Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Nushulica, sarcina usoara, asta a fost motivul disparatiei de pe-aici!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Produse noi de la Eseea
http://picasaweb.google.ro/BazarGeneral/B36Luni#5458489344899555922
http://picasaweb.google.ro/BazarGeneral/C69Luni#5458490347379512002
http://picasaweb.google.ro/BazarGeneral/D912Luni#5458491498888124130

Multumim frumos

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

m-am tot gandit si eu la problema iscata. Nu e vina nimanui, nici a ta Mari, nici a Andrei, stati linistite

eu propun asa, ca sa nu mai existe neintelegeri : sa poata licita orice mamica, cu 2 amendamente :

1. daca produsul este pt alt caz decat al ei personal, atunci e ok, va depune banii pt cazul ( unul din cazurile) pt care a fost donat.

2. daca produsul este donat pt cazul ei ( sau intre cazurile pt care a fost donat este si al ei, sau daca e donat pt toate cazurile) mamica alege alt caz de la bazar pt care sa depuna banii. Sa nu depuna banii pt ea insasi ( ca oricum nu are rost sa-i depuna), asta era ideea, ca sa nu transformam subiectul in donatii.

evident daca cineva vrea sa retraga un produs si sa-l doneze uneia dintre mamicile de la bazar, o poate face, ca doar e bunul ei, preferabil ar fi sa se intample pe pm, ca sa nu mai existe discutii.

ce ziceti?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Eseea, ma bucur pt ca incerci sa rezolvi problema.
In acest fel nu se vor mai isca neintelegeri sunt de a cord cu acesta modalitatein acest fel nici nu ma simt prost pt ca licitez

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Imi pare foarte rau ca din toata situatia asata, pe care EU am creat-o, a iesit mari_paun 'sifonata'.
Ea nu are nicio vina si nici nu a vrut sa ia ceva pe gratis. Eu am propus. EU, nu ea.
Eu am gresit ca am pastrat produsul in bazar. trebuia sa -l retrag imediat ce am hotarat sa i-l dau ei.
Am luat o decizie bazata pe impuls (asa fac mereu, asa a fost si cu alex, nici nu ma asteptam sa iasa asa de bine, pana la urma) si nu mi-am dat seama de consecinte.

Acum, mari_paun se simte prost, din cauza mea. Ea nu are nicio vina.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

alex_andra esti o dulce , ca si toate fetele care se implica in acest bazar...a fost o neintelegere, lasa ca lucurile se vor rezolva
Am devenit eu mai sensibila...dar imi trece repede, nu sunt suparata pe nimeni.

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Hei, fetelor, linistiti-va. Alex_andra, nu cred ca s-a suparat nimeni pe tine . Cu toatele actionam dupa primul impuls.
Ce a propus Eseea e numai bun. Va fi o regula pe viitor sa nu se simta nimeni prost.

copiii mei minunati, Edy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Doamnelor, sa nu dati cu pietre. Dar am constatat ca nu cunsoc cazurile. Trebuie de fiecare data sa caut in forumul asta date despre cazuri. Eu is lamurita doar cu Alex, Ionela si Ema. Stiu cine sunt si ce au, dar virsta nu o stiu niciodata. In schimb sunt ceilalti copii pe care nu-i cunosc. Dati-mi o sansa si lamuriti-ma in 2 cuvinte cum ii cheama, ce au, citi ani au si cine le e mama.
In mintea mea e un haos general. Stiu de un copil cu operatii la esofag , i-am vazut pozele, dar nu retin numele. Sau Dodo credeam ca e mama lui David, dar si a lui Bogdan, ca mereu ma uitam si la ingerii cu implant. Dodo e Leditia, nu?

Si cred ca nu sunt singura care nu cunosate copiii de pe forum. Poate ar fi util, tot pe prima pagina sa scrie 2-3 cuvinte despre ei. Eu ma mai uitam la copiii nostri cu nevoi speciale, si credeam ca toti de acolo sunt si aici. Mi-a luat ceva timp pina mi-am dat seama ca nu-i asa. Va dati seama ce haos a produs vidul din capul meu.
Of, ce greu mi-a fost sa recunosc adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ana ...Dodo-pui e mama lui Bogdan http://bogdan-andrei.blogspot.com/2008/02/inceput.html
Leditia e mama lui David http://negusdavidchristian.blogspot.com/

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Doamnelor, sa nu dati cu pietre. Dar am constatat ca nu cunsoc cazurile. Trebuie de fiecare data sa caut in forumul asta date despre cazuri. Eu is lamurita doar cu Alex, Ionela si Ema. Stiu cine sunt si ce au, dar virsta nu o stiu niciodata. In schimb sunt ceilalti copii pe care nu-i cunosc. Dati-mi o sansa si lamuriti-ma in 2 cuvinte cum ii cheama, ce au, citi ani au si cine le e mama.
In mintea mea e un haos general. Stiu de un copil cu operatii la esofag , i-am vazut pozele, dar nu retin numele. Sau Dodo credeam ca e mama lui David, dar si a lui Bogdan, ca mereu ma uitam si la ingerii cu implant. Dodo e Leditia, nu?

Si cred ca nu sunt singura care nu cunosate copiii de pe forum. Poate ar fi util, tot pe prima pagina sa scrie 2-3 cuvinte despre ei. Eu ma mai uitam la copiii nostri cu nevoi speciale, si credeam ca toti de acolo sunt si aici. Mi-a luat ceva timp pina mi-am dat seama ca nu-i asa. Va dati seama ce haos a produs vidul din capul meu.
Of, ce greu mi-a fost sa recunosc adevarul.

Dodo e mamica lui Bogdan
Leditia e mamica lui David
La fiecare copilas scrie povestea, pe prima pagina, la numele lui, daca dai click pe nume.
Dar sa stii ca si mie mi se mai intampla sa uit ce afectiuni au, mai ales daca sunt mai speciale si au niste nume mai complicate

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ana,am tot zis ca voi face un subiect la umanitare,tocmai pt a-i scrie si aici povestea,caci multi nu citesc pe blog.
Eu sunt mamica lui David,nu Dodo.
David sufera de o boala foarte grava numita mucoviscidoza sau fibroza chistica.Aceasta boala ataca foarte mult plamanii,pancreasul,ficatul,intestinele,ducand in acelasi timp si spre alte boli grave,cum ar fi insuficienta respiratorie,diabet,pancreatita,insuficienta pancreatica,ciroza hepatica.Boala nu se este vindecabila,tratamentul actual este doar pt simptomatologie din pacate(este unul foarte complex si foarte scump) si din pacate este o boala mortala la o varsta ....in fine,as prefera sa nu scriu,ca ma ia plansul.
Insa eu sper ca in viitor(cel apropiat daca se poate) sa se gaseasca ceva care sa vindece aceasta boala,chiar daca nu s-a mai descoperit nimic de foarte multi ani..iar la noi in tara nu se fac cercetari,nu prea stie lumea de aceasta boala,fiind foarte rara.E o boala genetica si din pacate copilul meu o are pt ca eu si sotul meu suntem purtatori de gene.Neauzind de aceasta boala pana la copilul meu,evident ca nu mi-am pus problema de teste genetice prenatale..pana la urma fiind o boala rara,nici nu te gandesti ca esti purtator.
Am scris pe scurt,foarte pe scurt,despre boala lui,daca citesti pe net de aceasta boala te ingrozosti la propriu,asa ca sincer,daca esti o fire mai sensibila,nu recomand.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput