Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Gata, aveti liber la actualizari

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Multumim sefa de serviciu la dimesnionat !

copiii mei minunati, Edy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Este un mail de la Flowers :
Am uitat sa spun pt cine sunt licitatiile L213b,214a,215b-pt Ionela.2.Poate cosminiq si arcadia nu au inteles ca trebuie sa-mi trimita adresa pe mail,Mass sau telefon.Am pregatit coletele,astept adresele.Si daca mai este si altcineva-idem.Va multumesc din suflet pt ajutor!

copiii mei minunati, Edy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

m-am tot gandit si eu la problema iscata. Nu e vina nimanui, nici a ta Mari, nici a Andrei, stati linistite

eu propun asa, ca sa nu mai existe neintelegeri : sa poata licita orice mamica, cu 2 amendamente :

1. daca produsul este pt alt caz decat al ei personal, atunci e ok, va depune banii pt cazul ( unul din cazurile) pt care a fost donat.

2. daca produsul este donat pt cazul ei ( sau intre cazurile pt care a fost donat este si al ei, sau daca e donat pt toate cazurile) mamica alege alt caz de la bazar pt care sa depuna banii. Sa nu depuna banii pt ea insasi ( ca oricum nu are rost sa-i depuna), asta era ideea, ca sa nu transformam subiectul in donatii.

evident daca cineva vrea sa retraga un produs si sa-l doneze uneia dintre mamicile de la bazar, o poate face, ca doar e bunul ei, preferabil ar fi sa se intample pe pm, ca sa nu mai existe discutii.

ce ziceti?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

alta problema acum : vad ca a mai licitat cineva direct la poze, se poate idenifica cine si trimite un pm, un mail ceva? ca nu as vrea sa pierdem cumparatorul...

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Hai ca m-am descurcat cu poza. Este aici: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5458476848435375154

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

alta problema acum : vad ca a mai licitat cineva direct la poze, se poate idenifica cine si trimite un pm, un mail ceva? ca nu as vrea sa pierdem cumparatorul...

Noi, 2 minuni:

Link? Despre ce poze este vorba?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Mergi la inceput

pai cand deschizi picassa, unde sunt toate albumele insiruite, ia uita-te in dreapta, e o coloana........

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

pai cand deschizi picassa, unde sunt toate albumele insiruite, ia uita-te in dreapta, e o coloana........

Noi, 2 minuni:

Vazut, Ana Maria, doua produse, pe 7 aprilie, am redirectionat-o aici.

Mergi la inceput

am trimis si eu acum 6 produse pe mailul comun, pt toate cazurile.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput