BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
laurraa spune:
buna dragi burtici de minunatii mai-iunie 2010!!!!
sunt o mamica de mai-iunie 2009,va citeam si m-a luat nostalgia;
vreau sa va urez NASTERE USOARA, crestere usoara si sa va bucurati de minunile voastre din plin
cei nascuti la aceasta odisee sunt mumosi,voiosi si sanatosi tun
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
Onana spune:
Am revenit sa mai zic cate ceva
Sabina, ma bucur ca sunteti tot mai bine pe zi ce trece, ca fetele iau in greutate si tu reusesti sa te odihnesti cat de cat noaptea. Nasol cu dermatita, tre sa fie groaznic, n-am patit-o dar pare tare neplacut. Bine ca mai e putin si plecati acasa, o sa va fie mult mai bine
Ale, iti tinem pumnii sa fie totul bine cu tine si cu bebelina, sa treaca contractiile si sa veniti repejor acasa, ca mai are de stat Karina la caldurica destul
Nana, uff, cu somnul e tare greu, stiu...Eu una nu pot dormi decat pe dreapta, pe stanga am senzatia ca nu am aer, iar pe spate chiar ma sufoc Eu inca ma duc fara ajutor la baie, dar o vizitez ff des si mai rau ca adorm la loc f greu. Ultima luna e cea mai grea..Tu mai ai si alte neplaceri in plus, cred ca-ti e si mai greu..Dar n-o mai fi mult si ne tinem si noi minunile in brate
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach eu subscriu si la zgomote nu f des dar cate o plescaitura am auzit si eu 34+ Matei ... |
Vezi Tigruta ? Isi mai gasesc si altele de lucru cu mine !
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
theophillina spune:
citat din mesajul lui Onana Ar putea cineva sa-mi zica cum fac sa pun in mesaj un link cu poze? Sunt atehnica si ma gandeam sa mai pun niste poze si-ar fi mai usor sa pun si link sa le vedeti direct aici, nu doar pe webshots... Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor |
Buna, burticute!
Sorana, ti-am trimis PM.
Burtici, noi nu avem nimic in mod special de raportat, suntem ca si ieri, va pupam, sa aveti o zi frumoasa.
NicoletaB, tu ne dadeai cafeaua de dimineata, unde esti? Esti bine?
Alesicoo, speram sa fie totul bine, iti tinem pumnii sa nu fie nimic grav.
Veronicach, bine ai revenit acasa si bine ca nu ai avut probleme. Intr-adevar, e nasol ce ti se intampla cu dr. ta. Poate totusi reusesti sa gasesti pe altcineva.
Sabina, ce bine ca plecati acasa luni. Of, nasol cu dermatita asta de care spui, mi s-a facut pielea de gaina cand ai zis ca ai fundul carne vie. Pupici, sa-ti treaca mai repede nesuferita de dermatita.
Theodora 28+ Stelios
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
exact 34+ Matei ... |
Si nu poate dormi acasa si doar ziua sa stea acolo ?
Nu e voie ?
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui laurraa buna dragi burtici de minunatii mai-iunie 2010!!!! sunt o mamica de mai-iunie 2009,va citeam si m-a luat nostalgia; vreau sa va urez NASTERE USOARA, crestere usoara si sa va bucurati de minunile voastre din plin cei nascuti la aceasta odisee sunt mumosi,voiosi si sanatosi tun mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii |
Laura, multumim din suflet de urari, sa dea Dumnezeu ca si floricelele noastre sa fie mamoase, voioase si sanatoase!
Cristina, fericita 30+ cu Patricia
AMR 9+
r_ocsy spune:
Ce ma bucur ca Carla si fetele sunt bine , Veronicah multumim de vesti !
Sper si eu ca Aleesico sa revina repede printre noi si sa nu ne faca emotii ( multumim si tie Crissy pentru vesti ).
Sorana : ai dreptate, important e ca bebele sa fie bine ... cu restul ne vom descurca la momentul potrivit !
Laurraa : multumim de urari; multa sanatate tie si familiei
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
veronicach spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bubu30
Si nu poate dormi acasa si doar ziua sa stea acolo ? Nu e voie ? Ruxi 33 + cu AMR ... cine stie ? |
ba poate dar prefera sa stea cu fetitele
34+ Matei ...
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui laurraa buna dragi burtici de minunatii mai-iunie 2010!!!! sunt o mamica de mai-iunie 2009,va citeam si m-a luat nostalgia; vreau sa va urez NASTERE USOARA, crestere usoara si sa va bucurati de minunile voastre din plin cei nascuti la aceasta odisee sunt mumosi,voiosi si sanatosi tun mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii |
Laura, ti-am citit odiseea sarcinii si a nasterii, este atat de emtionanta, mi s-au umplut ochii de lacrimi... Biata de tine, prin cate ai trecut, cata fericire ca aveti o bebelina frumoasa si sanatoasa! Astfel de incercari te fac sa pretuiesti si mai mult minunea de la Dumnezeu! Numai bine iti urez, o printesa cuminte si la fel de sanatoasa de acum incolo!
Cristina, fericita 30+ cu Patricia
AMR 9+
ancutzicab spune:
Ale - nu ne da emotii, baga-ti mintile- cap si tine-ti printesa la caldurica. Te asteptam sa vii cu bine de la spital.
Anca 31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca