Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna dimineata! Am castigat acum ceva vreme acest produs http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5452443554853886786. Copilul meu a primit insa cadou o pereche de pantofi sport cu un numar mai mari decat cei de la Bazar (au talpa de 15,5 cm) si ii vin perfect, deci mai mult ca sigur adidasii oferiti de Mikaeela ii vor fi mici. Va rog sa acceptati scuzele mele si sa reintroduceti adidasii in Bazar. Voi dona o suma in contul Ionelei, pentru ca le sunt datoare moral Mikaeelei si lui Selene_Bunny.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Alex_Andra am vazut ca pui pachet pentru Laura 25. Pune in pachet si lucrurile castigate de mine ca sa nu pui 2 pachete. Ma duc imediat sa le achit. E vorba de blugii Lee de adulti si costumasul din 3 piese de raiat roz. Merci.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Ok, le pun impreuna. Catre cine le trimit, catre tine sau Laura?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Licitez L238 20 lei.
Azi platesc si E186.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna dimineata!
Fetele de la redimensionare ati dat o gura mare de oxigen albumului!

Votez pentru ca fetele care au caz sa liciteze pentru alte cazuri fara nicio strangere de inimia, nu-i in contradictie cu nimic, astfel toti pasii regulamentului sunt respectati, nu vad niciun impediment in asta.
Daca se ajunge la donatie in vreun anume fel, va rugam sa se intample pe privat, cu retragerea la timp a produsului.

Am lipsit de-acasa, acum am avut de citit 30 de pagini.
Pana acum un subiect ajungea pentru 6 zile, acum am impresia ca-l schimbam azi, in a 4-a zi. Nu neaparat pentru asta, ci pentru a fi usor de urmarit topicul vin cu urmatoarea mare rugaminte, daca n-o fi cu suparare:
Informatiile ce nu tin direct de licitatii si produsele licitate sa le mutati pe privat
Evitati sa anuntati pe topic:
- ca ati platit, nu noteaza nimeni, nu confirma nimeni
- anuntati ca ati trimis/primit un pachet, exceptie facand cele care trimit mai multe pachete
- mari si celelalte, va rog iar, nu mai confirmati decat daca va cere cineva anume, nu ne ajuta cu nimic informatia ca au platit 2 anonimi si cineva cu initialele. Cine vrea confirmare de la beneficiar de caz sa o ceara acestuia, daca nu-i prea mult, tot pe privat.

Altele: cand licitati puneti licitatia in cap de rand, daca e trecuta printre detalii si masuratori e mai usor s-o pierdem din vedere.

mamagiuliei asa-i ca jocurile lui JuliaSM n-au traducere in romaneste? De mult le-am observat si aici la mica publicitate, dar cum sunt in nemteste, a trebuit sa renunt.

Ledi, asa tin minte ca l-am vazut pe Cipi reeditat sau varianta electronica. Daca zici, caut unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Fac si eu niste confirmari:
Simona-53 si mamagiuliei-15 ron.
Cristina-30ron(numele si prenumele e identic cu al soacra-mii si mai sa ma sperii)
Daniela-55ron
Maria-15ron
Stefan-35ron
Mihaela-36ron
Valentina-35ron
Olga-32ron
Aurora-33ron
Sper sa nu ma fi repetat sau sa fi omis pe cineva.

Am si eu o rugaminte,este posibil sa se scrie la detalii pt bazar sau nick-ul de pe DC?Multumesc anticipat.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Buna fetelor! Astazi vreau sa merg sa platesc produsele castigate , mai putin tabloul pe care probabil il voi plati maine, dar am o nedumeririe : la produsul O12(set colier+ cercei de la misha77) destinatarul banutilor este trecut cineva Alina, pe care n-am gasit-o la descrierea de la pagina 1. sa inteleg ca nu mai este de actualitate cazul ei. in ce cont voi depune atunci cei 10 lei?

Liliana, daca produsul era destinat ei, atunci pui in contul Alinei. Detalii gasesti aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146193

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Alex_Andra am vazut ca pui pachet pentru Laura 25. Pune in pachet si lucrurile castigate de mine ca sa nu pui 2 pachete. Ma duc imediat sa le achit. E vorba de blugii Lee de adulti si costumasul din 3 piese de raiat roz. Merci.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Ok, le pun impreuna. Catre cine le trimit, catre tine sau Laura?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Trimite la mine. Iti dau acum PM cu adresa

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Buna dimineata,Alexandrina! Pentru ca nu comunic direct cu Mamagiuliei si pt a inlesni licitatia,raspund eu direct la intrebarea asta,intrucat ma priveste: licitati cu incredere pentru jocurile respective,persoanelor carora nu stiu germana le traduc regulile de joc in limba romana de regula! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Mersi Laura! Deci voi plati asa: K55-25lei-Andrei,O12 -10 lei-Ionela,H71+B142-14 lei -Ionela si Q123-20 lei-David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Voiam sa-mi sterg postarea,vazand ce=a scris Alexandrina legat de confirmari,dar o las asa acum..Exact asta voiam sa scriu si eu,ca eu scriu aici nume,dar nu stiu id-ul,nici voi nu recunoasteti ,prin urmare tot cel care plateste trebuie sa faca confirmarea intr-un final.
Alexandrina,am facut rost de carte in format electronic,eu o voiam cartonata frumos,sa stau cu ea in brate si sa-i arat copilului..Insa e buna si asa decat deloc.(o trag la imprimanta si asta e)
Mersi oricum

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput