Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, noi am ajuns la destinatie...

Va doresc un weekend minunat, sa nu munciti mult, odihniti-va si sa aveti grija de bebelusi!

Multa bafta celor care mai ajung la eco!

Va pup burtici de delfinasi!

tina 24+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am vazut si eu noile pozici cu burtici ...trebuie sa ma pozez si eu...sper ca in week sa ma pozez si sa le pun in album...foarte frumoase.Nu nominalizez ca le-am vazut pe toate si nu are rost sa umplu pagina cu nume...insa SUNTETI SUPERBE....cu SUPERBEBE...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!
Va spun si eu cum e in Budapesta, in primul rand e interzisa cezariana la cerere, se face in cazul unor probleme grave iar cordonul in jurul gatului nu se numara printre ele! Deci nasti natural daca vine in rrice pozitie sau cu cordonul ca cica nu e grav, mi-a explicat medicul, iar daca sunt probleme cardiace sau ceva serios te taie, si cred ca e si o lege in sensul asta pt a evita cez facute de medici din comoditate !
In rest botez, si noi ne gandim si oscilam intre o petrecere sau o cina, oricum va fi in octombrie ca sa intru in haine!
Multumesc pt toate complimentele si eu m-am uitat, si am vaszut o Michelle aproape fara burtica, am vazut sexi mamas , sunteti niste frumoase!
CD imi pare tare bine ca ati trecut peste furtuna si stii ce se spune , cine trece peste furtuni cu bine mai pune o piatra la temelia casniciei (de platit o platesti tu mai tarziu) :-), acum bucurati-va de casa, de tot !

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor, noi am ajuns la destinatie...

Va doresc un weekend minunat, sa nu munciti mult, odihniti-va si sa aveti grija de bebelusi!

Multa bafta celor care mai ajung la eco!

Va pup burtici de delfinasi!

tina 24+ cu Stefan

La fel si tie si sa ai parte de un timp cat mai frumooooooosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele! raspund si eu mai cu intarziere...ca de, acum am prins o fereasta libera. Am vazut ca ati vorbit despre concedii pre si post natale, dar si de concedii cu program redus. Eu stiam ca, concediile pre si post natale sunt platite cu 85%din salariul net si ca doar primele 6 saptamani din prenatal se platesc 100% - normal (o luna jumate), restul e de 85% din net, acum daca voi sustineti ca e 85%din brut e si mai frumos.
Iar daca vrei sa-ti iei concediu cu program redus mergi la medicul ginecolog care iti da un biletel si apoi cu biletelul respectiv mergi la medicul de familie si iti da din ala cu program de 6ore pe zi in loc de 8ore si salariu ramane neafectat.
Eu, deocamdata astept sa se faca cele 32 sapt ca sa intru in prenatal, adica de pe 10 mai le spun PA colegilor mei de la firma cu toate ca o sa le simt lipsa.
Dar stie cineva la CIC cum se plateste? 85%din net sau din brut???, pentru ca iar am auzit tot felul de teorii cum ca ar fi ba brut, ba net. Vroiam sa va mai intre daca voi v-ati pregatit gentuta pt spital si daca da ce v-ati pus in ea, si mai ales daca v-ati luat trusa de epidurala si de unde si cat a costat? ca cica trebuie neaparat. eu am inteles ca ar fin in jur de 120lei cu un anestezic, acum nu stiu ce sa zic.
Mai e cineva care naste la CF2 la inceputul lui iulie?
va pup si sa aveti o zi minuntata

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Gata, am vazut pozele cu burtica Iuliei...
Nu dadusem refresh mai devreme .
pt toate burticile...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata

elena,michelle si eu la fel..mor de spate si de coaste...uff..ce ne facem inca atatea luni?

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am fost jos la magazin, si m-am intalnit cu o vecina care are un baietel de 2, 3 luni si am aflat ca il cheama Andrei...iar tb sa o luam de la capat cu cautarea numeluiSi ne-a luat 3 luni sa ne hotaram.Andrei probabil va ramane al doilea nume.
Nu mai imi este buna incaltamintea...la haine am inteles, dar de incaltaminte sunt f suparata. Tb sa-mi iau si papuci acum...si nu stiu ce, ca in fiecare zi picioarele mele au alte dimensiuni.

Paula, 24+ cu Andrei

Mergi la inceput

Corina pre si postnatalul se platesc 85% din BRUT din ultimele 6 luni, iar CIC 85% din NET din ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului...INCLUSIV perioada de prenatal.Si eu voi intra pe 13 mai...deci tot la 32 ca siiigur atunci voi fi cu spatele in pioneze, sper sa pot rezista pana atunci, fara sa-mi mai bag vreun medical....mai este 1 luna...mult a fost putin a ramas.

Victo habar nu am, dar nu stiu cum o sa rezistam daca ne chinuie de pe acum, dar cand va creste burta mai mult...nu vreau sa ma gandesc...atunci mai este o speranta ca vom intra in preanatal si vom mai sta la orizonteee.Oricum perioada de stat pe scaun la servici atatea ore devine din ce in ce mai grea....

Mergi la inceput

Aaaa si am uitat sa spun...pozitia ideala de dormit este pe partea stanga...corect pana acum, insa la mine dupa 10 min. pe partea asta ma doare spatele si imi amorteste piciorul si fundul pe stanga, iar cand fac transfer pe partea dreapta dorm ne-ntoarsa...ce sa fac ??? cumva tot trebuie sa dormim ca altfel...zombi scrie pe noi

Mergi la inceput