Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
bumblebee spune:
Am vazut urm burtici superbe:
Paula, Ramo, Carmen (unde-s kg?), Florentina, Andreea84 (m-a terminat poza in care strumful ti-a pupat burtica), Andreea (Eladea), Andreaa (Dragaica), Btz, Michelle, Senty Mery.
Am nominalizat numai pozele pe care nu le vazusem, noi, restul, trebuie sa ne punem pe pozat!
Alina 23+ cu
gargarita
Victo spune:
tin sa va dezamagesc..sanii dupa alaptare revin la dimensiunile initiale :):):)
asa ca mandriti-va cu ei acuma, cat mai puteti! :)
Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)
lalala13 spune:
ramo si pe mine m-au luata cum stand, niste dureri ca la ciclu..asa ca si eu tot cu nospa, utogestan si magne b6 ma tratez..
----------------------------------------------
my somebody....
25+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo tin sa va dezamagesc..sanii dupa alaptare revin la dimensiunile initiale :):):) asa ca mandriti-va cu ei acuma, cat mai puteti! :) Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Acum inteleg de ce unele mamici alapteaza muuult
Si macar daca ar fi ca inainte nu ar fi pb mare, dar am vazut la unele prietene, ca s-au lasat chiar destul de tare. Se poate preveni lasatul sanilor cu ceva?
Paula, 24+ cu Andrei
bumblebee spune:
Paula, singura chestie pe care o poti face e sa-i tii sustinuti tot timpul. Poate si masajul circular bland ajuta, nu stiu sigur...
Depinde si de gena noastra...
Alina 23+ cu
gargarita
paula_m spune:
Vai Alina, eu nu port sutien deloc. Ma duc sa-mi cumpar sutiene!!!!!!!Azi!!!!!!!!! Ma obisnuiesc eu cumva cu ele. Sper sa mai salvez ceva...Nu am putut sa va intreb mai repede....
Tb sa-l anunt pe al meu ca tb sa adunam bani pt silicoane
Paula, 24+ cu Andrei
bumblebee spune:
Stai linistita Paula, daca ai gena buna poate nu se lasa deloc, incearca sa-ti iei sutiene fara sarma. Eu stiu ca muschiul care sustine sanul e foarte subtire, asta-i motivul pt care e bine sa-i tinem in bustiere, sutiene. (Nu pun problema hormonilor, ca intram in altele.) Dar nici asta nu garanteaza ceva... eu am o amica, nu a alaptat si a purtat tot timpul sutien, tot s-au lasat, na, depinde de fiecare.
Alina 23+ cu
gargarita
senty_mary spune:
dupa cum am promis am pus si eu poze cu burtica mea la 23 de saptamani si 1 zi. sa nu radeti ca-s facute in graba, in buda la munk, in pauza de masa. mai artistice fac diseara acasa si le postez.
23+ cu Bogdan- Andrei
bumblebee spune:
Senty,, ce burtica faina am vazut, dar tu ai ramas la fel de subtirica
Alina 23+ cu
gargarita