Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
Eseea,
nu stiu pe nimeni care sa impleteasca,dar pt linistea fetitei tale,zau ca m-as apuca.pune poza negresit ca vreau sa vad minunatia de caciulita.si daca am una asemanatoare trimit rapid printesei
Valentina,
de obicei pachtele de impaturesc cu hartie alba/bej ca-mi place mie sa vad frumos/ordonat,dar merge pusa cutia/punga/orice si adresa scrisa pe o coala alba lipita separat.deci daca pe ambalaj se mai vede un cerc,o floare,o gaza...,adresa musai sa fie scrisa separat pe o coala alba si lipita cu scotch.nici vorba de funie.poate ca trebuie pt un colet f greu.asa fac eu
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
valentina_22 spune:
Mari_paun, spune-mi te rog ce lungime au pantalonii raiati 3/4 de la I41.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Valentina, de obicei pachtele de impaturesc cu hartie alba/bej ca-mi place mie sa vad frumos/ordonat,dar merge pusa cutia/punga/orice si adresa scrisa pe o coala alba lipita separat.deci daca pe ambalaj se mai vede un cerc,o floare,o gaza...,adresa musai sa fie scrisa separat pe o coala alba si lipita cu scotch.nici vorba de funie.poate ca trebuie pt un colet f greu.asa fac eu diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Merci de info dandusa. Stiam ca cei de la posta au niste reguli si nu vroiam sa merg pana acolo si sa ma intoarca inapoi ca nu are coletul nu stiu ce!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ancadragoman spune:
Arcadia vreau si eu niste dimensiuni pentru rochita asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5446578967993509378
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Laura25 spune:
Flowers supraliciteaza rochita L 213-15 ron
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Leditia spune:
Laura, fusta are -34 sus la talie,42 mai jos,la solduri ..astea inmultite cu 2..si 37lungime.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Leditia Laura, fusta are -34 sus la talie,42 mai jos,la solduri ..astea inmultite cu 2..si 37lungime. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Din dimensiunile date, doar 37cm lungime mi se potriveste. Din pacate nu cred ca am sanse sa ajung prea repede la dimensiunile celelalte.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Mari_paun, spune-mi te rog ce lungime au pantalonii raiati 3/4 de la I41. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
masurat:63 cm
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 11+ si mami de Ema
mari_paun spune:
mamagiuliei am trimis coletul
carminabulina, scuze pt intarziere am trimis azi coletul
am primit coletul de la pisselino si de la arcadia ( superbe sandalutele)
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 11+ si mami de Ema
Adee spune:
kokiy - as vreau si eu niste masuratori pt rochita aceasta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5458063723683941490 cati cm are la bust, solduri si lungimea totala. Merci
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN