BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Vero, ma bucur tare ca ti-au dat drumul acasa. Bine, eu de fapt, cum am mai zis, nici nu stiu de ce te-au internat, nu parea asa grav, si sa te tina 48 de h dupa ce li s-a confirmat la eco ca esti ok e chiar aiurea... Mai ales in conditiile alea... E bine ca esti ok, experienta nasoala, dar sa stii ca mie mi se pare ca ai fost foarte bataioasa si curajoasa ca ai refuzat controlul pe masa si le-ai facut scandal, poate de asta au si fost mai atenti cand ti-au recoltat. Daca te-a dezamagit dr ta, de ce nu incerci sa vb cu alta, eventual cea care ti-a facut eco si ti s-a parut mai de treaba... cauta pe net despre ea, vezi ce gasesti, si mergi si vb cu ea, n-ai ce pierde, nu?

Ruxi, legat de prioritatea gravidelor, eu nici n-as fi stat pe ganduri in locul tau, intram pur si simplu in fata, puteau sa comenteze pana maine nesimtitii. Mai ales ca scria mare pe usa... Ce dobitoci

Laurita, felicitari pentru fixarea datei nasterii, ce putin mai ai de asteptat! Sa dea Dumnezeu ca bebe sa stea cuminte in burtik pana atunci, sa nu-ti faca vreo surpriza.

Tigruta, felicitari pentru schimbarea prefixului! Si mie mi-e foarte greu cand trebuie sa ma ridic dupa ce am stat mult pe scaun sau in pat, se intareste burtica, la fel daca fac plimbari mai lungi... Cred ca sunt contractii BH, dar nu sunt f sigura...

Nati, Laurita, m-am mai linistit cu kg in plus, asta e, o sa ma trec pe verdeturi si mai tai papatul seara dupa 7,30 si sper macar sa incetinesc ritmul asta de acumulare de kg

Alesicoo, n-ai mai intrat de cateva zile parca, esti ok?

Va pup burtici, zi frumoasa!

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

O sa spuneti probabil ca sunt nebuna , dar tot voi intreba : voi auziti zgomote din burtica ?
Eu aud mai nou ceva asemanator unui plescait in momentul cand bebe face o miscare mai energica . Am inceput sa intru la tot felul de ganduri, gen , poate s-a micsorat cantitatea de lichid amniotic . Am cautat pe net si surpriza , am gasit ceva chiar pe forumul nostru :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60598

Voi ce credeti ?

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Rocsy, habar n-aveam ca se poate sa-l auzi pe bebe sub o forma sau alta prin burtik, ce frumoooooooos

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

m-a sunat ieri Carla caci styia ca sunt in spital
de o saptamana, inainte de sarbatori , a fost mutata in grigorescu intr-un centru pentru copilasi prematuri si sanatosi care trebuie doar sa ia in greutate
mamele au program liber dar din 3 in 3 ore trebuie sa dea laptic
nu are internet acolo
asta am transmis deja
vesti noi :)
fetele au ajuns la greutatea de la nastere si iau zilnic in jur de 20-30 de grame in greutate...
o sa le externeze abia cand una din mazarichi ajunge la 2.5oo gr
Carla a mers intr-o seara acasuca si promite ca la urmatoarea vizita sa scrie si un mesaj cuprinzator
in rest se chinuie cu mulsul
va pupa pe toate impreuna cu cele 2 mandrutze :)

34+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

m-a sunat ieri Carla caci styia ca sunt in spital
de o saptamana, inainte de sarbatori , a fost mutata in grigorescu intr-un centru pentru copilasi prematuri si sanatosi care trebuie doar sa ia in greutate
mamele au program liber dar din 3 in 3 ore trebuie sa dea laptic
nu are internet acolo
asta am transmis deja
vesti noi :)
fetele au ajuns la greutatea de la nastere si iau zilnic in jur de 20-30 de grame in greutate...
o sa le externeze abia cand una din mazarichi ajunge la 2.5oo gr
Carla a mers intr-o seara acasuca si promite ca la urmatoarea vizita sa scrie si un mesaj cuprinzator
in rest se chinuie cu mulsul
va pupa pe toate impreuna cu cele 2 mandrutze :)

34+ Matei ...

Ce sa inteleg prin program liber?
adica poate iesi de acolo cand vrea dar trebuie sa fie prezenta cand bate gongul la cele 3 ore ?

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sa stii Elena ca nu te invidiez deloc pentru cele 3 nunti , chiar te inteleg perfect pentru ca si la noi bugetul e atacat .
Stii ce am mai remarcat eu in legatura cu tensiunea burticii ? Ca cu cat stai mai mult in pat cu atat se accentueaza !!! Nu stiu daca doar mi se pare sau e chiar asa.

Laurita : distractie placuta maine la botez

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

rocsy eu nu pot decat sa confirm ce ai observat tu
in spital imi era mai tot timpul intarita burtica si nu faceam decat sa ma intorc e pe o parte pe alta sau sa merg la baie
si eu i-am pus sotului ca probabil de la statulin pat am atatea contractii B-H.

34+ Matei ...

Subscriu si eu. In zilele cand stau o gramada in pat sau pe scaun, mi se intareste burta, faca valurele tari, un chin. Ieri, ca m-am plimbat prin oras vreo 3 ore, n-am avut nici pe draku. Si imi amintesc ca medicul mi-a zis la fiecare 50 de minute 10 minute plimbarica prin casa/firma. (Ca ma intreba ce meserie am, si ca stau toata ziua cu K... pe scaun).

Iar de plescaituri in burta, nu pot sa le zic plescaituri, dar facea ieri bebe niste bule, sau nu stiu cum sa zic, parca ar fi avut patrzuri, dar erau in zona capului, nu pe unde are fundul. Ca niste bolboroseli, sau ragailei, nici nu stiu cum sa le zic.

Ana 34+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -5 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Ca tot intrebam de Alesicoo, tocmai ce-am vazut ca mi-a dat mesaj: a plecat la spital ca are dureri lombare si senzatie de pipi, care n-au trecut cu no- spa. Acum e la spital si au bagat-o pe perfuzie cu gynipral, no spa si scobutil...

Sper sa fie ok

AMR 9+

Mergi la inceput

Citat:

Ce sa inteleg prin program liber?
adica poate iesi de acolo cand vrea dar trebuie sa fie prezenta cand bate gongul la cele 3 ore ?

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

exact

34+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Ca tot intrebam de Alesicoo, tocmai ce-am vazut ca mi-a dat mesaj: a plecat la spital ca are dureri lombare si senzatie de pipi, care n-au trecut cu no- spa. Acum e la spital si au bagat-o pe perfuzie cu gynipral, no spa si scobutil...

Sper sa fie ok

AMR 9+

Tinem pumnii sa fie totul in regula!!!

Corina 28s+ cu Maria

Mergi la inceput

alesica sa vi cat mai curand acasa tot 2 in 1(vorba arturicii)
ne rugam pentru voi

34+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hello!!

Laurita, felicitari pt data nasterii, ce putin mai e...Si multumesc, o sa te intreb pe pm legat de cununie.

Rocsy, sa stii ca si mie de vreo 2 ori mi s-a parut ca simt un fel de pleoscait in burtica si ma intreb: o fi fost bebe?
Cat despre nunti si botezuri, te inteleg perfect, eu m-am mai interesat si am aflat niste sume ametitoare pt nasit, de m-am cam socat. De refuzat n-o voi refuza pe prietena mea si vom face totul ca la carte, dar nu pot sa nu ma gandesc cate lucruri as fi putut face pt copii cu banutzii astia. Nu-mi pare rau ca se duc, doar ca eu sunt o persoana mai rationala si sincer si banii pt nastere nu mi se par putini (ca vreau sa nasc la CMU-Regina Maria si nu scap fara min 1600 Euro, cred, daca nasc natural), asa ca in vara vom fi un pic faliti, mai ales ca vine si botezul lui Tudor..
Dar acum nu ma pot gandi decat sa fie bebe sanatos, sa trecem cu bine de nastere, e cel mai important!

Ruxi, sa stii ca ce povesteai ca ai patit la medicul de familie patesc si eu la al meu, cu nesimtiti care desi te vad cu burta la gura si scrie clar ca ai prioritate se ambitioneaza sa nu te lase sa intri in fata, desi ai tot dreptul. Eu nu renunt cu una cu doua, dar imi fac si o mie de nervi pe chestia asta

Eu luni merg sa vb cu cei de la CMU legat de nastere, sa vb cu anestezistul si sa-mi faca hemoleucograma si nu stiu ce teste de coagulare si tot luni sunt la control la medicul meu, unde subiectul principal va fi cum nasc, natural sau prin cezariana, sper sa ne lamurim.

Nati, Matei a avut circulara de cordon si am avut pb cu el doar la nastere, nicidecum in tp sarcinii, insa la nastere nu a fost singura cauza a pb, se adauga si un travaliu precipitat si indus, greutate mare a fatului, faptul ca nu am fost deloc monitorizata nici eu nici bebe pe durata travaliului, etc. Cum spune asi Vivela, circulara de cordon ca atare nici macar nu e motiv de cezariana, cel putin asa spunea si dr meu.
Oricum, in ultimul trimestru e bine sa monitorizam cu atentie miscarile lui bebe, stiu ca mai ales in ultimele saptamani mereu ma intreba dr de miscarile lui bebe si-mi cerea sa le urmaresc.

Eu azi noapte am visat ca educatoarea de la gradi il chinuia pe Matei si de asta nu-i place lui la gradi si cand am auzit ca l-a facut dobitoc, am sarit si am batut-o (desi nu-s violenta din fire) si m-am ales cu dosar penal Voi aveti vise cu sarcina, pe mine se pare insa ca ma roade mai mult faptul ca lui Matei nu-i place deloc la gradi, si azi a plans toata dimineata ca nu vrea acolo, e a patra saptamana, oare cat o sa mai dureze pana sa se adapteze? Eu credeam ca depasisem momentul, sapt trecuta nu a plans deloc, dar na, mai avem de tras. Doar ca ma doare sufletul si ma intreb oare e corect eu sa stau acasa cu bebe si pe el sa-l trimit unde nu-i place?

Uff, iar m-am lungit si probabil plictisesc, scuze..

Ar putea cineva sa-mi zica cum fac sa pun in mesaj un link cu poze? Sunt atehnica si ma gandeam sa mai pun niste poze si-ar fi mai usor sa pun si link sa le vedeti direct aici, nu doar pe webshots...

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor

Mergi la inceput