Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pls, fetele, care ma ajuta si pe mine? Unde vad pozele cu voi? Si cum pot sa imi pun si eu poze- la albumul meu?

Cristina 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna burtici cu delfinasi,

Revin si eu dupa o scurta pauza. Eu de patru zile nu am mai iesit din casa, pentru ca m-am trezit cu o frumoasa raceala: nas infundat si gat rosu. Bine ca nu a fost cu febra. Am luat Trachisept, sirop Plantusin si mult ceai de musetel cu miere si lamaie. De abia astept sa ies afara la aer.
Va doresc tot binele si va pup,

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Stiu stiu si imi vine sa .Insa i-am promis lui bebe ca o sa am si mai multa grija de el si acum nici o cana nu mai ridic

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

bravo, asa se vorbeste... tb sa avem grija de bebei.

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

fetele dar contractiile nedureroase fac rau colului? adik mii se intareste burta de 2-3 ori pe zi (nu in fiecare zi), nu ma doare, doar o simt la palpare, poate face rau??? n-am sunat-o pe doctorita ca oricum ma duc la eco luni, dar eram curioasa dc voi stiti ceva. De durut nu m-a durut niciodata...

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crispro, intri pe mailul comun, il ai pe prima pagina, iti trimit PM dupa ce il activezi (intri mesaje private, optiuni, activeaza mesaje private).

Grety, cica aceste contractii nedureroase sunt bune, ne pregatesc pt nastere

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crispro, intri pe mailul comun, il ai pe prima pagina, iti trimit PM dupa ce il activezi (intri mesaje private, optiuni, activeaza mesaje private).

Alina 23+ cu
gargarita

mersic de raspuns.
asa stiam si eu... dar e tare ciudat cand se intampla... pana sapt trecuta ma intrebam ce-s alea contractii... acum ma gandesc sa nu fie si din cauza ca in o sapt juma mi s-a cam marit burtica... pana acum nici nu se vedea ca's gravida. oricum in fct de masuratoarea colului o sa vad ce si cum.

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Alina 23+ cu
gargarita

Alina, am activat mesajele private. Acum ce fac?

Cristina 26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

Buna burtici cu delfinasi,

Revin si eu dupa o scurta pauza. Eu de patru zile nu am mai iesit din casa, pentru ca m-am trezit cu o frumoasa raceala: nas infundat si gat rosu. Bine ca nu a fost cu febra. Am luat Trachisept, sirop Plantusin si mult ceai de musetel cu miere si lamaie. De abia astept sa ies afara la aer.
Va doresc tot binele si va pup,

23+

kittyescu

Sanatate multa!

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

dupa cum am promis am pus si eu poze cu burtica mea la 23 de saptamani si 1 zi. sa nu radeti ca-s facute in graba, in buda la munk, in pauza de masa. mai artistice fac diseara acasa si le postez.

23+ cu Bogdan- Andrei

Bine ai venit!Arati foarte bine :).tare subtirica esti.Foarte frumos numele ales pentru baietelul tau.

Laura 23+ cu Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Alina, am activat mesajele private. Acum ce fac?

Cristina 26+ cu

Nu l-ai activat, uite, la mine am PM in bara deasupra textului meu, la tine nu este inca asa ceva...

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput