Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, deci, eu nu vad kgle!!!

Fetele, noi daca totul va fi bine vom face botezul in primul week-end din sept, ai mei vor fi acasa, din cauza lor facem asa devreme, si eu as fi vrut sa ma mai trag putin prin inel, sa se inzdraveneasca si delfinasul, dar imi doresc f mult sa imi fie si parintii alaturi.

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Belu, eu iau inainte de masa, dimineata, cu jumate de ora inainte de micul dejun...cu apa

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor voi cum luati fierul, adica inainte de masa sau dupa si il luati cu suc sau merge si cu apa ????

BAfta celor care au eco astazi...sa ne veniti cu vesti cat mai bune.

Cotesca daca stii sigur ca nasti la 40 de sapt. si nu mai tarziu se renteaza sa intri de la 28 in prenatal, dar pune in fata si situatia in care treci de termen...sa iti ramana cele 42 de zile obligatorii dupa nastere. Si eu stau 8 ore numai pe scaun si deja ma termina spatele...nu stiu ce ma mai fac o luna de venit la lucru...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Pai, mi-am calculat si eu saptamanile, si nu o sa intru exact la 28 de sapt(pe care le fac luni), o sa cer undeva pe la 32-34sapt ca nu stiu sigur cand o sa nasc si am auzit ca baieteii nu prea se grabesc sa vina, mai lenevesc putin, acum nu stiu cat de adevarat o fi. Haide ca mai avem un pic...o luna...trece repede ai sa vezi si apoi o sa ne odihnim, relaxam, o sa avem mai mult timp la dispozitie.
Pupici si sanatate multaaa

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi ne gandeam sa il facem tot prin septembrie botezul...bine, eu trebuie sa nasc in prima saptamana din iulie, deci are 2 luni cel putin bebe....

doar ca eu ma gandeam doar la o masa cu prietenii si familia, ca nu o sa mai avem bani voi stiti cat ajunge un botez? sau cum trebuie aranjat?

la nunta am cheltuit fara grija si mi-am facut nunta cum am vrut, dar atunci aveam si timp si bani

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

mihaela am uitat sa-ti spun ca avem si pisici la fel. numai ca a mea e fetita si o cheama mura. pun poze diseara sa o vezi

23+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, am aparut si eu in peisaj, unu din bebei mi-a dat trezirea, probabil vroia plimbat si leganat .
Sotu se obisnuieste cu ideea, aseara-mi aducea argumente, cica sa nu a supara daca am sa gasesc imprastiate 3 perechi de sosete, 3 perechi de pantaloni, daca a sa spal de 3 ori mai multe haine, daca o sa trebuiasca sa cumpar de 3 ori mai multa bere, daca o sa am 3 calculatoare desfacute prin casa si daca nu o sa am loc la televizor pentru ca ei o sa se uite la formula 1

I-am dat si eu replica, i-am explicat ca am sa fiu de 3 ori mai rasfatata de ziua mea, de 8 Martie, de Craciun, voi avea 3 barbati care o sa-mi aduca flori si cadouri
Gata ne-am calmat.

Multumesc fetelor pentru vorbe frumoase

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

La noi o sa fie cununia civila in mai, iar nunta si botezul vor fi impreuna pe 30 oct....sper sa fim amandoua ok...

Ramona 22+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata fetelor, am aparut si eu in peisaj, unu din bebei mi-a dat trezirea, probabil vroia plimbat si leganat .
Sotu se obisnuieste cu ideea, aseara-mi aducea argumente, cica sa nu a supara daca am sa gasesc imprastiate 3 perechi de sosete, 3 perechi de pantaloni, daca a sa spal de 3 ori mai multe haine, daca o sa trebuiasca sa cumpar de 3 ori mai multa bere, daca o sa am 3 calculatoare desfacute prin casa si daca nu o sa am loc la televizor pentru ca ei o sa se uite la formula 1

I-am dat si eu replica, i-am explicat ca am sa fiu de 3 ori mai rasfatata de ziua mea, de 8 Martie, de Craciun, voi avea 3 barbati care o sa-mi aduca flori si cadouri
Gata ne-am calmat.

Multumesc fetelor pentru vorbe frumoase

ce frumos! pentru tatic, mamica si bebei!

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

heloo si de la noi
am vazut si eu burticilesi bineinteles bogatiile lui Carmen,sunteti toate frumoase si sexi,eu deja incep sa fac urat cand trebuie sa ma imbrac...nu imi mai place cum imi sta nimic pe minekg astea,noroc de burtica ca ma face sa imi revin ca altfel as luao razna.
m-am pricopsit si eu cu o racealaaaofff,nu se putea sa fie totul bine si frumos cat stau acasasper sa treaca pana plec sa nu ii duc un asa cadou sotului.
bafta celor care au eco azi,
Dragaicafelicitari pentru al 2-lea cuculetz si asa cum sa mai spus,important e sa fie sanatosi amandoi,o sa vina si o fetitza mai tarziu ca vede Doamne Doamne cat isi doreste sotul tau

Bianca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vad ca voi vorbiti deja de botez, recunosc ca si eu m-am gandit.
Tre sa cautam un restaurant mai micut, nu avem mai mult de 30 de persoane, apoi la anu cand o sa ajungem in tara o sa mai facem o petrecere cu familia

Mergi la inceput