Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

inna daca alaptezi e normal sa.ti fie foame, e bine sa mananci sanatos daca vrei, poti si.ti place, supe etc, asa laptele va fi bun si nu te vei ingrasa

mie mi.a zis sa.i dau un fel de d3 de aici, incepand cu saptamana a 3.a si urmatoarea vizita peste 10 zile, vaccinul la 2 luni, ca la ivan

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Suntem tot in formatie 2 in 1, cu toate ca acum 2 zile am fost plecati cu masina, am avut cateva contractii, dar cand am ajuns acasa au trecut.
Pana acum am dat cu aspiratorul, sters cu mopul parchetul, praful de pe mobila, poate poate se hot Justina sa vina'. ( eu as vrea maine sa nasc ).

Denisa bine-ati revenit acasa! Vazut poze cu printesa, f frumoase..e o dolofana (in obraji). Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. (sa-i treaca si petele).

La multe lunite, bebeilor ce au implinite zilele astea (1 -2 luni)! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Felicitari si pt kg acumulate pana acum!

Am mai facut modificari in prima pagina...stit cumva daca a nascut rmkristine? M-am uitat in urma dar nu am vazut nici un mesaj sau poate l-am sarit.

NASTERE USOARA, camilecu!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 38+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Cred ca a nascut si rmkristine si selinda-d, au avut agitate pe aici acum cateva zile, dar probabil inca nu au apucat sa dea de veste.

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Roxana vazut si pozele Silvanei.. ce frumos doarme , ca un ingeras!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Se pare ca mai este o graviduta, pe langa noi, cele 8, Wapi, in 39 de saptamani. A scris si in acest capitol la pagina 9. Probabil nu a dat toate datele...si de asta nu apare in listuta?

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Cred ca a nascut si rmkristine si selinda-d, au avut agitate pe aici acum cateva zile, dar probabil inca nu au apucat sa dea de veste.

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

Am inteles!
Vom astepta sa ne dea de veste.

Vreau sa urez si eu increstinare frumoasa bebeilor: Eric de mami Oanaiacovita si Jane Carolyn de mami freedelia!

La multe lunite si bb (Gia Darria , Maria, Deyan si Sasha Yan) ce astazi implinesc 1 lunita!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Suntem mai multe fete care inca nu am nascut, si EmiliaPop a mai scris pe aici, si Wapi, si Ninocikap... le asteptam pe toate sa ne dea vesti si le trecem direct in lista cu bebei.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Sunt dusa cu capu rau. Am incurcat borcanele si in loc sa zic nastere usoara Camilecu, i-am urat lui Corimami, bine ca a trecut Pastele ca ma punea sa-i dau un miel.

IOANACT- multumim de urare ,dar noi facem botezul pe 30 mai, Freedelia face acum.Eu presimt ca nasti luni dim.

Fug sa trag un pui de somn cat doarme bebe. Va pup

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumim pt complimente

selina a nascut? ma tot gandesc la ea de cand a scris mesajul despre testul ala...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Am avut o durere jos in burta...destul de puternica... Sa fie contractie durereoasa? Ma mai doare si mijlocul jos din cand in cand... Mi-e frica ca ma apuca inainte de programare...

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

Mergi la inceput