atacuri de panica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

XIO, cred ca ai inteles gresit, Viviana nu recomanda autoterapia, ea spune ca EA a reusit cu autoterapie pentru ca a invatat tehnici de la tatal ei, medic psihiatru.

Eu am inteels ca, in cazul persoanei subiectului noastru, Viviana recomanda sa fie lasata in pace de persoanele neavizate(colegii).
Cu toata dorinta lor sincera de a ajuta, parerile neavizate sau actiunile neavizate pot face mai mult rau decat bine.
Eu ii dau dreptate partial, spun partial pentru ca poate femeia in cauza nu isi doreste sa fie lasata in pace, isi doreste sa auda incurajari...din cate am inteles s-a confesat colegelor, le-a vorbit despre tratamentul si problemele ei, deci poate are nevoie de suport sincer, prietenesc. Asta nu exclude, evident, suportul specializat(medic, medicatie, terapie) spre care tot prietenii, colegii, etc ar trebuii sa o indrume, din nou.

Mai, mai terminati cu cearta, imi sunteti tare dragi amandoua si ma bag moderator intre voi daca va mai citit printre randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu, nu am recomandat autoterapia.

Am recomandat doar ajutor de specialitate - psihiatric.

Ps: repercusiune se spune. Fara al treilea r.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

M-ati facut sa rad. Am vazut discutii contradictorii, dar ma amuza ca persoana in cauza nu stie ca vorbiti pe net de ea.

Mergi la inceput