Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare
As vrea sa va multumesc in primul rind pentru felicitari, daca ma intrebati bine nici nu vreau sa stiu citi ani implinesc! Fiindca feciorul meu mi-a furat ziua de nastere ca sa nascut de ziua mea( neintentionat, natural) am fost la un loc de joaca pt copii noi am servit pizza si ne-am mai discutat cu alte familii. am facut fara cadouri ca acumis vremuri grele si am vrut oamenii sa se simta bine, m-am bucurat ca au respectat ordinul.

Luminel: imi pare rau de nasu tau! eu imi faceam operatie si dupa aceea, numai sa nu am un dimb pe nas, ca si asa e mare si ascutit ca un morcov!

Cleo: lasa aspectul, conteaza gustul! asa zice sotu. la mine nu iese nici una nici alta!

Parca ma doare si pe mine sufletul ca dati copii la cresa, gradinita, dar cred ca mai mult sufera mama decit copilul! nu? doar ei se simt bine acolo, invata multe lucruri pe care acasa nu ar fi avut cum. a mea v-a sta acasa cu mami si new bebe, e geloasa pe Sophia, se razbuna pe ea daca se simte frustrata si daca e in preajma ei( a zgiriat-o pe frunte in masina cind nu aveam cum sa reactionez!)

avem probleme noaptea am inceput din nou sa ceara lapte 4 asta noapte! de azi pedeapsa: scaotem biberonul , mergem cu canita cu cioc (moale). si ziua nu maninca nimik pina la ora 5, cind vine tati, mai ciuguleste un pic. stiu ca din cauza laptelui, asa a facut si frate-su. of. eu nu o cintaresc, nu vreau sa ma stresez. oi fi mama inconstienta, dar nu rezolv nimik daca vad cit a slabit, mai adaug ingrijorare, stiu ca nu maninca si incercam sa lucram la asta.

va las mergem la dr cu bebe.

sa pun poze de la aniversarea feciorului mai mare, eu eram si eu sarbatorita pe acolo

http://picasaweb.google.com/celapopa/DavidZiNastere#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut doi baietei frumosi: Vlad si 'ginerica' Patrick, care zice mami lui ca papa bine-bine si ma bucur. Si am vazut ca e tunsulici, cu spikes, sta el super-cool in scaunelul de masina

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

felicitatziuni pt cupiii la gradinitza!! Sa videti cand vin cu prostii invatzate!! mara de ex. cand se satura: intinde mancarea pe masa.
Cleo: "Cine a intins iaurt pe aici??"
Mara : "PATI" (prescurtare de la Patricia)

ei, ce ziceti de raspuns?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Da Cleo si al meu minciuneste. Il intreb cine a desenat pe jos, si zice Maxim! Dar asa razand, deci stie ca zice o minciunica. A inceput sa zica de vreo doua zile "Pachic" din cand in cand. I-am zis ca apreciez mult ca e sincer

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Hihiiim Victoria da vina pe daddy! saracul de el, si el abia l-am vazut de cand ne-am intors di Cuba, ca are miercuri inventar. Mai 2 zile, a lucrat cred ca 70 de ore saptamana trecuta, 7 zile, deci ieri inclusiv... si ajunge acasa tot pe la 7-8pm... cand noi ne pregatim de baita sau e deja gata baita si mergem la culcare.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress vaii, ce cochet e, ce bine ii sta tuns! Cu kg, vai de capul tau cred ca disperam...al meu a inceput sa puna iar, cred ca are 12,5. Felicitari pt slabit
Lilly misto pozele de pe siteul pus de tine! Sper in operatie sa intru la prima ora, sa nu ma mai tina pana la pranz ca nu vreau sa stau decat o seara in spital si-mi va fi mai usor daca nu sunt slabita de asteptare..zic si eu
Ylari ma bucur ca Eva e ok la gradi, super. SI ca ai slabit. Sa-ti fie de bine sedinta de diva de maine!
Esme pacat ca nu ati ales cea mai buna zi pentru plimbare, dar tot e bine ca ati reusit sa iesiti! Deci tort in forma de suzi??
Ali i-auzi, pe mine nu m-a intrebat de comportament la Mirci, ii pusese dupa varsta pur si simplu. poate nu aveau atatia copii sub 1,5 ani incat sa-i puna in mai multe grupe. Oricum, bine ca mai trage si el palmite cand ii sare tandara!Hai ca nu a fost nevoie sa pui pile la directoare sa il mute in alta grupa
va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salut!

In primul rand vreau sa va multumesc mult pentru compasiunea fata de nasul meu...dar va asigur ca arata chiar bine, fata de cum era...am scapat ieftin, la ce cazatura am luat....mai scump ies cu dintele din fata, care era pus si pe care mi l-am dislocat de la locul lui (de asta uitasem sa va zic)...nu a cazut dar se misca parca e margica.

Alysh, ce bine ca s-a acomodat Vlady, ai scapat de stres...tineti-o tot asa! Vazut si poze frumoase, alaturi de Cristiana, careia iar ii sclipeau ochii...mare smecheras Valdy!

Ylari, felicitari pentru Eva cuminte...sa nu planga ea deloc!!! bravo ei! imi zise cumnata-mea ca nepotu-meu (care a facut ieri 3 ani) facu un scandal monstru in prima zi la gradi...au chemat-o de acasa sa-l ia mai devreme ca n-au putut ceilalti copii sa doarma din cauza plansului lui isteric...nu stiu ce-or face maine...Doamne fereste!
Felicitari pentru silueta de diva! Tine-o tot asa!

Crina, sanatate lui Bogdan si felicitari pentru intarcat!

Doloress, ce ma bucur ca a mancat in sfarsit Patrik...Da doamne sa tina minunea!
Vazut si poze cu tunsulici...nu pare prea slab...mi-l imaginez cu cu costum si papion...

Lilly, sanatate si voua!

Simona, ma bucur ca e mai bine Mati! sanatate totala!

"mincinosii" Mara, Patrik si Desiree...Cris inca nu stie ce e aia minciuna...bine, ea nici nu vorbeste nimic...

Mai nou, a invatat si ea culorile (spre rusinea noastra, nu le stia pana acum), adica recunoaste rosu, galben, albastru, verde...se pare ca n-a fost in zadar de cate ori i-am repetat chiar daca aveam impresia ca vorbesc cu peretii.

Azi am fost si eu la control la cardio...EKG-ul arata mult mai bine fata de ultimul control...da rezultate schema de tratament...sunt foarte bucuroasa!

O noapte linistita sa aveti!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CENIA frumoase poze ! sa-ti creasca flacaul mare si La multi ani si tie,sa fii fericita ! ce frumos sa aveti aceeasi zi de nastere !!

ANDRES da vina pe Sofia,cum ii zice el "Aya",inclusiv cand se kk pe el,"Aya"!

LUMINEL bravo pt culori !! ei,nici eu nu l-am invatat pe Andres pana acum,cred ca stie deja din zbor cateva

ma bucur ca ai rezultate bune la medic !

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fete dragi! Hai ca am scris un mesaj care mi s-a sters ca tot imi face figure calculatorul, asa ca incerc sa-l reconstitui si trimit mai multe ca sa n-o mai patesc.

Ylari, ma bucur tare ca Evei i-a placut la gradi. S-o tina tot asa! Si tie felicitari pentru kg pierdute, la cat mai multe!

Alish, imi pare tare bine ca Vlad s-a obisnuit la gradi si te-ai mai linistit si tu. Ai vazut ca nu stau toata ziua la olita si papa? Pa ice, ei nu s-ar plictisi?

Crina, sanatate multa puiului bolnavior!

Doloress, mai ce tunsulici aveti voi acolo. Petrecere frumoasa la nunta surorii tale! Ai grija pe cine invita la dans Patrik, parka era promis Victoriei, nu?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Luminel, of cate ai de tras de la o cazatura……daca scapi cu nasul, nu cred ca reusesti si cu dintele…..of, of…

Laurica, mai ai putin si o vezi pe Ilincuta. Doamne, cand a zburat timpul? Felicitari pentru nasit!

Lilly, sanatate multa tie si piticei!

Cleo, Doloress, Aelita…..mai ce mincinosi simpatici aveti voi!

Adriana , sa va fie de bine plimbarea! Chiar daca nu a fost vremea buna, cred ca tot v-ati distrat!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Legat de torturi, eu cred ca as face-o tare fericita pe Delia cu un tort-pisica. Dar cum sa-l fac? Aseara tot faceam desene cu tati cam cum ar arata, azi am sa caut pe net poate gasesc ceva idei. Daca din intamplare in cautarile voastre dati peste tort in forma de pisica, va rog sa puneti si aici.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Aldaesme, m-ai emotionat cum spui tu de trecerea timpului. Si-mi mai aduc aminte, parca Doloress povestea de nasul parintilor ei, cum spunea el ca a mai trecut o zi din viata lui si ca e mai aproape cu o zi de moarte……mare adevar. Dar lasa, noi imbatranim si copilasii nostri din mladite si mugurasi se vor face niste copaci sanatosi si puternici.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput