Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 7
iuliapapusa spune:
Elle si eu sper sa fie bine.Ca tare greu este.Da nu are nimeni numarul ei?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
selen80 spune:
nu stim nimic...eu i-am dat un offline pe mess, dar cred ca n-a mai intrat pe net...
Iulia, multumim
cu baitza si noi probabil vom trece la baie zilnica la vara...in cada mare va fi si mai usor, acum nu prea pot singura...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
iuliapapusa multumim suntem bine..el papå bine de toate..zilele astea ii dau si putin ficatel ca nu i-am dat pana acum..in rest peste ii place, carnita de vitel o papa bine si cea de pui la fel..
Se pare ca vei avea experienta cu atatia copilasi de varste diferite..eu cred ca aveam pårul cret pana acum daca eram in locul tau
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Kawaichan nu am luat jumperoo, multumim, e al Soniei de Adinus, care a venit cu el in vizita ca sa-l testeze si fiul meu.....care s-a distrat pe cinste. E o prietena adevarata, isi impart deja jucariile. Cand va fi mare Davidelu o sa-l invat sa-i dea si Soniei masina lui
Insa din pacate tatal lui David a spus NU in ceea ce priveste saritoarea
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Kawaichan nu am luat jumperoo, multumim, e al Soniei de Adinus, care a venit cu el in vizita ca sa-l testeze si fiul meu.....care s-a distrat pe cinste. E o prietena adevarata, isi impart deja jucariile. Cand va fi mare Davidelu o sa-l invat sa-i dea si Soniei masina lui Insa din pacate tatal lui David a spus NU in ceea ce priveste saritoarea Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
mai stiu eu unul
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
liliac1 spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele am si eu o intrebare: La cate zile faceti baie la bebeluci? Eu la trei zile iar in zilele in care nu-i fac o sterg cu servetele.O fi bine nu o fi nu stiu, dar in mod sigur imi veti spune voi de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
parerea mea...ca doar am zis caas buna la pareri...e sa renunti la servetele. Le folosesti doar pentru a sterge poponeata.
Eu sincera sa fiu, le folosesc doar cand mi-e peste mana sa merg si sa-l spal la chiuveta. Prefer varianta apa+sapun cu glicerina.
De facut baie, de 2 ori pe sapt pe cap si in fiecare zi la chiuveta.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
kemsy spune:
Buna seara!!!
Am revenit dupa o lunga absenta, si vad ca e putin gri perioada pentru bebei.
Dana, pe Ana greu incercata, ma bucur ca nu s-a intamplat ceva mai rau, Nela-asteptam vesti bune, sper ca Ana sa fie bine , Alex- pe Zeina, sa treaca repede febra.
Am vazut si poze multe cu bebei frumosi (lali_mete, Paul e super cum doarme pe burtica )
Noi am inceput diversificarea, in stil italian, si anume: mar cu para rase (de azi si putina pruna) dimineata la 9.30, si supa de morcov+dovlecel+cartof, strecurata, la care de azi am adaugat morcov. In plus mai pun 2 linguri de multicereali Nestle, putin parmezan ras si o lingurita ulei de masline.
Concluzie: mananca bine, dar nu cantitate mare.La masa de pranz nu ii mai dau completare san, ci 3-4 lingurite cu apa.
Va si va las poze noi: (in sfarsit se vad si pozele asteptate de luto, la categoria diverse )
http://picasaweb.google.com/gianina80ro/Luna6#
Mergem la baita!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Dana15 spune:
Dragele, am intrat sa va spun ca suntem bine..adica Ana..eu, da-le-n colo de julituri si blugi rupti, ca nu asta era ideea..simt, sincer, ca as fi preferat sa-mi fi rupt eu ceva decat sa atinga scoica cimentul..
Adevarul este ca am fost putin dramatica astazi, la pranz..eram putin impresionata si socata...simteam nevoia sa va spun de fapt, cat de mult ma bucuram ca a avut centurile..acum, fire slaba cum sunt, stau cu ochii pe pereti si vizulizez scene fara centuri si Ana zburand din scoica..stiu, trebuie sa ma tratez...imediat! cu un pahar de vin si o baie-n spuma..si apoi ma bag in pat si incerc sa streg din minte ziua asta...
va pup pe toate! multumesc pentru gandurile bune!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
citat din mesajul lui alex25 Camy parca tu ziceai ca ai ajuns la spital ptr ca vomita puiul si ti-au spus ca are ceva crampe, nu? Ti-au zis de la ce, sau cum si-au dat seama, si v-a dat ceva tratament sau cum? Offf... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
eu l-am dus pt cap...dupa radiografii, verificari l-au luat la burtica..a zis ca vomita de la burtica..clar..a venit alt medic...si il apasa pe burtica..la un mom dat a inceput puiul sa urle...
Ii dau debridat de 3 ori pe zi cate 2 ml!
Sanatate multa!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Lumi_Richard spune:
Selen,multumim de aprecieri!
Am admirat-o si eu pe Ebru si de atunci visez cu ochii deschisi la momentul cand va merge si a mea de-a busilea.
Dana,imi pare rau de cazatura si juliturile tale,dar ma bucur foarte mult ca nu a patit Ana nimic!
Pisicuta mea a refuzat toate solidele astazi,nu mai stiu ce si cum/cand sa-i dau!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise