Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am trait s-o fac si p-asta; am luat coplu' adormit de 2h30' in carutz (1h30' afara) si l-am pus la sanul pocnind, ca era nesupt de la 6.30 dimi(adica vreo 6 ore) cum ai da-o, tot nu-i bine. acu papa "in somn" nu cred in deoki, dar...a fost o juma de zi super; stat singurica in patutz+loc de activ, dormit, si...cel mai importnt FARA urlat so far... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
la cat mai multe astfel de zile!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel Lorex cica e bine, se tine de "vizite, botezuri si cumatrii". ne pupa Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
si noi pe ea
pt mesager
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
si eu care ma pregateam sa donez rabdacolul, ca a scapat fii-meu de colici...Si eu am facut una ca si ana a ta, cand eram pitica. Si acum se enerveaza mama cand isi aminteste ca cineva-ului fara copii nu i-a trecut prin cap sa ma intrebe dupa o ora, daca parintii stiu unde sunt. Baietii nu ma "dovedesc" asa usor, ca-s mama Dolores a casei si am inceput sa ma descurc (cu femeie la curatenie de 2 ori pe sapt), dar nu-s asa de sigura ca nu ma "dovedeste" soacra in curand, ca vrea sa vina la botez Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
sunt convinsa ca o dovedesti tu pe ea...ca ne ai pe noi ca suport moral...
asa creste Alex
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
nu am nimic cu copiii... dar imi latra toti cainii mei si ai vecinilor in cap!!nu mai ma aud cu lumea la telefon, iar tudor nu mai adoarme in latratul asta Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
da, am si eu cainii mei plus ai vecinilor....dar deja m-am cam obisnuit. ai mei urla cand aud o sirena, ceea ce se intampla cel putin o data pe zi, pentru ca avem o statie de pompieri in apropiere, iar pe aici se pare ca trec toate salvarile posibile. de fapt, ei incep sa urle inca de cand se suna la 112.
mama lui STEFAN
Andre_lina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_g
da, am si eu cainii mei plus ai vecinilor....dar deja m-am cam obisnuit. ai mei urla cand aud o sirena, ceea ce se intampla cel putin o data pe zi, pentru ca avem o statie de pompieri in apropiere, iar pe aici se pare ca trec toate salvarile posibile. de fapt, ei incep sa urle inca de cand se suna la 112. mama lui STEFAN |
mor de ras!!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Am mai pus si noi niste poze pt cei care vor sa ne vada de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
ce dulce e cum isi tine singur biberonul cu lapte...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
da asa este. Asa mi-a spus asistenta sa nu il scot si nu imi place deloc ideea ca e tare frumos afara .. Nici baie nu am voie 2 zile.. Si nu suport sa-l stiu asa .. Cred ca maine am sa-l scot daca o sa fie tot asa frumos ca nu am avut probleme .. nu a facut febra ... nimic de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
mie mi-a zis dr sa-l scot si asa am facut...
distractie placuta afara!
asa creste Alex
Nik0le spune:
Ne-am intors din parc, frumos, dar cand bate vantul e cam racoare (io mi-s friguroasa, deh, sunt din generatia infofolitilor...).
Am vazut super poze cu blonduta Diana de roxy (scrie-ne mai des), Yannis cuceritorul (si sexy mami alexutzzza), Darius de arwen si micutul Yannis de al3csa!
dandanaG, multumesc mult pentru aprecieri, si voi sunteti frumosi foc! As pune linkul catre colaj pe mailul comun, daca nu are nimeni nimic impotriva, sa fie usor accesibil.
cristies, multumesc! Pupici gargaritzului pasionat de carti!
evyme, multumesc! Sper ca noaptea asta sa fie mai buna.
alexutzzza, ma bucur ca ai petrecut frumos de Paste. La multi ani sotului!
cris.d, ma bucur ca s-a mai cumintit Ema, sper s-o tina tot asa! Multumesc pt aprecieri, da, sunt verzi si niciuna dintre fete nu da semne ca i-ar mosteni. Aia mare e toata ta-su clar, iar asta mica... e inca prea mica, sa vedem. Multumim pt vestile despre lorex!
bubu, multumesc!
xela, am inteles, ne vedem noi cumva. Cipru suna super, te cred ca abia astepti!
ale1212xa, multumim pt tratatie, sa-ti traiasca feciorul!
haircut, ma bucur mult ca scapati de ghipsuri, ce v-ati mai chinuit cu ele...
oani, aoleu ce sperietura ati tras! Ma bucur ca ati petrecut frumos. Zacusca? Gogonele? Multumesc pt aprecieri!
Yasmine, off, micuta Mara , insanatosire grabnica, iar tie multa putere!
Rebiana, imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic. Mara a crescut foarte bine, bravo mami! Poza a fost pe mailul comun, da-mi un pm cu adresa ta de mail si ti-o trimit.
mariucasara, multumim pt info!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Andre_lina spune:
alexutza, ne-ai facut pofta si am fost si noi la hard rock cafe..
insa nu l-a impresionat,
iata dovada
http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/Aprilie#5457773095480651682
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Nik0le spune:
Fii-mea a facut febra aseara de la vaccin, 38.6 in fundulet. Pediatra imi spusese ieri sa ii pun un supozitor cu paracetamol cand ajung acasa si inca unul seara, preventiv, dar eu nu prea sunt de acord cu medicamentele date preventiv, asa ca a trebuit sa-i dau curativ. I-am pus o jumatate de supozitor, taiat pe lung, cum stiam de la cursul de puericultura ca se face la bebei de pana in 3 luni. Am verificat-o peste noapte si nu a mai facut febra. A mai facut vreun pufulet febra la Infanrixul de la 2 luni?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!