Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Tina ce am ras...facem haz de necaz, cum se zice...de faza ca vine in pijama sau cu spuma de ras pe fata....
...este de necrezut...
Este horror ce se poate intampla in spitalele noastre, insa vorba ta, trebuie sa fim optimiste si sa nu adaugam un stres in plus cu nasterea...pe langa cele care le avem zilnic ca ne fac rau la bebici, dar si noua la psihic.
Asa ca dupa cum spuneam...cu Dumnezeu inainte si cu credinta ca in final totul se va termina cu bine.
Si dupa cum se vede si povestea si Paula...peste tot sunt chestii din astea, dar este maare pacat ca totusi suntem in sec.XXI si se mai practica vechile obiceiuri de pe timpuri...cum sa nu dea domnle' voie la medicul care te-a vazut toata sarcina sa vina sa te si asiste la nastere....
Elena,
27+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulia_N neata burtici! suntem si noi prin preajma! am pus cateva poze noi, speram sa va placa! Pupici 19+ Bianca-Maria |
Iulia nu te vad pe Picassa..
Ne dai un link catre poze? 

Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
crispro spune:
| citat din mesajul lui Iulia_N neata burtici! suntem si noi prin preajma! am pus cateva poze noi, speram sa va placa! Pupici 19+ Bianca-Maria |
Foarte frumoasa burtica, vad ca ii place si lui tati

Cristina
26+ cu
tina_80 spune:
Elena, se pare ca avem o poveste asemanatoare![]()
Dar tb sa fim optimiste si sa ne gandim numai la lucruri bune
Am citit in paginile anterioare ca al II-lea nume ar fi Cristian...si la noi ne-am gandit la fel...mai ales ca pe nasul nostru il cheama Cristian Gabriel si parca am vrea sa poarte si un nume de la el...ambele mi se par ok....dar mai vedem
Va inebunesc in dimineata asta pt ca sunt pe drum si trece altfel timpul cu voi, cu o veste buna, mai ales cand mai am cate o contractie.
A oprit sotul mi-a luat un capucino si un pachet de tigari, am savurat o tigara cu cateva guri de capucino si parca ma simnt mai bine
....el s-a lasat de la 1 ian. si acum se uita in oglinda retrovizoare(eu stau in spate) si-mi spune: "ë buna tigara?"
Pupici
tina
24+ cu
Stefan
crispro spune:
Asta cu medicii care te asista dar nu au voie in spital, cam asa e si la noi. De asta am 2 medici - unul care ma vede lunar, dar nu are voie in spital, deci nu nasc cu el, desi e super ... Si unul care ma vede mai rar, nu e cel mai vorbaret, dar e profesionist si voi naste cu el. E un doctor renumit, competent, si ma las pe mana lui. Sper sa fie bine, ca si eu am emotii...
Cristina
26+ cu 
Iulia_N spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Iulia nu te vad pe Picassa.. Ne dai un link catre poze? ![]() ![]() ![]() Te ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
pai...acolo le am pus...nu stiu dc nu se vad
mai incearca o data!

(nu stiu sa dau link
19+
Bianca-Maria
beluistef spune:
Tina drum bun si sa ajungeti cu bine la destinatie. 
Crispo esti fericita 
Elena,
27+ cu
)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ochidut spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 noi ne gandeam sa il facem tot prin septembrie botezul...bine, eu trebuie sa nasc in prima saptamana din iulie, deci are 2 luni cel putin bebe.... doar ca eu ma gandeam doar la o masa cu prietenii si familia, ca nu o sa mai avem bani ![]() voi stiti cat ajunge un botez? sau cum trebuie aranjat? la nunta am cheltuit fara grija si mi-am facut nunta cum am vrut, dar atunci aveam si timp si bani Bulina 27+ cu poznas |
Si noi am inceput sa ne gandim la botez dar nu am zis la nimeni, ca si asa unii zic ca prea exageram si ne pregatim cu de toate....
Botezul nu e o nunta, il aranjezi cum vrei tu: poate fi mai restrans, la un restaurant micut sau doar o masa cum zici tu sau poate fi cu mai multi prieteni sau la un restaurant mai pretentios. Poti sa ai d.j, fotograf, aranjamente ca la o nunta mai mica sau poti sa ai doar ceva din astea sau chiar deloc. Fiecare il face asa cum simte si cum poate. Stai linistita ca nu o sa te judece lumea pe motivul asta.
La nunta ne-am chinuit sa aducem/sa aranjam noi tot felul de chestii. Plus ca atata muncim tot timpul incat macar la botez vrem sa stam linistiti.
Asa ca noi vom lua probabil un pachet all inclusive ca sa nu ne mai batem capul cu alte aranjamente. Asta include mancare (3 feluri), pachetul de bauturi nelimitat, decorare sala si flori.Am trimis mai multe mailuri la diverse restaurante mai cochete pe care le vizam, asa ca va mai pot anunta de preturi cand primesc raspuns. Acolo unde m-am uitat eu, un meniu de botez se invarte in jur de 40 de euro iar daca vrei ca noi cu all inclusive ajungi probabil pe la 65 - 70 de euro de pers. La un 65 eu zic ca nu e rau, tot iti da lumea banii astia cred..... adica nu ai pierderi mari. Probabil vom suporta noi dj-ul si fotograful.
27+ cu
Iulia_N spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Foarte frumoasa burtica, vad ca ii place si lui tati ![]() Cristina 26+ cu ![]() |
Multumim!
daa, ii place lu tati!! de o vreme vorbeste numai cu fisa...pe mine ma ignoraa...

19+
Bianca-Maria
beluistef spune:
Vazut si eu pozicile...taaare frumu
... in special cea in care maram tati aude fetita si se mira
...sa fiti sanatosi si fericiti ca taaaare frumosi mai sunteti.
Elena,
27+ cu
)
& Beatrice ( 02.06.2003)