Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

greyeras, Teo, ma speriati cu scorurile de inscriere de gradi!
Imi ziceti si mie, va rog, de ce acte e nevoie, ca-s in urma rau!
Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxali, multa putere draga mea si suntem alaturi de tine!

Valentina, multa sanatate Alexandrei!

Greyeras, felicitari pentru inscrierea la gradi, am fost si noi in parcul de la Palatul Copiilor ieri dar am ajuns pe la 4.45 , acolo m-am intalnit cu verisoara mea si fetita ei.
Teo, iti trimit PM

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bernixo, condoleante!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bernix noua pentru inceput ne-au cerut copie dupa buletinele noastre, copie dupa certificatul de nastere al copilului, se completeaza o cerere de inscriere tipizat de la ei, adeverinte de salariu de la ambii parinti, dosar sina si am inteles ca va trebui sa mai aducem de la medicul de familie cum ca suntem la zi cu vaccinurile si ca e apta de mers la gradi din punct de vedere al sanatatii.

Condoleante!

Mandarinutza noi am fost de pe la 11:30 pana la 14 si ceva prin parc, noi am fost cu tati.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata, fete iubite!

Papanash, condoleante!

Bernix, condoleante si tie pt bunica draga!

Roxali,

Teo,inteleg ca din toamna avem Mihnea gradinar?

Eu, canuta om sucit, le-am tot gandit si intors pe toate partile, de l-am disperat pe C, de aici nevoia acuta de tigai si alta vesela din dotare, si am ajuns la urmatoarea concluzie: daca o dau pe Sara la gradi din mai, asta inseamna ca ramane la gradi privata, ca doar nu o las cateva luni si apoi din septembrie o mut la gradi de stat.
Pe de alta parte, am facut niste socoteli si ma ia cu ameteala cat as plati pt gradi privata la ambele fete. Mi se pare ca acum e de luat decizia, Sara nu a apucat sa se obisnuiasca la gradi, a fost doar 3 saptamani si din alea bolnava. Sa mearga la privat, sa se obisnuiasca si apoi sa fiu nevoita sa o mut la stat ca nu ne permitem la ambele fete mi se pare aiurea. Sau sa zicem ca ne-am permite, cu sacrificii, ma intreb merita? Adica, vrand sa fac un bine copilului meu nu ii fac oare un deserviciu, privandu-l poate de alte lucruri? Adica nu mai bine duc fetele in vacante de banii aia? Am tot stat si am cugetat si cred ca asa ramane. Duc fata din septembrie la o gradi de stat, si Sofia e mai mare atunci...

Vreau sa va intreb, mamici cu copilasii la gradinite de stat, cum e? Sunt diferente majore fata de gradi privata? Eu am fost f multumita de gradinita Sarei, dar efectiv pt doi copii mi se pare prea mult! Daca ma ajutati cu experienta voasta v-as fi recunosctoare!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna ziua si de la noi!Condoleante pentru Papanash si Bernix!
Vad ca ati inceput sa dezbateti problema gradinitelor.
Gabriela77, Bia merge la gradi de stat si sunt foarte multumita. E adevarat ca primele trei luni am avut o groaza de probleme din cauza virusilor pe care i-a adunat de acolo, dar cred ca acest lucru s-ar fi intamplat si la o gradi particulara.
Dar sunt foarte multumita de evolutia ei, doamnele de acolo sunt foarte dragute si se poarta exemplar cu copii, toti le iubesc, mancarae eset foarte buna, au si mancare de regim pentru copilutii cu probleme.
Una peste alta eu sunt multumita. In schimb am doua prietene ai caror copii au mers al gradi particulare si au fost foarte dezamagite.Una dinire ele chia r a schimbat e 2 gardi particulare si din toamna anul trecut a hotarat sa-si dea copilul la un una de stat. si este foarte multumita.
Ele spuneau ca in afara de faptul ca dadeau o caruta de bani , prea multe beneficii nu aveau.Copii erau lasati sa faca absolut orice vroiau, nu aveau personal cu experienta(educatoare erau niste fatuci de 20 de ani care nu prea stiau pe ce lume sunt).Ii lasau pe copii in fata calculatorului cu orele, plus ca nici mancarea nu era extraodinara, aveau contract cu firma de catering.Acum nu spun ca toate gardinitele particulare sunt la fel,dar eu sunt de parere ca tot cele de stat sunt mai bune.Si vorba ta, de banii pe care ii dau la o gradi particulara mai bine imi duc copiulul in concediu sau ii cumpar ce are nevoie.
O zi buna va doresc.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Sunt diferente majore fata de gradi privata? Eu am fost f multumita de gradinita Sarei,

Mai Gabico, io zic ca asta e loterie... ca binele (sau nebinele) la o gradinita il face educatorul.. cat stie, cum stie..

Cat despre cat de f multumita ai fost... as avea un mic semn de intrebare... Nu de suferinta Sara (pentru ca o mustruluise o educatoare) ni s-a rupt inima ?

Pe de alta parte.. parca la gradinita de stat ii primeste pe copii care au implinit 3 ani.. Adica Sofia va ajunge la gradinita aceea tocmai cand Sara va da din aripi sa-si ia zborul...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Hristos a inviat, dragele mele!

papanash, sincere condoleante! Stiu tare bine cat de ravasitoare este moartea/inmormantarea, ca tocmai mi-am inmormantat bunica scumpa, plecata in cealalta lume in ziua de Paste.

valentina, sanatate multa Alexandrei! Te caut io imediat ce se face fata bine ca mi-a ramas gandul la gentutele lea!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

offf,bernixule drag,condoleante!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Papanash condoleante!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bernix, condoleante.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput