Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

noi ne gandeam sa il facem tot prin septembrie botezul...bine, eu trebuie sa nasc in prima saptamana din iulie, deci are 2 luni cel putin bebe....

doar ca eu ma gandeam doar la o masa cu prietenii si familia, ca nu o sa mai avem bani voi stiti cat ajunge un botez? sau cum trebuie aranjat?

la nunta am cheltuit fara grija si mi-am facut nunta cum am vrut, dar atunci aveam si timp si bani

Bulina 27+ cu poznas

Nici noi de data asta nu mai facem botez(cumetrie cum se zice),facem doar o petrecere-o masa la restaurant dupa botezul la biserica.Nu din m otive financiare,ci doar din comoditate, e mult mai simplu si mai linistit asa pentru noi toti din familie.Prefer sa nu ma stresez cu pregatirile si sa ma bucur de timpul petrecut cu copiii.Nu pot uita cit am alergat pentru botezul lui Robert,of, aveam 7 luni cind am rezervat restaurantul,nu,nu mai vreau inca o data.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crispro, esti superba

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crispro, esti superba

Alina 23+ cu
gargarita

Merci, Alina Sunt un pic ingrijorata de cele 10 kg luate pana acum...Aud povesti cum ca in ultimele 2 luni bebelu creste cel mai mult, dar mamica nu se ingrasa foarte tare. Bebelu creste din rezervele acumulate. Sa vedem... Speram sa fie si cazul nostru, ca de continui asa ajung la 20 kg in total. Stiu ca important e sa creasca bebelu sanatos, ca dam noi pe urma kg jos, dar nici nu as vrea sa ajung ca o balenuta...

Azi am fost la eco- grasunelul are 779 grame, e frumos de numa, si e sanatos tun. Manca-l-ar mama pe el de frumos!

Cristina 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor voi ce remedii aveati pt picioare umflate?Ca nu mai retin

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor voi ce remedii aveati pt picioare umflate?Ca nu mai retin

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Frunze de varza strivite si iti infasori picioarele cu ele. Eu mi-am pus, dar a doua zi seara tot s-au mai umflat, dar nu chiar atat de tare.
Si mi-a mai spus cineva sa bag picioarele in apa rece, dar nu am avut curaj...la vara poate

Paula, 24+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Si eu m-am gandit asa prin oct-noiembrie la botez,sa nu fie prea mici bebeii,sa urle si alea alea,sa-mi revin si eu cu oboseala si silueta,nu dat cu rosii daca vi se pare ca-s deplasata!
Michelle,buna idee,ca si la noi e cu semnificatii in nov,nunta,conceperea bebeilor.
OO da ce mamicuta dragutica am vazut.Da unde-s kilele si la tine????

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Si noi tot atunci il facem, sa-mi revin si eu cu silueta, sa ma bucur de distractie!
La Alesia n-am inteles nimic, cu toate ca avea aproape 3 luni, mergeam mereu la ea s-o alaptez, etc, al meu a dansat de si-a rupt papucii si eu am vizionat caseta!
Asa ca acum vreau sa fiu si eu participanta activa, nu mamica zapacita de griji!
Am fost la botez la vecina mea, copilul avea aproape 7 luni, era vara, l-a facut in Delta, la un complex, de joi pana duminica, am pescuit, am facut gratare, seara dans, super marfa! (fiecare si-a platit masa si cazarea, nomal, dar a fost la un pret mult mai mic si a rezultat o mini-vacanta pana la urma la care ma gandesc mereu). As face si eu dar nu cred ca il tin pe al meu aproape un an pana la botezul capritelor!

Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

raportez si eu: am fost la control si totul pare ok, colul lung si inchis....deci i-a priit cat am stat cuminte luna asta. Mi-a dat voie sa ma duc in delgatie saptamana viitoare :) si in general sa fac orice cu moderatie(deci sex tovarasi!!!ca mi-era ca uit cum se face).
Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ecografie(4d) pe 22, atunci o sa vedem si cat e domnul col exact.Am schimbat si prefixul, intram in saptamana 24 :).
Doctorita a zis ca deschiderea spontana a colului fara simptome se intampla pana in saptamana 24, dupa aia riscul e foarte mic. M-a mai linistit, dar tot o sa incerc sa stau cat mai cuminte. Acum 'ma bucur' de minicontractiile si durerile de dupa control, lui raducu nu cred ca i-a placut palparea :( . Dar mi-a scris in buletinul de control: la palpare se evidentiaza parti fetale mici :) ...i-am explicat lui tati ca nu e vorba de pootza

23+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Fetelor eu am botezat trei copilasi o fetita care avea 1 an si jumatate, apoi un baietel de 3 luni si ultima o fetita avea aproape 6 luni in concluzie cel mai bine a fost la cea de 6 luni, daca ne ajuta DD si totul o sa fie bine noi o sa-l botezam in septembrie luna urmatoare avem nunta se casatoeste unul dintre fratii sotului, asa ca nu vrem sa le umbrim nunta

saptamana 24 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

pufescu felicitari ma bucur ca totul e in regula, eu am o cunostiinta careia colul s-a deschis in saptamana 33 bebelina era cam mica avea 1300gr si-au internat-o urgent,deci se mai intampla si mai tarziu, noi nu avem interdictie la sex dar n-am mai facut de prin noiembrie de frica ,sa nu

saptamana 24 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13
obligatoriu e sa ai 42 zile dupa nastere , restul pana la 126 zile poti sa le iei inainte( asa e legea, chiar daca doctorii stramba din nas)

Corect!
Ce ma enerveaza la dr astia de familie, cand eram insarcinata cu Ale, adica pE vremea lu 6 mil/luna CIC, te bagau din 27 sapt in prenatal daca le cereai CM, ca asa-i legea! Noi trageam cat puteam de prenatal, daca se putea deloc, sa avem postnatal cat mai mult, ca sa intram cat mai tarziu in zona de 6mil.
Acum au alte reguli "de sus" 32, 34 sapt, ca deh!
Pre, post se platesc la fel, 85% din brut, adica iei mai mult decat salariul net, de aceea e avantajos sa iei din el cat mai mult inainte, sa ai baza de calcul cat mai mare la calculul CIC.

Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput