Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua ..

Mamaaa ce am alergat dupa voi .. nici nu am putut sa citesc absolut tot k imi era k mai incepeti un capitol

Bine ai revenit alexutza si intradevar se vedeeee revenirea ta Mare dreptate ai in ceea ce priveste bisnisul si eu gandesc tot asa ca tine .. numai pampersi si creme si uleiuri si siropuri ...

Andrelina da ai fost tare suparata ieri de ai facut casa asa luna poate te mai superi un pic si azi sa termini cele 2 masini

pt Mara sa se faca bine

Si acum cate ceva despre noi:

Am fost ieri la vaccin si am avut o seara tare nereusita .. Bazait marait .. Fara pofta de papa .. Azi vad ca doarme .. de pe la 12 tot doarme s-a trezit numai pt papa .. Sper sa numai fie marait ca nici afara nu pot sa-l scot si nici baita nu pot sa-i fac k sa-l mai calmez

Pe burtica eu il tin doar cand plange ca sa aiba de se plange Nu-i place deloc .. si il pun ca sa mai lucram un pic la muschi

Am patit o data de l-am pus pe o parte si m-am trezit cu el pe burta si mi s-a sculat paru in cap .. bine k eram treaza .. era saracutul cu nasul bagat in saltea si ce mai plangea k nu putea sa se mai intoarca.

In ceea ce priveste si noi prestam in fiecare seara mai printre scartiituri mai printre maraituri .. Am inceput dupa 6 sapt si nu am avut nici o problema

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Am mai pus si noi niste poze pt cei care vor sa ne vada

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Siii ...

Cristies multumim pentru colaj Esti o mare comoara la casa omului

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

al3csa, bine ai revenit
de ce nu poti sa il scoti afara sau sa faci baitza? mie mi-a zis ca e ok la ambele, dupa vaccin. doar sa nu fie vant puternic...

eu vu vantul am cam rezolvat-o, ca la noi e camp langa cartier si cam bate mereu: pun wrapul peste carucior, partea cu capul/fata, pana sus aproape. intra aer, dar nu bate vant/soare.

cat despre ...parca erai si in grupul gravidutzelor care prestau zilnic, nu?
mai ramane catalutza sa confirme si... ma apuc de treaba, ca nu mai tine cu coshurile astea

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

fetelor, unde e lorex?! ce se mai stie de Miruna?

dar David??

noi iesim in afi cotroceni, merg la chinezescul de acolo sa pap ceva picant ca mor de pofta...

Cris.D, iti pot recomanda eu o tanti pt curatenie, serioasa si care face si treaba buna! Mai esti interesata de o proba?

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Sambata vreau sa ma duc si eu in Afi ... de cand nu am mai fost ... mi-e asa de dor.. De abia astept .. Siii .. traiasca KFC

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

oani2002mucisorii sunt, dar nu prea multi, problema e ca se aduna peste noapte in gat si de aici greata...dar azi a fost ok. de fapt, ieri mi-a vomitat prima data in 2-3 saptamani.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

REBIANA, mamica solicitata maxim. ce tratam?
OANI, Bine ai revenit...credeam ca te-au "dovedit" baietii dupa ce ti-a plecat mami. nashpa rau sa "pierzi" copilu' . am avut si eu parte de senzatzii tari similare cu Ana, plecata la X, aici in cartier, ia-o de unde nu-i peste 2-3 ore, cu X plecat de acasa,etc. ea era bin-mersi la cate cineva in casa de "vorba, mami, ce, nu am voie?'. cineva-ul fara copii, o cunosc doar de "buna ziua", nu m-as fi gandit sa bat la toate 48 casele din cartier. copii mici, probleme mici, copii mari....atentzie sporita+rabdacol asemenea...

poze

povestea noastra

Cum zici tu acolo de Ana ta .. asa faceam eu cand eram mika .. Muuulte batai de cap le dadeam alor mei .. Plecam cu oricine vb frumos cu mine .. Imi era drag sa stau de vb cu toata lumea.. Eram o data in parc cu mamaie si la un moment dat nu am vazut-o si mi-am luat-o frumusel acasa unde a venit ea intr-un suflet dupa cateva min ca nu ma mai gasea .. Pai daca m-am uitat dupa ea si nu era?? Ce sa fac am plecat acasa ... Si inca muulte altele pe care nu mi le mai amintesc acum

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

azi fac lapte de pasare. se vorbise la un moment dat, bea pusese poze... sper sa-mi iasa, nu am mai facut, dar nu pare mare filosofie.
al3csa, creste frumos mititelul, maine-poimaine il vezi alergand ca un titirez pe langa voi!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

al3csa, bine ai revenit
de ce nu poti sa il scoti afara sau sa faci baitza? mie mi-a zis ca e ok la ambele, dupa vaccin. doar sa nu fie vant puternic...

eu vu vantul am cam rezolvat-o, ca la noi e camp langa cartier si cam bate mereu: pun wrapul peste carucior, partea cu capul/fata, pana sus aproape. intra aer, dar nu bate vant/soare.

cat despre ...parca erai si in grupul gravidutzelor care prestau zilnic, nu?
mai ramane catalutza sa confirme si... ma apuc de treaba, ca nu mai tine cu coshurile astea

poze

povestea noastra

da asa este.

Asa mi-a spus asistenta sa nu il scot si nu imi place deloc ideea ca e tare frumos afara .. Nici baie nu am voie 2 zile.. Si nu suport sa-l stiu asa .. Cred ca maine am sa-l scot daca o sa fie tot asa frumos ca nu am avut probleme .. nu a facut febra ... nimic

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu maine vreau sa incerc reteta xelei .. dar cu cascaval si sunca ca tareee mi-e pofta .

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput