Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 16
alex_andra spune:
Fetele, am primit marfa noua
Produsele sunt de la Marybehappy si cum ajung acasa si ma lasa mandra mea sa respir, le trimit pe mail.
Multumim Marybehappy
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Laura25 spune:
Andreea, nu stiu sa iti raspund de ce nu s-a logat saptamana trecuta pe forum. Pot doar sa te asigur ca nu a vazut PM-ul tau si nu ti-a raspuns din aceasta cauza, nu pt ca nu vrea sa iti dea produsul castigat. Eu nu cred ca e vorba de rea-vointa. Cine stie ce o fi cu ea?! Sa speram ca e bine si nu o tin departe de internet probleme serioase.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eseea spune:
fetelor, stiti pe cineva care impleteste frumos?? In Bucuresti, preferabil Berceni sau zona centrala?
ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut
De ieri suntem toti f suparati, azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea , vreau sa-mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva?
stiu ca sunt si probleme mai grave pe lumea asta dar ....
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
kriss79 spune:
am trimis azi pachetele catre: Adee si Flowers.
G75 - 11 lei
Cristina, mamica de Alessia Stefana
gianina spune:
Dimineata am pus la posta pachetele pt:
Ancutza_Bro
Adee
Alex&Sara
Serialbastre
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
Laura25 spune:
lilib72, ajuta-ne cu niste preturi si descrieri la produsele oferite (eu vreau rochita )
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dandusa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Al meu ar avea nevoie de ceva sacose mai mari... Pentru carat pachetele, evident... |
al meu viseaza sa termin odata produsele din cutie.habar n-are el cu cate persoane am vorbit sa-mi dea produse noi
eu nu-l implic decat sa sa stea cu copii cat stau eu la posta si sa ma duca cu masina si tot i se pare greu.de fiecare data sta afara(Crinuta se sperie de stamila zgomotoasa din incinta)si pune copii sa ma strige prin geam
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
valentina_22 spune:
lilib72 poti sa masori te rog treining-ul? Mai exact ma intereseaza lungimea manecii si a cracului. Fiica-mea la 6 ani are deja 123 cm si sa stiu daca ii este bun(l-a vazut si a pus ochii pe el)
Multam'
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Si intrebare intrebatoare, cum trimiteti voi coletele? In cutii ambalate cu hartie si legate cu sfoara?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu