BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
Alinutzaa spune:
alesicoo este bine, colul este lung si inchis. Se pare ca e doar o colica renala (sau cum s-o numi).
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+
Handmade by Alina
Crissy_C spune:
Ale e ok, am vorbit cu ea, se pare ca de fapt e o colica renala Artu, stiu ca tu ai avut asa ceva, chiar putin inainte sa nasti. Ce ti-au dat dr-ii sa iei atunci? Ca ar vrea Ale sa stie.
Altfel, bebitza e bine, colul lung si inchis, nu a avut contractii.
Cristina, fericita 30+ cu Patricia
AMR 9+
Alinutzaa spune:
vero ma bucur ca vii cu vesti bune despre tine si bebe. Imi pare insa tare rau de experienta neplacuta pe care ai avut-o in spital si mai ales ca este nemultumita de doctorita ta. Ufffff, poate nu ti-o face nici o figura cand o fi sa nasti.
Ioana (artu) bine ai revenit. Ti-am vazut printesa, dulceeeeeeee foc.
Sabina ce mult ma bucur ca in curand o sa mergeti acasa. Bravo bravo!!!!
Carla te asteptam si pe tine sa vii in curand cu vestea ca va da drumul acasa la toate trei. Sunt convinsa ca nu o sa mai dureze mult.
Laurita vaaaaai ce putin mai ai. 19 aprilie???? Pai e acusica, dupa colt. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Si eu am inceput sa am probleme cu somnul. Adorm greu si asta mica din burtica e o zvapaiata, e activa inclusiv noaptea si ma trezeste. Burtica e din ce in ce mai grea si cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat ma doare si o sprijin cu mana ca altfel e jale. Uffff, parca la Tudor nu a fost asa.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu. Uit de la mana pana la gura!
fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+
Handmade by Alina
arturicii spune:
hello
am trimis aseara un mesaj insa cum e slaba rau reteaua unde stau acum vad ca nici nu a sosit
despre somn, recunosc ca e mult mai placut sa te trezesti ptr bebe decat sa mergi la toaleta; insa azi noapte am constatat ca am vazut toate orele pe ceas, de la 21 la 4 dim; aa mancat micuta mult si des insa nu pot decat sa ma bucur
Sabina, nasol cu urticaria, sper sa scapi de ea; fetele stau cu tine in camera?
Ce mai e super dupa cezariana mea, pe langa zero dureri, e ca nu mai am de 3 zile nici o lohie, sangerare sau cum ii zice; si eu care imi facusem stoc de tampoane.....
Ruxi, nu stiu cum o sa fii tu insa crede=ma ca atunci cand e/sunt bebe/ii mic nu iti vine sa stai decat langa el/ei. In plus, si noaptea tot la max 3 ore trebe sa pape, mai ales prematurii.
revin
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile
Ioana5255 spune:
Ale insantosire grabnica. Ai grija de tine.
Artu fetele stau cu mine doar ziua, noaptea le trimit la bebei sa ma odihnesc si eu. Ma bucur ca Sabina trage la san.
Laurita pe 19 ati stabilit pana la urma? Sper ca macar tu sa te tii de programare, ca noi restul ai vazut ce am facut.
Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
pisi-pis spune:
Buna fetelor!! Ce mai fac burticile? Hei rup! - mai avem putin!
Ioana(Artu) - ce bine ca avem vesti de la tine si micuta printesa e asa frumusica!!!, e perfecta!!!!
Veronica - ce povestiri de cosmar de la spital, nu te mai gandi, bine ca a trecut!
Nana - felicitari pentru bebe maricel.
Nati - si eu am auzit ca la o singura circulara de cordon nu e interdictie pentru nastere naturala, stai linistita.
Sabina - ma bucur ca sunteti bine si imi pare rau de dermatita .
Ale - insanatosire grabnica!!
Tatyana - cum te mai simti?
Am vazut si multe poze frumoase cu burtici, mi-ati facut o pofta ... .
Eu am din ce in ce mai putin timp si sunt din ce in ce mai obosita . Cica ar trebui sa incep ma odihnesc mai mult, dar caaand?? Incep sa fiu stressata cu toate chestiile pe care trebuie sa le termin la job, asta pana plec.
De ieri am inceput si cursul pentru nastere, am inceput acum la 30 de saptamani si dureaza pana la nastere , cred ca imi luam si carnetul in 2 luni de pregatire.
ieri am invatat sa respir si cica o sa repetam pana o sa devina totul automatizat, chiar ma gandeam ce distractie trebuie sa fie pentru cele care se pregatesc 2 luni si ajung dupa la cezariana, sa speram ca nu o sa fie nevoie.
Mi-am cumparat ieri si o pereche de salvari, pe post de training pt curs, m-am indragostit de ei , sunt tare comozi, desi am fost in mare dubiu daca sa-i cumpar sau nu.
In rest asteptam ecografia de 32 de saptamani care o sa fie chiar de ziua sotului .
Ana 30+ cu
dana81 spune:
Pfiuu am citit pe diagonala din urma...
Artu cat ma bucur ca sunteti bine si Sabina e o dulceatza frumoasa si senina!!!!!Sa fiti amandoua sanatoase
Sorana pai sa cam fie in jur de 5000-6000 lei tot, zic eu, acum depinde cat vrei sa pui pe masa, ca restul e asa de lumanari si toaletele voastre, plus biserica, un cadou simbolic la miri si sa-i iei miresei podoabele si paliura cu voalul.Eu iti spun strict dupa calculele din "bucataria" mea.Tu iti poti ajusta bugetul dupa preferinte.Pana la urma eu zic ca noi femeile nu ne putem opri din cheltuit..un coafor, cea mai "stralucitoare" tinuta, etc..
Sabina ce bine ca ai laptic, pupam fetele si tie sa-ti treaca repede "bubitzele"
Veronica ma bucur ca esti bine si tu si bebe.multumim de vestile despre gemanutze si Carla.
Alessico chiar ma speriasem cand am citit, ma bucur ca a fost doar o alarma falsa
Eu cred ca mai intru pe luni asa, suntem singure acasa week endul asta si presimt ca va fi unul taaare lung..sa nu scrieti prea mult si sa nu nasteti inainte de termen da?
28+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
btz_ovi spune:
Hello mamici si viitoare mamici.Eu sunt de la Odiseea cu delfinasii de iulie-august si mi-a zis o colega ca deja sunt proaspete mamici printre voi.Ce emotionant,acusi acusi o sa fim si noi ca voi.Am o rugaminte: imi puteti da un link sa vad pozele cu bebeii daca se poate?Sunt asa curioasa.Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si bebei sanatosi si puternici.
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
mamanati spune:
Buna seara,
Da ce harnicute ati fost si azi.
Pe mine ma tot terorizeaza durerile de coaste, din cauza asta nu pot sa dorm mai deloc. Mai are cineva asemenea probleme, ca nu prea am auzit de la voi. SUnt unica?!
Ruxi, Maribell, Sabina
Rocsy, mama! Cred ca atatea ceremonii cate ai tu in cateva saptamani nu am avut in 20 ani cred.
Sabina, imi pare rau pentru dermatita ta, stiu ca e greu de suportat!
Anca, tin minte si la nasterea Cameliei, la un moment, imi spunea doctorita sa nu imping. Dar problema e ca chiar nu ma puteam opri atunci cand zicea ea. Nu stiam de ce zice asta, dar acum inteleg de ce spun ei asa. Trebuie sa te opresti si doar sa respiri, dupa ce iese capsorul. Of, sper de data asta sa-mi iasa asa cum trebuie, ca era foarte greu atunci sa trec pe respiratii cand iti vine sa te scremi!
Eu postez mesajul asta ca se termina capitolul si sa nu raman cu el in aer.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 30+
rosanne spune:
Buna burtici
Eu am fost ieri la echo si fata avea 2660 gr...eu acum nu mai inteleg nimic....m-am linistit cand am vazut ce grasana e Sabina la 2690 gr....vad la nastere cat are...important e sa fie sanatoasa.
Am facut rost de vaccin BCG de la nasa fetei....am scapat de o grija....stiu ca nu se mai face prin alte tari, dar noi suntem in Ro....
Acum mai am cateva zile de trebaluit...sa-mi fac bagajul pentru spital si apoi sa ma odihnesc cat mai mult.....
Nu vreau sa ma gandesc la nastere....pentru ca ma stresez si asta nu face bine....cand vine momentul am cateva ore de stress....ajunge.
Roxy 36+ cu Diana AMR 3+ sapt
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru