Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
anca_vlad spune:
ziua buna delfinariu inatotaor!
Am citit ca va laudati cu sanii, ai mei au inceput sa curga sunt mari si luciosi si ffff sensibilosi!
Ce sa zic sunt faini dar ma nedumeresc de ce curg?! asa de repede la Vlad nu am avut parte de asa ceva!
am alaptat aproape 7 luni si dupa sanii nu au ramas nici lasati nici macar la dimensiunea care au fost la inceput, ai mei au intrat la apa dupa alaptat!
Sutient fara sarma fff comod am gasit la Triumph cu 50 lei!
hainute(bluzite) largute de gravi dragutele am gasit la ilotti1
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana. S-a gandit cineva la botez pana acum? Eu inca mai caut o firma care sa organizeze dar nu-mi place nimic din ce vad pe net 24 cu |
sincer inca nu m-am gandit...desi poate ar trebui
cand vreti sa faceti botezul? eu ma gandeam ca undeva la 2-3 luni...
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Mi-am facut curaj si am pus si eu o poza sa vedeti cat m-am dolofanit ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
Mihaela arati f bine. Eu una nu mi-as mai face ganduri...
De fapt eu zic asa: o sa recuperez sigur cand o sa tot alerg dupa bebel... De azi de dimineata bag la cozonac nonstop...toate fetele de la munca ma indoapta... si am luat deja 6 kg...asta e, noi sa fim sanatosi..
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
anca_vlad spune:
da, m-am gandit la botez, va fi in octombrie am si ales aranjamentul si buchetele pt sala!!!!!!!!!!
De fapt am ales si locatia restaurantul- a ramas sa alegem data!
Nu da-ti cu rosii dar nu m-am putut abtine cand am vazut aranjamentele!
o sa am o fitzoasa de printesa!
Cand ma gandesc ca la Vlad am avut 90 pers la botez la brasov...
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Mi-am facut curaj si am pus si eu o poza sa vedeti cat m-am dolofanit ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
hai nu exagera, ca arati foarte bine...esti o cu burtica draguta
michelle1981 spune:
Multumesc Florentina, Oana!
Si eu m-am gandit la botez/ cumatrie.. Ma gandeam prin noiembrie, asta pentru ca la noi e cu semnificatie deosebita aceasta luna:
- noiembrie 2007 nunta
- noiembrie 2008 semnat actele pt apartament
- noiembrie 2009 conceput bb
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
coteasca spune:
Buna fetele! am aparut si eu ca o floricica de primavara dupa mult timp in care nu am mai scris nimic despre mine. Felicitari viitoarelor mamici care au aflat ce se ascunde in pantecul lor si sa ne rugam cu toate la Dumnezeu sa ne dea sarcini usoare, bebei sanatosi si nasteri la termen.
Eu sunt bine cu bebelul meu, doar ca exact in ziua de Pasti micul delfinas m-a facut sa ma simt atat de rau incat toata ziua am stat in casa, in pat neputand sa fac nimic, sau sa mananc ceva pt ca orice mancam . Uff, a fost groaznic, dar cu siguranta la anu pe vremea aceea voi rade cu delfinasul in brate cand imi voi aminti. Aflasem ulterior despre niste bilute homeopate care ajuta la indigestie, insa nu stiu daca sunt bune in timpul sarcinii si nici nu am aflat de unde se pot cumpara.
V-am urmarit mereu cu interes si am observat ca la un moment dat vorbeati de concediu prenatal. Eu o sa merg luni la doctor si o sa-i propun sa-mi dea si mie pentru ca am inteles ca de la 28 de saptamani poti intra in concediu, ba mai mult 6 saptamani ai dreptul la salariu intreg, bine daca faci o cerere, plus ca eu stau la serv numai pe scaun, si a cam inceput sa ma doara spatele, asa prefer sa stau acasa, sa ma plimb prin parc, sa citesc, etc...decat sa ma trezesc de dimineata, sa vin in imbulzeala la serviciu, sa dau de un sef pisalog.
Voi cand vreti sa intrati in concediu??? Mi-as pune si eu poze si as vrea sa va vad burticile dar nu stiu cum se procedeaza. Apropo e cineva din Delfinariu care naste la CF2 in perioada Iulie? Poate ne facem vecine de salon
Va pup si aveti grija de voi si de bebei
26+
Corina, viitoare mamica de baietel
paula_m spune:
Denisa, mai am zile in care mai vomit, dar nu-mi fac pb , pt ca se intampla rar .
Botezul vreau sa-l fac mai in iarna, sa nu fie tare mic. In ultimul timp am tot fost la botezuri tot la copii de 2 luni si tare i-au mai chinuit, i-au luat toti in brate sa-si faca poze si ei erau asa mici...
Paula, 24+ cu Andrei
carla_2008 spune:
Si eu m-am gandit asa prin oct-noiembrie la botez,sa nu fie prea mici bebeii,sa urle si alea alea,sa-mi revin si eu cu oboseala si silueta,nu dat cu rosii daca vi se pare ca-s deplasata!
Michelle,buna idee,ca si la noi e cu semnificatii in nov,nunta,conceperea bebeilor.
OO da ce mamicuta dragutica am vazut.Da unde-s kilele si la tine????
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
beluistef spune:
Fetelor voi cum luati fierul, adica inainte de masa sau dupa si il luati cu suc sau merge si cu apa ????
BAfta celor care au eco astazi...sa ne veniti cu vesti cat mai bune.
Cotesca daca stii sigur ca nasti la 40 de sapt. si nu mai tarziu se renteaza sa intri de la 28 in prenatal, dar pune in fata si situatia in care treci de termen...sa iti ramana cele 42 de zile obligatorii dupa nastere. Si eu stau 8 ore numai pe scaun si deja ma termina spatele...nu stiu ce ma mai fac o luna de venit la lucru...
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)