Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 16
hepilica spune:
hai ca papam si noi fructele si fugim afara. ne vedem mai pe seara sau maine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
selen, uite mami www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=138" target="_blank">aici info referitoare la gimnastica acvatica la bebelusi. e ultimul meu gand cu formatul corpului. intentia mea este sa o duc la bazin pt efectele benefice. e prematur sa ma gandesc acum la "latirea spatelui". ma rog la DD sa-i placa si sa putem merge. ca daca o sa inceapa sa chiraie si urle prin bazin...e clar ca zicem pas deocamdata. si reluam mai tarziu. da' fata mea e de gasca. cred ca o sa-i placa . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
eu stiu, Hepilico, ca e benefic, si eu as duce-o pe Ebru daca as avea unde...dar zic, ca ceva ceva stia tanti aia, dar deja vorbim de alta varsta si alt nivel....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kawaichan spune:
Delia pe noi ne-a tinut cam o luna toata treaba cu dintisorii,abia ieri s-a vazut un zimtisor si urmeaza imediat al doilea langa.Am luat-o gradat-marait slab,mediu,isteric Ieri si azi a atins apogeul,si eu la fel.Bine ca am putut profita de varianta 'suna un prieten':) ca altfel ajungeam la nebuni.Azi macar a fost vreme frumoasa si am iesit in parc vreo 2 ore,ne-am mai aerisit si noi.Cu toate ca uraste scaunul ala de masina si urla nenica de n-ai treaba
Cu rostogolitul eu zic sa nu-ti faci griji ca si bb J a fost la fel,ii cam pierise interesul insa i-a revenit brusc acu vreo 2 sapt si am parte zilnic de aceleasi faze ca si Selen Se frustreaza,urla sa-l pui la loc,da sa se ridice si nu poate inca,etc etc..roaga-te sa mai stea asa ca dupa aia nu mai ai pace
Pupam soimita mofturici,sa stii ca si noi suntem mai in urma cu mancarea ca nu prea il incanta pe el prea tare,dar nu ma ingrijorez deloc ca are tot timpul din lume sa manance
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
kawaichan spune:
Ola fetelor,
Azi am implinit si noi 7 lunite asa ca dam cate o colica:) si cate o feliuta de tort de ciocolata la dovlecime.Am fost de dimineata la plimbare si fiind sezonul ciresilor infloriti am facut ceva mai multe pozeca de obicei.Dupa aia am fost la Toysrus si ne-am tras masina,eei
Va mai las un www.dropshots.com/Joshua0909#date/2010-04-09/15:56:32" target="_blank">filmulet haios de la Toysrus-l-am pus pe o tricicleta pt prima data si m-a amuzat tare reactia lui.O sa aveti nevoie de parola ca sa intrati pe dropshots,e la fel cu cea de pe mailul comun.Enjoy!
kemsy spune:
Olaa!!
Luto, super filmuletul, iar tu ai o voce foarte calda!
Vad ca avem dovlecei avansati, dar al meu inca nu sta in fundulet, nici macar 4 secunde Are 6 luni si o saptamana, oare ar trebui sa-mi pun semne de intrebare?
Astazi am fost la cumparaturi, si mi-am innoit si eu garderoba cu 3 camasi (sunt f bucuroasa, mi-a placut sentimentul de a merge din magazin in magazin, a proba, a cumpara ) Loris a fost baiat de gasca, a stat in cabina de proba si s-a admirat in oglinda
Multumesc de aprecierile la adresa lui Loris!
Va
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
liliac1 spune:
Fetelor sunteti pentru mine niste ingeri buni! De-asta va iubesc mult de tot.
Selenica multam pentru sugestii si link-uri. Le-am studiat si le iau in calcul. Noua ne trebuie de 100000UI. Am gasit o filiera prin niste medici. Adica e sigur 100%.
Hepi normal ca ne-a trimis sa facem si-un calciu ionic si unul seric. Alt stres. Ca tre sa studiez problema si cu intepaturile astea multe, fir-ar ele sa fie. Daca as sti ca-i ia din degetel sau din calcai as fi linistita. Acum...sa vedem.
Ne-a dat si-o explicatie cat de cat. Datorita faptului ca e nascut toamna si pentru ca este alaptat...e posibil sa aiba carente de Ca. Si pentru ca a fost si iarna asta a naibii de lunga fixarea lui "naturala"+Vigantol n-a fost suficienta. Vina este si-a mea, ca trebuia si eu sa ma vitaminizez mai bine, probabil.
Hai sa va mai spun cateceva. Daca unele din voi s-au speriat ca n-au luat puii vostri bine in greutate..va rog eu sa va dispara astfel de pitici. Radu a luat intr-o luna jumate fix 60 gr Misto, nu?
Incepand de azi am inceput sa-l diversific, ca la carte. Daca pana acum am verificat, testat, lasat in pace si apoi revenit, ei de azi s-a dus boiereala. Deci, la 15:00 a papat supa crema. Nu f mult dar multumitor.
Siiii...mi-am luat biberon .
Am gasit de sticla. Scump ca naiba dar...se impunea. Am luat si lingutita de silicon (aveam una de bebei dar de plastic).
De-acum suntem pe val!!!
Ma duc sa mai citesc din urma ca azi numai rahitism am avut pe creier
Pupici!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Ola fetelor, Azi am implinit si noi 7 lunite asa ca dam cate o colica:) si cate o feliuta de tort de ciocolata la dovlecime.Am fost de dimineata la plimbare si fiind sezonul ciresilor infloriti am facut ceva mai multe pozeca de obicei.Dupa aia am fost la Toysrus si ne-am tras masina,eei Va mai las un www.dropshots.com/Joshua0909#date/2010-04-09/15:56:32" target="_blank">filmulet haios de la Toysrus-l-am pus pe o tricicleta pt prima data si m-a amuzat tare reactia lui.O sa aveti nevoie de parola ca sa intrati pe dropshots,e la fel cu cea de pe mailul comun.Enjoy! Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
SUPER TARI SI POZELE SI FILMULETUL! pai mai intrebi mami daca o cumparam??! n-ai vazut ce fericit e baietu in ea??
dupa ce ca seamana cu Ebru, face si la fel: dadada, si ca motorasul (a inceput si ea sa fac din nou, dar fara ploicica de data asta..)
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kawaichan spune:
Liliana imi pare tare rau ca aveti probleme,vad ca si voi treceti printr-o perioada mai zbuciumata:( Multa sanatate Andrei si sper sa rezolvati problema si cu Raducu(mie-mi suna totusi a diagnostic pripit..)
Luto,Luto...nu mai pot dupa Davidelul tau,ma topesc cand ii vad privirea aia inocenta
Bravo mai,felicitari,ce manevre complicate face fortzosu' lu' mami acolo!
Elle draga tin pumnii cu operatia aia,tare greu cred ca-ti e sa iei o decizie.Sa dea DD sa fie alegerea cea mai buna pentru Ana !
Iulia(papusica) sper ca ti-ai revenit si tu din oboseala,tare greu cu unul,dar'mite cu 3-4! Hai odihna placuta,ca vine weekendul !
De la Nela mai are cineva vesti? Ca io nu,nimicutza nimicutza:( O fi oprit-o sa o interneze..?
mamideandrei spune:
hello, people! sunt nerecuperata in mare parte, din cauza unor activitati caznice (spalat, calcat, curatenie), dar si a vremii frumoase de afara, plus un serial care mi-a mancat zilele "neveste disperate", sezonul 6, primele sezoane le-am vazut cand eram gravidutza.
v-am tot amenintat cu niste poze noi,(nu ca ne-ar duce cineva dorul, dar ne bagam si noi ca musca in lapte ) asa ca le gasiti la semnatura...
imi pare rau ca inca mai sunt dovlecei bolnaviori, dulce sa le treaca, la fel si mamicile sa prinda putere...alex[b/] sper ca sunteti ok, [b]nela, la fel si voua, nu mai stiu daca mai e cineva, ca nu obisnuiesc sa iau notite....
in rest noi suntem bine, ceea ce va doresc si voua din tot sufletul , am vazut ca se discuta de avocado...eu il dau amestecat cu para si il papa super bine...azi la gustarea de dupa-amiaza i-am dat mango cu branzica si iaurt ...yyyyaaammmmmyyyy s-a lins efectiv pe buzite....dulcic tare...
am musafiri din nou asa ca va las... fac o fripturica si un strudel cu mere super bun si usor
apropo...a incercat cineva pasca?
POZE
alex25 spune:
Hello si de la noi din nou.
Asa, ne-am intors de la doctor...normal ca nu putea ghici in stele sa imi spuna de la ce vomita: nu are rosu in gat, nu o doar burta la palpare, nu ii ies dintii, nu poat efi virus ptr ca nu are alte simptome. Mergem in continuare cu laptele asta si vedem macar 2 zile ce se intampla, daca persista tot atat de rau schimbam formula, daca se amelioreaza si totusi se intampla bagam o cupa de cereale ca sa ingrosam nitel laptele. Asaaa, ne-a marit si noua doza de D3 di ne-a dat sa luam calciu, asta din cauza fontanelei cam marisoare si uitandu-se la torace. Dupa ce ne trece faza cu lapticul incepem cu carnita, apoi galbenus si tocmai la urma lapte integral acasa branzica si iaurt, cica nu avem de ce sa ne grabim. In continuare trebuie masaj la picioare si da, frenul lingual pare cam scurt, deci mergem la ORL la 8 luni.
Cam asta de la noi.Nu sunt prea mandra de mine....vreti sa stiti de ce...pentru ca iar nu mi-am ascultat instinctele si am luat-o in bot original...a facut nodul de la vaccin...uuuuffff, ca imi vine sa imi dau pumni in cap cu medicul meu de familie, nu mai pot de suparare....dam cu ceva unguent si speram sa treaca, cica nu e tocmai roz.
Daaaa....cam asta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!