Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hepi i-am facut trecerea gradual, in 8 zile, nu a parut deranjata de ceva, insa de luni il dau numai pe Nan2, miercuri a fost vaccinul, joi dimineata febra si vomitat....nu stiu ce sa zic. Dar parca prea se intampla numai la lapte, plus ca are pofta de mancare, solidele nu le refuza si nu le vomita, etc...na, zic si eu ce cred.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

trebuie sa ma mandresc si eu ca nu ma pot de fericire

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Neata !!
Maaaama ce tare e Davidelu !! Scumpul de el cum se tine de patut! Bravo baietel, asa !!

Am si eu cateva intrebari :
- e rau daca fac marul la microunde? am cuptorul plin cu cratiti si oale si nu le-as scoate pt un amarat de mar ...si cat las, 5 min? si curat de coaja? sarumana...
- apoi auzisem la voi ca si-a luat cineva un termos pt mancare solida , imi ziceti si mie de unde? de pe net de preferinta , sarumanaaa..
- azi pun carnita in supitza .. asta e o info, nu intrebare

Va pup !

pretena, eu am termos asta: http://www.bestkidsro/p-1569-termos-colors-pentru-mancare-solida-1000-ml.aspx
pune tu "." dupa bestkids.

nu l-am folosit pana acum, da' e frumos .
daca vrei sa pastreze cald tb sa pui inainte, pentru cateva minute, apa calda/fiebinte in el. daca vrei sa pastreze rece...pui apa rece . e etans si cred ca e eficient.

succes la carnita!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetele, e normal ca avocdo sa fie verde pe langa coaja, sau inseamna ca nu e copt??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Hepi i-am facut trecerea gradual, in 8 zile, nu a parut deranjata de ceva, insa de luni il dau numai pe Nan2, miercuri a fost vaccinul, joi dimineata febra si vomitat....nu stiu ce sa zic. Dar parca prea se intampla numai la lapte, plus ca are pofta de mancare, solidele nu le refuza si nu le vomita, etc...na, zic si eu ce cred.

...nu stiu ce sa zic, ma alex. e ciudat. vezi negresit un doc. daca are pofta de mancare si nu e apatica, nu poate fi ceva grav.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:

Citat:

Neata !!
Maaaama ce tare e Davidelu !! Scumpul de el cum se tine de patut! Bravo baietel, asa !!

- e rau daca fac marul la microunde? am cuptorul plin cu cratiti si oale si nu le-as scoate pt un amarat de mar ...si cat las, 5 min? si curat de coaja? sarumana...
- apoi auzisem la voi ca si-a luat cineva un termos pt mancare solida , imi ziceti si mie de unde? de pe net de preferinta , sarumanaaa..

Va pup !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

eu il faceam la microunde. il decojesti, il tai pe jumate, il scobesti si il pui pe o farfurie cu scobitura in jos. il lasi 4 minute la microunde.

despre termos nu stiu.

bafta cu carnita!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

mercii
ia uitati aici fitza maxima..nu-mi imaginam sa existe asa ceva ..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

I-am spus mamei mele ca vreau sa o duc pe Maia la bazin de luna asta. A fost incantata...sau mai mult mirata de cate chestii au aparut si de cum ne-am decis noi sa facem anumite lucruri pt copil. I-a zis, evident , unei vecine. Vecina, la randul ei, ii spune mamei ca "nu e bine sa duca fata asa devreme la bazin ca isi lateste spatele si la baietii e bine asta, da' la fete nu se vede frumos." Mama ma suna repede sa imi spuna aceasta info pretioasa de la tanti Venera si ma intreaba daca nu vreau sa discut eu cu ea direct .

ce-am mai ras !
...si uite asa nu mai merge Maia la bazin !!
doamna venera asta e urmasa mafaldei nu, o nepoata de mama?
pup ! ai pregatit camera de oaspeti? as prefera cu vedere la padure, da?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Neata !!

Va pup !

pretena, eu am termos asta: http://www.bestkidsro/p-1569-termos-colors-pentru-mancare-solida-1000-ml.aspx
pune tu "." dupa bestkids.

nu l-am folosit pana acum, da' e frumos .
daca vrei sa pastreze cald tb sa pui inainte, pentru cateva minute, apa calda/fiebinte in el. daca vrei sa pastreze rece...pui apa rece . e etans si cred ca e eficient.

succes la carnita!

h.

Multumesc lui DD.

si mi-l dai mie ??

Mergi la inceput

Citat:

Neata !!

Va pup !

[/quote]

eu il faceam la microunde. il decojesti, il tai pe jumate, il scobesti si il pui pe o farfurie cu scobitura in jos. il lasi 4 minute la microunde.

despre termos nu stiu.

bafta cu carnita!

mercii

[/quote]

...nici eu . si nici nu-mi place, nici nu mi se pare util, nici n-as vrea .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ola feteleeee! va pupa fata

mai tineti minte ca ieri mergeam la Padis???? sa NU VA DUCETI daca nu aveti IMS sau tanc!!!! drumul este in-gro-zi-tor!!! nu am vazut asa ceva in viata vietilor mele... si SURPRIZAAA... ajungem acolo SI... SI... SI ... pustiu neica... nimica nimicuta... sleauri de zapada de le atingeam cu scutul, gropi de nu am vazut de cand mama m-a facut... ce sa mai!

carol insa s-a purtat exemplar, a dormit, a papat in masina, a studiat peisajul (care este superb). mai incolo va pun niste poze de la cascada Valul miresei.

va

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Neata !!

Va pup !

despre termos nu stiu.

bafta cu carnita!

mercii

[/quote]

...nici eu . si nici nu-mi place, nici nu mi se pare util, nici n-as vrea .

h.

Multumesc lui DD.
[/quote]

deci daca noi, mamicile gadgeturilor, am decretat ca e cah, nu mai are nicio sansa sa se vanda vreodata

Mergi la inceput