti putin , cand auzi o persoana ca o doare capul , gandindu-te numai putin la asta, ai senzatia ca si pe tine parca te-ar durea putin.
Si la fel ca si lady J cel mai bine ar fi ca de acum inainte sa folositi o metoda de contraceptie. Sa stii ca metoda" coit intrerupt" a lasat multe "victime".
"Ma dor cateodata sanii si in ultimul timp parca burta e putin mai nush cum" ar putea fi si datorita faptului ca ciclul ti-a intarziat luna aceasta. Am avut si eu o astfel de problema. M-am trezit ca intarzia de 2 saptamani... si tot asa aveam niste simptome oarecum ciudate : burtica balonata, ba ma lua cu frisoane , ba imi era foarte foarte cald, aveam senzatia ca am sani dulbi ca marime. Dar cand a venit mister.... totul a revenit la normal.
Oricum, incearca sa te linistesti, 5 teste ar fi confirmat daca era sa fii insarcinata.

"Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

adica a doua luna nu ai mai avut menstruatie? te raportezi la acea prima luna pentru ca atunci te temi sa se fi intamplat ceva sau . . . s-a mai intamplat sa va atingeti si dupa, intre testele de sarcina? stresul poate deregla intradevar foart mult echilibrul tau, apoi functie de test, unele au o acuratete mai mare, altele mai mica. daca ai merge si la un consult? e mai bine sa stii mai devreme decat mai tarziu. multa sanatate si sa fie cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra55 spune:

dupa aceea nu am mai facut nimic cu prietenul, dar ciclul mi`a venit dupa ce s`a intamplat toata chestiia, dar dupa am citit ceva ... si mi se parea ca am simptome si cate si mai cate .. si nu mi`a mai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Nu cred ca esti insarcinata dar o vizita la medic te-ar scapa de un stres si chiar sa iti explice mai multe despre contraceptie.
Daca ai ajuns cu prietenul la faza ""hai sa ne dezbracam si ne atingem fara contactul propiu zis"' mai bine sa foloseasca un prezervativ ca sa nu ai surprize ....si sa ti minte data cand ai ciclu' , pt ca a 13-14a zi de la menstra ai ovulatie si timp de cateva zile poti ramane foarte usor insarcinata.

iti doresc zbenguiala placuta si sa aveti grija

Mami de Alex( 27.07.2005 )

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

Mergi la inceput