ganglion la gat care s a marit

ganglion la gat care s a marit | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

baietelul meu de 5 ani are un ganglion situat la jumatatea gatului,in partea dreapta.de cateva zile mi se pare ca s a marit f tare in volum,va rog,recomandati mi unde sa merg...pun si o poza sa vedeti cum aratahttp://family.webshots.com/photo/2722908750102088538JFxHtT

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Un hematolog sau un pediatru si repede.
Ganglionii sunt statii de epurare pentru sistemul imunitar. Se pot infecta si ei la randul lor. Copilul are probabil o adenita sau o adenopatie si poate neceita un drenaj.
A fost de curand bolnav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

are cumva si rosu in gat? ar putea fi un ganglion marit in acest context.
o alta varianta la care ma gandesc este un chist brahial inflamat.
chistul brahial este un rest embriologic, un "saculet' ramas din viata intrauterina care a ramas si care se poate infecta.
cel mai bine ar fi sa mergi la orl sa il consulte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

a fost putin racit,dar fara febra,doar nas infundat si putina tuse....
sunt disperata,ma gandesc la tot ce e mai rau....la ce dr sa merg?

Mergi la inceput

pediatru sau orl. eventual mergi la un spital unde sunt amnadoi si daca vor considera necesar te vor trimite ei la celalalt.

Mergi la inceput

la noi in oras n am prea mare curaj sa merg...,iar la spital in bucuresti nu stiu daca ma primesc fara internare...l am sunat pe dr stanciu,dar are tel inchis...
imi puteti recomanda un anume spital,un anume dr in buc?

Mergi la inceput

la grigore alexandrescu poti merge la consultatii in policlinica intre 8 si 20 in timpul sapatamanii (mai bine sa fie intre 9 si 19). este si pediatrie si orl. cel mai bine e sa ai o trimitere de la medicul de familie, dar te primesc si fara.

Mergi la inceput

zmotocel,e cazul sa mi iau bagajul,crezi ca ne interneaza?am citit pe net ca oricum tb facute analize de sange plus ecografii,eventual rmn...
nu stiu,poate ma gandesc eu prea departe...
as prefera sa merg la particular pt analize,ca sa nu tb sa stau in spital,mai ales ca mai am un baietel mic acasa...

Mergi la inceput

poti sa-ti iei cateva lucruri pt orice eventualitate.
dar analize se pot face si fara internare (mare parte din ele), doar ca se fac contra cost. in incinta spitalului exista un laborator romgermed unde se recolteaza si le lucreaza cam in 24 -72 ore, in functie de analiza.
prima data du-te la consultatie si dupa aceea o sa vezi ce analize sunt necesare. o ecografie poate, cu toate ca nu e obligatariu, dar rmn nu prea e cazul de obicei.
incepe cu inceputul... adica mergi la consultatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

Cred ca te gandesti prea departe, abia dupa analize de sange se poate trage o concluzie;atata vreme cat e unul singur eu zic sa nu te ingrijorezi pana nu consulti un medic.

Mergi la inceput

zmotocel,iti multumesc pt lamuriri...
.imi vine sa vars din cauza nelinistii....,am sunat deja medicul pediatru si mi a spus sa i dau un inflamator si amine sa vin sa l vada si ea...
e de preferat sa merg la g alexandrescu sau la budimex[budimex e mai aproape de noi si stiu exact unde e situat]?nu conteaza costul analizelor,vreau doar sa merg la cei mai bun dr...ma duc la urgenta,sau unde?

Mergi la inceput